اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فلشر 220 ولتی برای ریسه های لامپ جشن توسط میکرو از مقدماتی تا پیشرفته

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت فلشر 220 ولتی برای ریسه های لامپ جشن توسط میکرو از مقدماتی تا پیشرفته

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
    این یه نمونه ی 6 کاناله هست که انشاا... pcb رو میزارم

اگر بخواهید این رو مستقیم به ریسه وصل کنید باید اولا اونجاهایی که جریان میکشه باید حسابی قلع اندود کنید
    من از این مدار برای متصل شدن به کنتاکتور استفاده می کنم
    لطفا پی سی برو زودتر بزارید که مشتاقیم یه دونشو بسازیم
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

پاسخ : ساخت فلشر 220 ولتی برای ریسه های لامپ جشن توسط میکرو از مقدماتی تا پیشرفته

چشم می خوام یک فیلم از ریسه ها توی خونه بگیرم براتون بزارم تاپیک جذاب تر بشه بعد فیلم و PCB و... میزارم تا دانلود کنید دیگه فعلا جشنی هم که در کار نیست داریم میریم به سمت محرم
      قم الکترونیک

دیدگاه

دوستان چرا تایپیک خوابیده؟
        با ولتاژ 5 ولت میکرو جریانش میتونه گیت ترایاک رو تامین کنه یا بهتره سر راه گیت یه ترانزیستور هم بذاریم؟
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام.واسه درایو کردن ترایاک فکر کنم این مدار مطمئن تر و حرفه ای تر باشه:

دیدگاه

آخه کوپلر هم هزنه داره هم زیادم ضروری نیست! با یه ترانزیستور ساده هم میشه همین کارو کرد دگه وقتی مدارو داخل یه جعبه بذاری دیگه ایزوله بودن معنی نداره!

اضافه شده در تاریخ :
            آقای صاحبی نزدیک یک سال میشه قول یه مدارو داده بودید ولی....
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام شرمنده فراموش کرده بودم
              توی این مدار که 10 کانال هست مجهز به مدار اسنابر هست و با صفر شدن خروجی میکرو تریاک ها فعال میشن و با یک شدن خاموش می شن توی pcb کنار ترانسمون دوتا ترک هست برای مشترک های خروجی و زیر هر تریاک هم یک خروجی هست برای هر ریسه
              تریاک ها مون هم bt139 هست و برای هر خروجی یک led داره مدار 100 درصد عملی بسته شده برای نیمه شعبان و مراسم های دیگه هر سال دارم همین مدار رو تولید می کنم :
              qom-elec-download.ir/ZIP/maghaleh/flasher ac(www.Qom-Elec.ir).rar
              قم الکترونیک

دیدگاه

سلام خدومت دوستان عزیز ، با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما
                در مورد این ریسه ها اگر دوستان اطلاعاتی دارند و مرا راهنمایی کنند
                ما یک نمونه از این ریسه ها داریم که خراب شده است بردش را نگاه کردم سیاه شده و به احتمال زیاد المان هایش سوخته است
                طرز کار این مدار چگونه است؟ به جای این برد چه مداری را می شود قرار داد؟
                اسم انگلیسی ریسه چیست؟ :sad:
                -----------------------------------------------------------
                مدارش 4 تا دیود داره که فکر کنم قسمت یکسو ساز هست و بعدش یک کلید داره که چندتا افکت ایجاد می کنه و یک خازن و 4 تا PCR 406 ( که نمی دونم چیه؟) و یک برد کوچک که IC آن را رویش قیر گرفتن :sad:
                I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

منظور ما ریسه لامپ های 100 وات هست اما ظاهرا منظور شما این لامپ های ریز که اسم دقیقش رو نمی دونم چیه اما افکت هاش عوض میشه خیلی از اینها برام میارن که خراب شده اون بردش که روش یک فیبر دیگه سوار شده و آیسی اصلی روی اون فیبر هست رو هیچکاریش نمیشه کرد فقط باید یکی دیگه بخری بزاری جاش کسی میدونه اینها رو کجا میفروشنند توی فقط بخش کنترلیش یا همون برد افکتش که با زدن کلید افکت هاش عوض میشه رو میگم
                  خیلی گشتم دنبالش توی سایت علی اکسپرس هم یکی رو پیدا کردم داشت اما کمتر از 1000 تا نمی فروشن متاسفانه
                  قم الکترونیک

دیدگاه

منظور ما ریسه لامپ های 100 وات هست اما ظاهرا منظور شما این لامپ های ریز که اسم دقیقش رو نمی دونم چیه اما افکت هاش عوض میشه خیلی از اینها برام میارن که خراب شده اون بردش که روش یک فیبر دیگه سوار شده و آیسی اصلی روی اون فیبر هست رو هیچکاریش نمیشه کرد فقط باید یکی دیگه بخری بزاری جاش کسی میدونه اینها رو کجا میفروشنند توی فقط بخش کنترلیش یا همون برد افکتش که با زدن کلید افکت هاش عوض میشه رو میگم
                    خیلی گشتم دنبالش توی سایت علی اکسپرس هم یکی رو پیدا کردم داشت اما کمتر از 1000 تا نمی فروشن متاسفانه
                    سلام ممنون که جوابم را دادید بله همین لامپ های ریز مرسوم به ریسه را می گویم نمی شود به جای این برد خودمان بردی دیگر را طراحی کنیم؟
                    4 تا المان 3 پایه داره که رویش نوشته PCR 406 شما نمی دانید اینها چه هستند؟

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

این المان هایی که میگی شبیه ترانزیستور هست دیگه یا تریاک هست یا تریستور ولی اکثرا چیپ هاشون خراب میشه یه عکس بزار ببینم دقیق چیه ؟
                      قم الکترونیک

دیدگاه

این المان هایی که میگی شبیه ترانزیستور هست دیگه یا تریاک هست یا تریستور ولی اکثرا چیپ هاشون خراب میشه یه عکس بزار ببینم دقیق چیه ؟
                        بله شبیه ترانزیستور هستند آخه مدارش خیلی ساده هست این IC چی هست که به این راحتی تریاک یا تریستور را راه اندازی می کنه( برای همین شک داشتم که چی هست گفتم المان 3 پایه)
                        این لامپ های ریسه هم خیلی جالبن LED نیستند لامپ هستند ولی چطور چنین توانی دارند و با این ولتاژها نمی سوزند
                        دوتا عکس هم از بردش گرفتم به صورت زیر می باشد:

دیدگاه

با مراجعه به دیتاشیت PCR406 این قطعه تریستور(SCR) می باشد حال به جای این IC روی برد برای راه اندازی تریستور و ایجاد چند افکت چه مداری را پیشنهاد می کنید ؟
                          کمترین قطعات لازم که بتوان به نتیجه ای شبیه برد اولیه رسید به نظر شما چیست؟
                          راستی این تریستورها را چطور چک کنم که ببینم سالم هستند یا نه؟
                          ببخشید مثل همیشه سوالهام زیاد شد :redface:
                          با تشکر

دیدگاه

مهندس اگه برد کنترلیش سوخته باشه که کاریش نمیشه کرد تریستور ها رو میشه یه کاریش کرد پس باید یه کار کنی اگر اون تراشه خروجی نداشته باشه باید با میکرو یه مدار طراحی کنی یا اینکه از شمارنده استفاده کنی برای تغدیه اش هم باید از خازن پلی استر استفاده کنی تست تریستور هم
                            تست ترسیتور و تریاک
                            چون بعضی از تریستورها و تریاکها برای تحریک گیت جریان زیادی را لازم دارند بنابراین همیشه با اهمتر نمی توان همه تریستورها و ترایاکها را تست نمود و به روش زیر بهتر است:

یک باطری 9 ولتی انتخاب نموده،ولتاژ مثبت را به آند زده و ولتاژ منفی را به یک لامپ کوچک 3 ولتی داده و سر دیگر لامپ را به کاتد وصل نمایید،در اینحالت باید لامپ خاموش باشد. سپس پایه گیت را به کمک سیمی یک لحظه به آند وصل می کنیم،لامپ باید روشن شود،اگر گیت منفی باشد گیت را به کاتد وصل می کنیم.

سپس سیمی که گیت را به آند اتصال داده جدا می کنیم که لامپ همچنان باید روشن بماند.

نکته : در تریستورها و ترایاکهایی که گیت آنها نیاز به جریان کمی برای تحریک دارد،فیش قرمز را به کاتد و سیاه را به آند زده،عقربه اهمتر که روی رنج ضربدر یک است نباید حرکتی کند سپس آند را به گیت اتصال داده و بر می داریم عقربه باید اهم نشان دهد و همانجا بماند که در اینصورت سالم است.
                            قم الکترونیک

دیدگاه

مهندس اگه برد کنترلیش سوخته باشه که کاریش نمیشه کرد تریستور ها رو میشه یه کاریش کرد پس باید یه کار کنی اگر اون تراشه خروجی نداشته باشه باید با میکرو یه مدار طراحی کنی یا اینکه از شمارنده استفاده کنی برای تغدیه اش هم باید از خازن پلی استر استفاده کنی
                              خیلی ممنون آقای صاحبی به احتمال زیاد برد کنترلیش سوخته می خواهم قسمت کنترلیش را عوض کنم, این قسمتش برام جالب بود که این IC چی هستش که نیاز به مدار خاصی نداره ما هر چی را بخواهیم جایگزین کنیم کلی تشکیلات باید همراهش بیاوریم
                              برای روش تست هم ممنون ولی یکمی پیچیده شد و نیاز به آمپر متر عقربه ای هست انگار :redface:

دیدگاه

سلام شرمنده فراموش کرده بودم
                                توی این مدار که 10 کانال هست مجهز به مدار اسنابر هست و با صفر شدن خروجی میکرو تریاک ها فعال میشن و با یک شدن خاموش می شن توی pcb کنار ترانسمون دوتا ترک هست برای مشترک های خروجی و زیر هر تریاک هم یک خروجی هست برای هر ریسه
                                تریاک ها مون هم bt139 هست و برای هر خروجی یک led داره مدار 100 درصد عملی بسته شده برای نیمه شعبان و مراسم های دیگه هر سال دارم همین مدار رو تولید می کنم :
                                qom-elec-download.ir/ZIP/maghaleh/flasher ac(www.Qom-Elec.ir).rar
                                لطفا لینک رو بررسی کنید
                                نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X