اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال ادی گذاری روی متن با کرول بدون استفاده از هرگونه نرم افزار جانبی(بدون نیاز به

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ال ادی گذاری روی متن با کرول بدون استفاده از هرگونه نرم افزار جانبی(بدون نیاز به

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
    برای اوردن عکس و هر چیز دیگه هم فیلم گذاشتم هم pdfدوباره میزارم اما اگه روشی غیر از trace bitmap بگو بچه ها استفاده کنند
    آره منم از همین روش برای عکس ها استفاده می کنم
    یه سوال دیگه ؟
    من برای نوشته های تک خطی از فونت های تک خطی مثل فونت کامران استفاده کردم ولی بازم نمیشه برای نوشتن تک خطی به این روش چه کاری باید انجام بدیم ؟
    با تشکر
    خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
    [hr]

دیدگاه

پاسخ : ال ادی گذاری روی متن با کرول بدون استفاده از هرگونه نرم افزار جانبی(بدون نیاز به

نوشته اصلی توسط امین غفاری
      آره منم از همین روش برای عکس ها استفاده می کنم
      یه سوال دیگه ؟
      من برای نوشته های تک خطی از فونت های تک خطی مثل فونت کامران استفاده کردم ولی بازم نمیشه برای نوشتن تک خطی به این روش چه کاری باید انجام بدیم ؟
      با تشکر
      با سلام
      میتونی از ابزار pen tool استفاد ه کنی و وسط متن خط رسم کنی و یعد اون را ال ای دی گذاری کنی یا از ابزار ledtool استفاده کنی
      :question: :question: :question: :question: :question: :question:
      یه سایت واسه اپلود بدید امروز امدم اپلود کنم درگیر سایتش شدم حوصله نکردم ثبت نام نخواد هم که بهتر :mrgreen:
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
        با عرض معذرت از دوستان وتشکر از اقا امین واسه اکانتی که برای اپلود فایل ها ساختن
        فیلم اموزش +کرک کرول
        http://s5.picofile.com/file/81267184...older.rar.html
        همه چیز درباره ال ای دی تول
        http://s5.picofile.com/file/81267068...e_led.rar.html
        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
          با سلام به دوستان عزیز
          با عرض معذرت از دوستان وتشکر از اقا امین واسه اکانتی که برای اپلود فایل ها ساختن
          فیلم اموزش +کرک کرول
          http://s5.picofile.com/file/81267184...older.rar.html
          همه چیز درباره ال ای دی تول
          http://s5.picofile.com/file/81267068...e_led.rar.html
          جناب ریاحی ممنون از زحمتی که کشیدید
          متاسفانه فایل اولتون به نام NEW Folder مشکل داره بصورت کامل دانلود میشه ولی موقع اکسترکت چند تا از فایل های اصلی CRC ارور میگیره مثل سکوریت یا 28112013(001).rar و ...
          احتمال دادم مشکل از دانلود من باشه مجددا دانلود کردم ولی ظاهرا فایل یا به خوبی بصورت رر آرشیو نشده و یا موقع پلود آسیب بهش رسیده لطفا مجددا چک کنین
          ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sor919
            جناب ریاحی ممنون از زحمتی که کشیدید
            متاسفانه فایل اولتون به نام NEW Folder مشکل داره بصورت کامل دانلود میشه ولی موقع اکسترکت چند تا از فایل های اصلی CRC ارور میگیره مثل سکوریت یا 28112013(001).rar و ...
            احتمال دادم مشکل از دانلود من باشه مجددا دانلود کردم ولی ظاهرا فایل یا به خوبی بصورت رر آرشیو نشده و یا موقع پلود آسیب بهش رسیده لطفا مجددا چک کنین
            ممنون
            با سلام
            ممنون از توجه که کردی ... دوباره اپلود میکنم
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام آقای ریاحی :bye خوبی ؟ چه خبرا؟ اون فیلمی که گفتی واسه اموزش اوردن عکس یا شکل از بیرون به کورل هست رو دوباره میذارین؟ ممنون میشیم
              تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نمیدونم چرا همه دنبال led tool هستند با با من خودم تولید کننده تابلو هستم نیازی به هیچ نرم افزار نیست بزودی فیلم اون را میذاررم :applause:
                اینم یه pdf از اموزش تابلو ال ایدی +روش کرک کردن کرول +روش کرک کردن ال ایدی تول ( که البته در این مورد بنده فیلم هم میزارم) + ال ایدی تول 5و6 ضمنا برای اموزش جدید نیاز به کرول4 sp2 ویا کرول5 sp3 نیاز دارید که اگه میخاهید ال ای دی تول را نصب وکرک کنید بهشون نیاز *****
                *
                *
                سلام رفیق.بابا این لینکی که گذاشتی 10 تا دانلود تو صفحش هستش!کدومو بایستی زد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط a_shahinmehr
                  نمیدونم چرا همه دنبال led tool هستند با با من خودم تولید کننده تابلو هستم نیازی به هیچ نرم افزار نیست بزودی فیلم اون را میذاررم :applause:
                  اینم یه pdf از اموزش تابلو ال ایدی +روش کرک کردن کرول +روش کرک کردن ال ایدی تول ( که البته در این مورد بنده فیلم هم میزارم) + ال ایدی تول 5و6 ضمنا برای اموزش جدید نیاز به کرول4 sp2 ویا کرول5 sp3 نیاز دارید که اگه میخاهید ال ای دی تول را نصب وکرک کنید بهشون نیاز *****
                  *
                  *
                  سلام رفیق.بابا این لینکی که گذاشتی 10 تا دانلود تو صفحش هستش!کدومو بایستی زد؟؟؟
                  با سلام ومعذرت بنده همش را دوباره اپلود میکنم
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام اینم فایل ledو نحوه کرک و کار با led tool
                    http://s5.picofile.com/d/c1cc995f-49..._guide_led.rar

http://s5.picofile.com/d/a6d2a049-92...4167ff/led.rar
                    بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

دوستان میگم برا خط نستعلیق باید چی کار کرد :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hamid
                        دوستان میگم برا خط نستعلیق باید چی کار کرد :cry2:
                        با سلام فیلم نحوه استفاده از خط نستعلیق را گذاشتم
                        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید
                          دوستان اموزش طراحی با تصویر در کرل دراو X4 هم بگین فایل هایی ک گذاشتین تاریخش رد شده یا ب هر دلیلی وجود نداره.لطف کنین مجداا همین بخش رو اپلود کنین برام با تشکر فراوان :cry: :read:
                          ی سوال دیگه فاصله ال ایدی ها چن MM باشه برای نوشته ی تک خطی با کرل دراو ؟مرسی :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
                            با سلام و خسته نباشید
                            دوستان اموزش طراحی با تصویر در کرل دراو X4 هم بگین فایل هایی ک گذاشتین تاریخش رد شده یا ب هر دلیلی وجود نداره.لطف کنین مجداا همین بخش رو اپلود کنین برام با تشکر فراوان :cry: :read:
                            ی سوال دیگه فاصله ال ایدی ها چن MM باشه برای نوشته ی تک خطی با کرل دراو ؟مرسی :applause:
                            با سلام به زودی دوباره اپلود میشه فاصله پایه ها هم من 3میل میگیرم
                            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام
                              اقای ریاحی من اون فیلم مربوط به چیدمان بدون استفاده از LED Tool رو نتونستم دانلود کنم
                              همه فایل های آپلودی مشکل دارن
                              لطفا تو سایت پرشین گیگ آپ کنید
                              با تشکر
                              قومی متفکرند اندر ره دین
                              قومی بگمان فتاده در راه یقین
                              میترسم از آن که بانگ آید روزی
                              که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr_hadi نمایش پست ها
                                سلام
                                اقای ریاحی من اون فیلم مربوط به چیدمان بدون استفاده از LED Tool رو نتونستم دانلود کنم
                                همه فایل های آپلودی مشکل دارن
                                لطفا تو سایت پرشین گیگ آپ کنید
                                با تشکر

http://www.aparat.com/v/hxvSt" allowfullscreen="true" quality="high" name="aparattv" id="aparattv" style="" src="https://www.aparat.com/public/public/player/aparattv" type="application/x-shockwave-flash">

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X