اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلاشر چشمک زن پلیس

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلاشر چشمک زن پلیس

سلام
    کسی مدار فلاشر پلیس با ترانزیستور نداره ؟؟؟؟
    از همینی که آقای " امین غفاری " با مگا 8 ساخته :::: http://up.persianscript.ir/uploads/df85-POLICE-FLASHER.rar

دیدگاه

سلام دوستان

دنبال یه کیت فلاشر پلیسی هستم که خروجی های آن بر عکس تمام خروجیهای کیتهای آماده در بازار باشه ( کیتهای آماده بازار خروجی اونها منفی هست ! یعنی خروجی با ورودی مثبتش ثابت هست و منفی اش باعث چشمک زدن میشه ! ) در صورتی که من میخوام نوسان روی خروجی مثبت باشه و منفی ثابت باشه .
      علتش هم اینه : برق خودرو با توجه به اینکه منفی اش ثاتبه و تمام نوسانات روی مثبت هست .
      بطورمثال : در یک لامپ راهنما منفی ثابت هست و مثبت با قطع و وصل شدن چراغ رو روشن و خاموش میکنه اما کیتهای آماده بازار برعکس هستند و نمیشه روی مدار ماشین سوارشون کرد .

خودم یه نمونه دارم که منفی هست آیا میشه برعکس کرد ؟ ( توجه کنید خروجی های سه کاناله منفی رو میخوام مثبت کنم ) مدار برعکس بشه

تصویر :
      http://www.xum.ir/images/2014/03/28/Photo0077.jpg
      اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ { آقا } وَحَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ وَ وَلِىُّ لِمَنْ والاکُمْ وَ عَدُوُّ لِمَنْ عاداکُمْ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط دوکوهه
        سلام دوستان

دنبال یه کیت فلاشر پلیسی هستم که خروجی های آن بر عکس تمام خروجیهای کیتهای آماده در بازار باشه ( کیتهای آماده بازار خروجی اونها منفی هست ! یعنی خروجی با ورودی مثبتش ثابت هست و منفی اش باعث چشمک زدن میشه ! ) در صورتی که من میخوام نوسان روی خروجی مثبت باشه و منفی ثابت باشه .
        علتش هم اینه : برق خودرو با توجه به اینکه منفی اش ثاتبه و تمام نوسانات روی مثبت هست .
        بطورمثال : در یک لامپ راهنما منفی ثابت هست و مثبت با قطع و وصل شدن چراغ رو روشن و خاموش میکنه اما کیتهای آماده بازار برعکس هستند و نمیشه روی مدار ماشین سوارشون کرد .

خودم یه نمونه دارم که منفی هست آیا میشه برعکس کرد ؟ ( توجه کنید خروجی های سه کاناله منفی رو میخوام مثبت کنم ) مدار برعکس بشه

تصویر :
        http://www.xum.ir/images/2014/03/28/Photo0077.jpg
        خروجی های منفی رو باگیت نات به مثبت تبدیل کن چون مدارت رو ندیدم اینو گفتم که از گیت نات استفاده کنی
        اگه خروجیت جریانش بالاست نمیتونی مستقیم به گیت نات وصل کنی و باید خروجی های آی سی رو به ترانزیستور سوییچینگ وصل کنی خیلی راحت اگه میخوای بگو مدارشو واست بکشم
        برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ellateman
          خروجی های منفی رو باگیت نات به مثبت تبدیل کن چون مدارت رو ندیدم اینو گفتم که از گیت نات استفاده کنی
          اگه خروجیت جریانش بالاست نمیتونی مستقیم به گیت نات وصل کنی و باید خروجی های آی سی رو به ترانزیستور سوییچینگ وصل کنی خیلی راحت اگه میخوای بگو مدارشو واست بکشم
          دوسن عزیز این پست قدیمیه و صاحب پست ظاهرا به خاستش رسیده
          و در مورد مدار همون خروجی رو میتونه بده به یه رله و تمام دیگه نیاز نات و... نیست
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X