اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سئوال در مورد نوع خاصی از تابلو ثابت(ال ای دی ها تک تک روشن میشوند)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سئوال در مورد نوع خاصی از تابلو ثابت(ال ای دی ها تک تک روشن میشوند)

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
    خوب به نظر من که فعلا بهتربن ره همون ماتریسی کردن اونهاست فقط مشکلی که هست به خاطر رفرش نورش کمتر میشه مدارش هم که دیگه تو نت پر حالا به نظر شما غیر از این روش باید چی کار کرد
    اگر بخواهیم برنامه ی ساده ای مثل اینکه تک تک روشن شود به ترتیب و بعد به ترتیب خاموش شود به راحتی می توان با ای سی های دیجیتالی مدار را بست حتی به آی سی درایور هم نیاز نیست
    اما اگر بخواهیم از میکرو استفاده کنیم باید از روش های خاص استفاده کنیم مثلا استفاده از ارتباط سریال و شیفت رجیستر ها

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
      اگر بخواهیم برنامه ی ساده ای مثل اینکه تک تک روشن شود به ترتیب و بعد به ترتیب خاموش شود به راحتی می توان با ای سی های دیجیتالی مدار را بست حتی به آی سی درایور هم نیاز نیست
      اما اگر بخواهیم از میکرو استفاده کنیم باید از روش های خاص استفاده کنیم مثلا استفاده از ارتباط سریال و شیفت رجیستر ها
      خوب دوست عزیز تابلو ها هم از همین شیفت رجیستر استفاده میکند ... یعنی بدون ماتریسی کردن اینکار را کنیم :question:
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

سلام
        وقت بخیر

نمونه افکت مورد نظر با استفاده از 8 عدد ال ای دی آر جی بی ......
        http://s5.picofile.com/file/81170391...ite_2.avi.html
        pass: siramir45@yahoo.com

یک نمونه ساخته شده بسیار زیبا در رابطه با موضوع تاپیک :

کلیپ عملکرد :
        http://s5.picofile.com/file/81193757...tor_1.wmv.html
        pass: siramir45@yahoo.com

و همچنان منتظر ارائه مدار توسط جناب آقای ریاحی هستیم.!
        با احترام
        93/1/19

دیدگاه

دوستان متاسفانه من هنوز جواب سئوال خودم (پست اول تاپیک) را نگرفتم
          اگر میشه، دوستان لطف کنند و راهنمایی کنند ، تا به جوابی برسیم
          پی سی بی مدار به نظرم زیاد توی اولویت نیست

نحوه ساخت این افکت مدنظرم هست
          به وسیله میکروکنترلر هست آیا
          یا به کمک آی سی های ...

در پیاده سازی مدار این حوصله را در خودم میبینم که دونه دونه ال ای دی ها را سیم کشی کنم
          در پشت پلکسی یا ...

بعد از طراحی مدار و نتیجه بخش بودنش دوباره به کمک شما دوستان
          پی سی بی هم براش میزنیم
          فیلمی از افکت مورد نظر در تابلو ثابت مغازه ای دیدم
          حتما اینجا خواهم گذاشت

دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

آقایون چرا الکی بهم گیر میدید درست نیست بابا به جاش بیاید هم فکری کنیم

ساده ترین راه استفاده از نوارهای LED Pixeli هست که جدا جدا فرمان میگرن و هر ال ای دی یک آیسی داره برای این کار
            باقی راه ها رو هم دوستان بگن
            من دوست ندارم خودم را درگیر مسئله بهشت یا جهنم بکنم ، چون در هر دو قسمت دوستان خوبی دارم !

دیدگاه

همونطور که ICARUS اشاره کردن این تابلو ها با استفاده از ال ای دی های پیکسلی ساخته میشه که یک خط داده سریال به تمام ال ای دی ها میره و رنگشون و زمان روشن شدنشون مشخص میشه، این نوع ال ای دی ها در شکل های مختلف وجود داره، درایورهای مخصوص خودشون رو دارند که از طریق کامپیوتر میشه برنامه ریزیشون کرد و حالت های مختلف بهشون داد، با میکروکنترلر هم میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد من با نوع 8 میلیمترش تابلو درست کردم و با میکرو هم افکت هاش رو برنامه ریزی کردم ولی معمولا از درایورهای آماده استفاده میکنند.
              از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
              هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
              اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
              اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
              شاد و موفق باشید

دیدگاه

تابلویی که من دیدم
                تابلوی open هست
                که با led های معمولی روی فلکس نوشتند

خیلی علاقه دارم با میکرو یکی از این تابلو ها درست کنم
                افکت هاشون خیلی جذاب تره به نظر من

من فکر میکردم به روش جایروب کردن ساخته میشه
                حالا نظر شما چیه؟
                دوست عزیز همه ما اینجا هستیم تا در کنار هم و با کمک هم بر دانسته های خودمان بیافزاییم و سطح علمی و فنی خودمان و جامعه علمی کشورمان را بالا ببریم.

دیدگاه

دونه دونه روشن شدن ال ای دی ها را میشه به روش مولتی پلکس به راحتی بدست آورد.همون روشی که تو سون سگمنت های چند رقمی دیده میشه.
                  مثلا شما 40 تا خروجی از میکرو میگیرید.بعد میخواید 400 تا ال ای دی را روشن خاموش میکنید.حالا ال ای دی ها را جوری به هم میبندید که اولین دسته فعال بشه بعد به 40 تای اول فرمان میدید.بعد دسته ی دوم تا آخر.
                  مثل دات ماتریکس که اونم به همین روش کار میکنه.
                  آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

شرمنده بی مقدمه میپرم وسط بحث
                    به نظر منم روش مولتی پلکس بهترین روشه

متن رو هم راحت میتونید از کورل وارد آلتیوم کنید
                    منظورم اینه که متن رو LEDبچینید بعد وارد آلتیوم کنید
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X