اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال ای دی مناسب کار شما چیست ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ال ای دی مناسب کار شما چیست ؟

ال ای دی های لیزری و شیشه ای به چه شکلند آیا اونها مناسب نیستند ؟ کاربردشان کجاست ؟
    من یک ال ای دی سفید شیشه ای دارم که نور خیلی خوبی داره .
    مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
      برای تابلو ثابت در کل دو مدل ال ای دی داریم.یکی نوع کلاهی یا Straw Hat و نوع اوال Oval
      فرق نوع کلاهی با اوال تو زاویه دید و نوره!یه اصل کلی تو دو تا ال ای دی با قیمت مساوی هست اینه که اگر نورش زیاده پس زاویه دیدش کمه!
      این اصل رو اگر در نظر بگیرین نور کلاهی درخشنده تر از اواله ولی زاویه دید خوبی نداره!در ضمن نوع اوال به دلیل طراحی بیضی شکل بازدهی خوبی در مقابل نور خورشید داره و کمتر دچار مشکل میشه!
      برای مارک های معروف دوستان همونطور که گفتند HG خوبه ولی همین هم تقلبی زیاده و فقط با مهارت میشه تشخیص داد!HG هم ال ای دی کلاهی تولید میکنه و هم اوال!
      شرکت های معتبر تو زمینه ال ای دی خیلی زیادن ولی متاسفانه مافیای بازار ایران نمیذاره بیان جلو!LEDGuhon و Cspring از مارک های عالی بازار هستن که حتی HG هم حرفی برای گفتن جلوشون نداره ولی خب تو بازار کمه و یا اصلا موجود نیست!
      Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین جباری
        سلام خدمت دوستان
        برای تابلو ثابت در کل دو مدل ال ای دی داریم.یکی نوع کلاهی یا Straw Hat و نوع اوال Oval
        فرق نوع کلاهی با اوال تو زاویه دید و نوره!یه اصل کلی تو دو تا ال ای دی با قیمت مساوی هست اینه که اگر نورش زیاده پس زاویه دیدش کمه!
        این اصل رو اگر در نظر بگیرین نور کلاهی درخشنده تر از اواله ولی زاویه دید خوبی نداره!در ضمن نوع اوال به دلیل طراحی بیضی شکل بازدهی خوبی در مقابل نور خورشید داره و کمتر دچار مشکل میشه!
        برای مارک های معروف دوستان همونطور که گفتند HG خوبه ولی همین هم تقلبی زیاده و فقط با مهارت میشه تشخیص داد!HG هم ال ای دی کلاهی تولید میکنه و هم اوال!
        شرکت های معتبر تو زمینه ال ای دی خیلی زیادن ولی متاسفانه مافیای بازار ایران نمیذاره بیان جلو!LEDGuhon و Cspring از مارک های عالی بازار هستن که حتی HG هم حرفی برای گفتن جلوشون نداره ولی خب تو بازار کمه و یا اصلا موجود نیست!
        پس در کل : اوال زاویه دید خوب و شدت نور کمتر داره
        کلاهی : زاویه دید کمتر و شدت نور بیشتر.
        خوب اگه hg تقلبی داره . مارک دیگه این نیست که جایگذین hg بشه و بشه از اصل بودن و طول عمر بالاش مطمئن بشیم

دیدگاه

توی فوشگاه سایت یه مارکی از اوال به نام m t k هست . که قیمتش از همه بالاتره و شدت نورش هم خوبه

نظرتون در مورد این مارک چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mnopamin
            پس در کل : اوال زاویه دید خوب و شدت نور کمتر داره
            کلاهی : زاویه دید کمتر و شدت نور بیشتر.
            خوب اگه hg تقلبی داره . مارک دیگه این نیست که جایگذین hg بشه و بشه از اصل بودن و طول عمر بالاش مطمئن بشیم
            نه به طور قطع به یقین این حرف رو نمیشه زد ولی اگر یک کارخانه مثلا HG دو تا ال ای دی کلاهی و اوال زد با یه قیمت یکسان اصولا نور کلاهی از اوال بیشتره!ولی میشه با یه کمی هزینه بیشتر ال ای دی اوالی خرید که نورش به مراتب بیشتر از کلاهیه! ولی در کل حرفی که شما گفتین تو بازار فعلی ایران درسته چون بازار ایران بازار low grade یا فوقش mid grade حساب میشه و جنس بسیار خوب خیلی کمه!

برای ال ای دی MTK هم که فرمودین من تا بحال نخریدم و حتی نمیدونم از چه شرکتی هست!من با اکثر شرکت های چینی تولید ال ای دی رابطه دارم و در حد اطلاعات باهاشون حرف میزنم ولی این مارک رو نشنیدم.شاید مال یه کارخانه ایه که به اسم دیگه میزنه!
            برای ال ای دی HG هم روشهای تشخیصش هست که با یه کمی مهارت میشه تشخیص داد!
            ولی تو بازار ایران بیشتر از اینکه به جنس اعتماد کنی به فروشنده اعتماد کن!فروشنده ای که سر لوحه اش صداقت باشه یقین بدون ال ای دی تقلبی نمیفروشه!

دیدگاه

ولی در کل اوال ها بهترند
              ولی من شاید از کلاهی ها شروع کنم چون سی تا چهل تومان ارزانترند . و قبلا دو بسته صد تایی از ای سی آ سفارش دادم ولی یادم نیست کدوم یکی مارک بود .
              مولا علی (ع) میفرمایند : آسوده باش , آستین هارا بالا بزن , بر خدا توکل کن , آنگاه خدا را خواهی دید که زودتر از تو دست به کار شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مصطفی طبسی
                ولی در کل اوال ها بهترند
                ولی من شاید از کلاهی ها شروع کنم چون سی تا چهل تومان ارزانترند . و قبلا دو بسته صد تایی از ای سی آ سفارش دادم ولی یادم نیست کدوم یکی مارک بود .
                اینکه کلاهی ها ارزان هستند یک چیز مطلق نیست! من حتی شرکت هایی دیدم که قیمت ال ای دی کلاهی تولید شده شان گران تر از اوال بوده است!
                برای شرکت اچ جی تنها یک عامل باعث شده که ال ای دی کلاهی ارزان تر شده آن هم تمرکز شرکت تولید کننده به تولید ال ای دی کلاهی می باشد.
                و گرنه در اکثر شرکت های تولید کننده قیمت این دو ال ای دی یکسان و برابر است
                ولی در کل به عنوان تجربه شخصی ال ای دی اوال در تابلو ثابت خوانایی خاص و زیبایی دارد. درست است که ال ای دی کلاهی پر نورتر دیده میشود(البته از مقابل) ولی ال ای دی اوال نور به نسبت یکنواخت تولید می کند و از زوایای گوناگون نیز قابل رویت است

دیدگاه

اینکه کلاهی ها ارزان هستند یک چیز مطلق نیست! من حتی شرکت هایی دیدم که قیمت ال ای دی کلاهی تولید شده شان گران تر از اوال بوده است!
                  برای شرکت اچ جی تنها یک عامل باعث شده که ال ای دی کلاهی ارزان تر شده آن هم تمرکز شرکت تولید کننده به تولید ال ای دی کلاهی می باشد.
                  و گرنه در اکثر شرکت های تولید کننده قیمت این دو ال ای دی یکسان و برابر است
                  ولی در کل به عنوان تجربه شخصی ال ای دی اوال در تابلو ثابت خوانایی خاص و زیبایی دارد. درست است که ال ای دی کلاهی پر نورتر دیده میشود(البته از مقابل) ولی ال ای دی اوال نور به نسبت یکنواخت تولید می کند و از زوایای گوناگون نیز قابل رویت است
                  دوست عزیز . نظرتون در مورد ماک ledman چیه؟؟؟؟؟ نسبت به hg میشه مقایسه کرد؟؟؟؟
                  من نیاز به اوال دارم ولی کیفیت و اصل بودن اون واسم خیلی مهمه که مطمئن باشم ریزش کمی خواهم داشت.
                  hg که تقلبیش زیاد شده و من نمیتونم اعتماد کنم واسه همین میخوام برم سراغ مارک ledman که از اصل بودنش بیشتر اطمینان داشته باشم
                  در کل میخوام بدونم نظر شما در مورد این مطلب و مارک ledman چیه؟
                  خیلی ممون

دیدگاه

نه به طور قطع به یقین این حرف رو نمیشه زد ولی اگر یک کارخانه مثلا HG دو تا ال ای دی کلاهی و اوال زد با یه قیمت یکسان اصولا نور کلاهی از اوال بیشتره!ولی میشه با یه کمی هزینه بیشتر ال ای دی اوالی خرید که نورش به مراتب بیشتر از کلاهیه! ولی در کل حرفی که شما گفتین تو بازار فعلی ایران درسته چون بازار ایران بازار low grade یا فوقش mid grade حساب میشه و جنس بسیار خوب خیلی کمه!

برای ال ای دی MTK هم که فرمودین من تا بحال نخریدم و حتی نمیدونم از چه شرکتی هست!من با اکثر شرکت های چینی تولید ال ای دی رابطه دارم و در حد اطلاعات باهاشون حرف میزنم ولی این مارک رو نشنیدم.شاید مال یه کارخانه ایه که به اسم دیگه میزنه!
                    برای ال ای دی HG هم روشهای تشخیصش هست که با یه کمی مهارت میشه تشخیص داد!
                    ولی تو بازار ایران بیشتر از اینکه به جنس اعتماد کنی به فروشنده اعتماد کن!فروشنده ای که سر لوحه اش صداقت باشه یقین بدون ال ای دی تقلبی نمیفروشه!
                    با عرض سلام. میشه یه فروشگاهی که بشه بهش اعتماد کرد رو در تهران معرفی کنی تا با خیال راحت بتونیم LED هامون رو ازش خرید کنیم؟
                    باا سپاس فراوان
                    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PouYa007
                      با عرض سلام. میشه یه فروشگاهی که بشه بهش اعتماد کرد رو در تهران معرفی کنی تا با خیال راحت بتونیم LED هامون رو ازش خرید کنیم؟
                      باا سپاس فراوان
                      میدونم خیلی دیر شده ولی می خواستم بگم من از همین سایت برای تابلو ثابت کلاهی HG خرید می کنم و راضی هستم.

یه سوال هم دارم.دوستان ال ای دی لیزری کجا ها کاربرد داره و از نظر نور چطور هست؟

با تشکر

دیدگاه

سلام
                        من دنبال یه سورس هستم که انواع قطعات نوری رو که میشه در کاربرد هایی شبیه همین ال ای دی های معروف استفاده کرد بشناسم و برای کارم که زیبایی خیلی مهمه استفاده کنم
                        توی هیچ سایتی تنوع کافی رو پیدا نمیکنم
                        ایا اصن این گستردگی وحود داره؟؟؟
                        ممنون میشم راهنماییم کنید
                        هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر عشق
                        باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بعد هر سختی آسانی نیز هست
                          من تهرانی نیستم
                          شیراز که خوبه
                          تهرانی ها بازار این ال ای دی ها کجاست ؟
                          خیلی سپاس
                          با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
                          بازار ال ای دی ها تهران تقاطع خ جمهوری و حافظ پاساژ های امجد، عباسیان و ...
                          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

کسی چیزی نمیدونه ؟؟
                            هان مشو نومید چون واقف نه ای از سر عشق
                            باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط eshghbazan
                              کسی چیزی نمیدونه ؟؟
                              شما همه چیز رو با هم میخواین.
                              الان لامپ های فلورسنت.لامپ های نئون.لامپ هایled و .......
                              هست که شما باید بری روی هر کدومشون جدا مانور بدی. :read:نحقیق کن
                              http://upload7.ir/images/42355212667119477675.gif
                              daydigi.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X