اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نظر متخصصان روی این طراحی و فواصل LED ها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نظر متخصصان روی این طراحی و فواصل LED ها

دوستان یک فلکسی گلاس تهیه کردم،
    دیودها را خریدم ولی یه مشکل بزرگ برخوردم زایده روی پایه های LED مانع ورود دیود به داخل پلکسی میشه، چکارش کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
      دوستان یک فلکسی گلاس تهیه کردم،
      دیودها را خریدم ولی یه مشکل بزرگ برخوردم زایده روی پایه های LED مانع ورود دیود به داخل پلکسی میشه، چکارش کنم ؟
      سلام
      با یکم فشار و تکون دادن شاید بره داخل
      اگه نره باید سوراخهای پلکسی رو گشادتر کنید با مته
      چون قبلا سوراخ شده احتمالا زیاد طول نمیکشه
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

فاصله سوراخها را 1 میلی متر گرفتم یعنی سوراخی دایره ای به قطر 1 میلی متر ولی زائدهها خیلی اذیت می کنند 5 ساعت 200 تا دیود طول کشید تازه با انبردست پایه ها را از پشت تک تک کشیدم (امیدوارم آسیب نبیند) راهکار صحیح برای کارهای آینده چیه؟
        دیود بودن زایده دار هست بخیریم؟ یا سوراخ بزرگتر بگیریم ولی آن وقت دیودها شل قرار میگیرن

دیدگاه

قطر سوراخ پایه ها رو 0.7 میلی متر در نظر بگیرید.روی پلکسی شفاف با بش لیزری دقیقا جواب داده و با فشار کمی زایده هم داخل سوراخ قرار میگیره و led ها هم ثابت و بدون لقی جای خودشون قرار می گیرند.

دیدگاه

بامته1.2 اگه نبود1.5 میل وارمیچر که مخصوص سوراخکاری برد هست کل سوراخها رو گشاد کنید بعد ال ای دیها رو جا بزنید باید سوراخ فایل لیزر رو 1.2 در نظر میگرفتید

دیدگاه

دوست عزیز 1.2 یکم زیاد هست برای قطر سوراخ پایه led.
              0.7 mm بصورت عملی تست شده و خیلی خوب هم جواب داده

خواستید فایل تابلو که بصورت عملی با مشخصات فوق روی پلکسی شفاف کار کردم رو براتون ارسال کنم

دیدگاه

سلام
                قطر سوراخ و اینکه آیا LED جا میحوره یا نه اولا به قدرت و دوما فاصله عدسی لیزر از کار خیلی بستگی داره
                قدرت رو که نرم افزاری تنظیم میکنن
                اما اگه CNC کار وارد باشه دقیقا نقطه کانونی رو روی کار بذاره قطر سوراخ ایجاد شده به قطر طرح نزدیک(حتی در این حالت هم دقیقا همون نمیشه) خواهد بود
                ولی هر چی عدسی بالاتر یا پایینتر قرار بگیره سوراخ بزرگتر میشه
                یعنی ممکنه یکی با سوراخ 0.5 هم بتونه جا بزنه یکی با 0.8 هم نتونه
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

من که با 1 میلی متر خیلی مشکل داشتم زائده روی پایه های دیود خیلی اذیت کرد بطوریکه چیدن 300 تا دیود 4 ساعت طول کشید و از دو جا پلکسی شکست و شکاف ریز برداشت ، خیلی سخت بود و زور زدیم

حال گیجم نکنید چکار باید بکنم؟ 0.5 یا 1.2 ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanxx_81
                    من که با 1 میلی متر خیلی مشکل داشتم زائده روی پایه های دیود خیلی اذیت کرد بطوریکه چیدن 300 تا دیود 4 ساعت طول کشید و از دو جا پلکسی شکست و شکاف ریز برداشت ، خیلی سخت بود و زور زدیم

حال گیجم نکنید چکار باید بکنم؟ 0.5 یا 1.2 ؟
                    یک طرج کوچیک بزنید روش از سوراخ 0.5 تا 1.5 بذارید
                    پیش CNC کار ببرید و بگید اعدادی که به صورت نرم افزاری وارد میکنه و فاصله تا کار(که معمولا یه چیزی دارن بین کار و عدسی قرار میدن؛ تیکه چوبی آهنی پلکسی چیزی) رو دقیق بهتون بگه
                    بعد تست کنید و هر کدوم از سوراخها که مناسب بود، از دفعه بعد طرحها رو با همون سایز بزنید و بگید همیشه همون اعداد رو برای طرحهای شما وارد کنه

دیدگاه

اینم از تابلو نهایی

تشکر فراموش نشه

چند میرزه ؟ قیمت چند بدهم؟
                      300 تا دیود و سایز صفحه 30 در 45

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X