اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

از روش 220 استفاده نکنید !!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : از روش 220 استفاده نکنید !!

درود.
    تو کار های بزرگ میتونید ولتاژ رو ببرید بالا و مصرف رو کم کنید.
    مثلا اگه تو یک کار بزرگ ال ای دی هارو 4 تا 4 تا سری کردین و زدین به 12 ولت 10امپر کشیده.اگه همین کارو 8 تا 8 تا سری کنید بزنید به 24ولت 5امپر میکشه.به 48 ولت 2.5 امپر میکشه.

موفق باشید.
    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
      درود.
      تو کار های بزرگ میتونید ولتاژ رو ببرید بالا و مصرف رو کم کنید.
      مثلا اگه تو یک کار بزرگ ال ای دی هارو 4 تا 4 تا سری کردین و زدین به 12 ولت 10امپر کشیده.اگه همین کارو 8 تا 8 تا سری کنید بزنید به 24ولت 5امپر میکشه.به 48 ولت 2.5 امپر میکشه.
      موفق باشید.
      حرکت خوب و قابل قبولی هست.
      اما یک مساله هست که قیمت آداپتور ها بر اساس وات واقعی تحویلی در خروجی هست.
      و چون آداپتور های 24 و 48 زیاد متداول نیستند، در کل قیمت بالاتری هم دارند.
      پس هزینه منبع تغذیه در مقایسه با 12ولت خیلی بالا میرود...

دیدگاه

یکی از دلایل رو آوردن به روش 220 ولت این است که مونتاژ آن راحت است به تعداد زیادی می توان سری کرد و کار خیلی سریع راه میوفته .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط novinkar
          یکی از دلایل رو آوردن به روش 220 ولت این است که مونتاژ آن راحت است به تعداد زیادی می توان سری کرد و کار خیلی سریع راه میوفته .
          این روش 220 ولت رو میشه ساده توضیح بدین؟

دیدگاه

از این روش استفاده نمی کنم . من فقط حرف یکی از دوستانی که از این روش استفاده میکنه را گفتم که فقط بحث صرفه جویی ترانس نیست بلکه راحتی کار هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط novinkar
              از این روش استفاده نمی کنم . من فقط حرف یکی از دوستانی که از این روش استفاده میکنه را گفتم که فقط بحث صرفه جویی ترانس نیست بلکه راحتی کار هم هست
              راحتی کار ب چه قیمتی؟
              ب آن دوستتان بگویید، بعضی از مشتری ها شوخی شوخی شیلنگ آب روی تابلو میگیرند،
              ک تا ب حال 3 مورد خودم دیده ام.
              با روش ترانس حتی بعضی الیدی ها نمیسوزند، با این روش مشتری بخت برگشته می سوزد!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X