میتونید از یک میکرو و تعدادی ای سی هایی که مربوط به افزایش پورت هستند استفاده کنید مثلا 74573
---خروجی یه پورت میکرو باید بطور موازی به این ای سی وصل بشه که باز هرکدومشون میتونن واست 8 کانال ایجاد کنن !
میخوام دور یه در سکوریت رو smd کار کنم منتها هر 12 یا 16سانتشو به یه کانال فلاشر وصل کنم حالا حساب کردم یا 75 یا95 تا کانال باید داشته باشه
افکت نورشم میخوام اینطور باشه که نور دور در بچرخه با چند تا افکت دیگه
یه جور نورپردازی همینجا دیدم بچه ها کارکرده بودن که سه تا درمیون ال ای دی ها رو بهم وصل کرده بود منتها اونجوری خوشم نیامد
فکر نکنم به صرفه باشه بخوای 95 کاناله درست کنید اون چرخش رو میشه با کانال های خیلی کمتری هم درست کرد
من یه بار یه فلاشر 19 کانال درست کردم که ال ای دی ها بچرخه
بعد افکت رو با pwm یکم دستکاری کردم خیلی جالب شده بود
ولی کلا کار شیکی نبود دور سکوریت رو اینطوری کردم
ب این مساله حتمن توجه کنید که پشت شیشه تون بی شباهت به سرور های صنعتی نخواهد بود.
95 تا کابل برای وصل شدن ب یک برد و برای کار تابلو سازی، ی مقدار زیادی پیچیده میشه...
و همه ی زیبایی ک قراره بوجود بیارید با شلوغی کابل های بهم پیچیده نابود میشه...
ب این مساله حتمن توجه کنید که پشت شیشه تون بی شباهت به سرور های صنعتی نخواهد بود.
95 تا کابل برای وصل شدن ب یک برد و برای کار تابلو سازی، ی مقدار زیادی پیچیده میشه...
و همه ی زیبایی ک قراره بوجود بیارید با شلوغی کابل های بهم پیچیده نابود میشه...
دقیقا موافقم با گفته دوست عزیزمون /
مطمئن باشید کار ظریف و شیکی از آب در نمیاد مگر اینکه تعداد کانال ها رو کم کنید !
من یه فلاشر 30 کاناله می خواهم با قابلیت برنامه ریزی (میکرو کنترل) برای ریسه led
تر جیحا اگر بشه تریستور (dc)
اگر نشد عیبی نداره خروجی 220 و 1 آمپر
اگر کسی می تونه بسازه تماس بگیره و قیمت بده
09123229711
دیدگاه