اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با Corel Draw و LED Tool

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش کامل طراحی تابلو ال ای دی ثابت با Corel Draw و LED Tool

سلام وخسته نباشید
    میگم بعضی از تابلو ها از دو ردیف نزدیک ب هم ال ایدی استفاده کردن ینی اینکه مثلا در کلمه ی سوپر اگر در حالت عادی پانصد تا ال ای دی بخاد
    اینا هزارتا استفاده کردن با همون اندازه ها مثلا رو حرف س از دو رنگ ال ایدی استفاده کردن تا با فلاشر ی بار سوپر قرمز بشه ی بار دیگه ابی بشه میخاستم بگم چجوری تو کرل میشه سوراخ های ال ایدی رو در دولایه زیر هم (در دو ردیف)ایجاد کرد؟!؟نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
      سلام وخسته نباشید
      میگم بعضی از تابلو ها از دو ردیف نزدیک ب هم ال ایدی استفاده کردن ینی اینکه مثلا در کلمه ی سوپر اگر در حالت عادی پانصد تا ال ای دی بخاد
      اینا هزارتا استفاده کردن با همون اندازه ها مثلا رو حرف س از دو رنگ ال ایدی استفاده کردن تا با فلاشر ی بار سوپر قرمز بشه ی بار دیگه ابی بشه میخاستم بگم چجوری تو کرل میشه سوراخ های ال ایدی رو در دولایه زیر هم (در دو ردیف)ایجاد کرد؟!؟نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
      سلام
      با فاصله از حاشیه متن بازی کنید
      یک بار حالت عادی بزنید
      یک بار هم فاصله حالت قبلی رو منهای 5-6 میلیمتر کنید
      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نه منظورم اینه ک ب جای 1 ردیف ال ایدی دو ردیف داشته باشیم.یعنی برا حرف س قسمت بالایی حرف س رو دو ردیفیش کنیم تا حرف س رو با فلاشر ی بار ابی نشون بده ی بار قرمز .میخام فاصله این ردیف ال ایدی ابی با فاصله ردیف بعدیش چقدر باشه تا برا لحیمکاری راحت باشم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzadss
          نه منظورم اینه ک ب جای 1 ردیف ال ایدی دو ردیف داشته باشیم.یعنی برا حرف س قسمت بالایی حرف س رو دو ردیفیش کنیم تا حرف س رو با فلاشر ی بار ابی نشون بده ی بار قرمز .میخام فاصله این ردیف ال ایدی ابی با فاصله ردیف بعدیش چقدر باشه تا برا لحیمکاری راحت باشم؟
          اگه محبت کنید دوباره پست بالا رو بخونید متوجه پاسختون میشید
          فاصله هم بستگی به مهارت شما در کار کردن داره
          آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
            سلام
            من این فونت رو توی نرم افزار های عادی ندیدم
            ولی با کلک(Kelk) یا چلیپا میشه نوشت
            سالها پیش با این نرم افزار ها کار کردم نمیدونم نسخه به روزش در دسترس هست یا نه

برای برگ هم از اینها استفاده کنید:
            https://www.google.com/search?q=vect...ed=0CAYQ_AUoAQ

توجه کنید که فرمتی که دانلود میکنید حتما Vector باشه تا به راحتی به کورل وارد بشه
            نوشته اصلی توسط شاید
            سلام
            من یک کلمه دارم میخواستم بدونم فونتش چیه که با کورل طراحی کنم ؟
            در ضمن نقطه ن ریحون رو میخوام عکس برگ ریحون بذارم چجوری اینو تو کورل طراحی کنم ؟
            میخوام متراژشو دربیارم به طرف بگم
            چجوری ن رو کشیده نوشته ؟
            https://drive.google.com/file/d/0B3uVfLe60KbdRjNOV3VBVGxkNFU/view?usp=sharing
            میخوام با corel طراحی کنم /

[/img]
            وکتور برگ پیدا کردم ولی وقتی آوردم تو کورل اصن هنگ کرد کورل !!! X16 ورژن
            بعد دور برگ رو weld نمیکنه.
            یه مشکل دیگه هم که دارم با combine کردنه ! اصن با این ورژن 16 خوب نمیشه همیشه وسط حروف ف و و... پر میشه /

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
              وکتور برگ پیدا کردم ولی وقتی آوردم تو کورل اصن هنگ کرد کورل !!! X16 ورژن
              بعد دور برگ رو weld نمیکنه.
              یه مشکل دیگه هم که دارم با combine کردنه ! اصن با این ورژن 16 خوب نمیشه همیشه وسط حروف ف و و... پر میشه /
              برک رو توی یک فایل خالی درگ کنید
              بعضی وقتا این مشکل پیش میاد
              اگه میشه بذارید ببینم چطوریه

اون وسط حروف رو باید از متن حذف کنید تا اذیتتون نکنه
              تو آموزش ها عرض کردم

دیدگاه

برک رو توی یک فایل خالی درگ کنید
                بعضی وقتا این مشکل پیش میاد
                اگه میشه بذارید ببینم چطوریه

اون وسط حروف رو باید از متن حذف کنید تا اذیتتون نکنه
                تو آموزش ها عرض کردم
                نرم افزار چلیپا اصن دانلود نمیشه . نمیدونم چرا لینک زیاد داره ولی دانلود نمیشه
                https://drive.google.com/file/d/0B3uVfLe60KbdUkdxaklzQWJjQmc/view?usp=sharing

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاید
                  نرم افزار چلیپا اصن دانلود نمیشه . نمیدونم چرا لینک زیاد داره ولی دانلود نمیشه
                  https://drive.google.com/file/d/0B3uVfLe60KbdUkdxaklzQWJjQmc/view?usp=sharing
                  این نرم افزار واسه خیلی سال پیش هست
                  دانلود هم بشه فکر کنم فقط روی XP نصب میشه
                  به نظر من کلک 2010 یا 2013 رو یه جوری گیر بیارید(قیمتش فکر کنم 160 هزار تومنه :eek
                  من با 2000ش کار کردم امکاناتش از چلیپا بیشتره؛ و پشتیبانی هم داره

دیدگاه

سلام و خدا قوت
                    ی سوال مهم
                    در حال حاضر دقیقا چجوری قیمتگذاری میکنن؟ایا در هر دو روش قیمت برش لیزر و سطح کار (پلکسی یا ام دی اف 3میل)رو از مشتری میگیرن یا نه؟و قیمت با فلاشر و بیفلاشر هم بگین ؟ (اداپتورو ..)
                    کلن هرچی درمورد قیمتگذاری تابلو هست بگین باتشکر فراوان. :applause:

دیدگاه

سلام
                      یکی از دوستانم تابلو ال ای دی ثابت رو فقط با نرم افزار کارل و بدون LEDTool درست میکرد. خیلی هم با کیفیت و نتیجه هم تقریبا یکی میشد. الان بهش دسترسی ندارم سوال کنم
                      مراحل کار رو تو پست اول خوندم. تقریبا همین کارها رو انجام میداد اما از LEDTool به هیچ عنوان استفاده نمیکرد

کسی بلده؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شازده
                        سلام
                        یکی از دوستانم تابلو ال ای دی ثابت رو فقط با نرم افزار کارل و بدون LEDTool درست میکرد. خیلی هم با کیفیت و نتیجه هم تقریبا یکی میشد. الان بهش دسترسی ندارم سوال کنم
                        مراحل کار رو تو پست اول خوندم. تقریبا همین کارها رو انجام میداد اما از LEDTool به هیچ عنوان استفاده نمیکرد

کسی بلده؟؟؟
                        سلام
                        راههای زیادی برای این کار وجود داره؛ حتی نرم افزار ایرانی مشابه LEDTool داریم
                        این مجموعه ای از امکاناته که خود کورل داره؛ در واقع LEDTool جادوگری نمیکنه؛ همون امکانات کورل رو به صورت اتوماتیک انجام میده

دیدگاه

سلام
                          راههای زیادی برای این کار وجود داره؛ حتی نرم افزار ایرانی مشابه LEDTool داریم
                          این مجموعه ای از امکاناته که خود کورل داره؛ در واقع LEDTool جادوگری نمیکنه؛ همون امکانات کورل رو به صورت اتوماتیک انجام میده
                          ممنون از پاسخت. کاری که دوستم میکرد خیلی راحت تر از LEDTool بود. اما هیچ امکاناتی نداشت. فقط ال ای دی ها رو میچید کنار هم

دیدگاه

به نام خدا

سلام دوستان

اول از همه بابت امورزش های دوستان تشکر کنم

دوم می خواستم بدونم این تابلو ثابت های که با شکل های خیلی قشنگ ساخته میشه چطوری طراحی میشه خیلی نیاز دارم یاد بگیرم ولی هر کاری مکنم نمشه مثل این تابلو
                            http://www.aparat.com/v/aew36
                            یا تابلو های این شکلی یا خیلی قشنگتر
                            :sad:
                            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                              به نام خدا

سلام دوستان

اول از همه بابت امورزش های دوستان تشکر کنم

دوم می خواستم بدونم این تابلو ثابت های که با شکل های خیلی قشنگ ساخته میشه چطوری طراحی میشه خیلی نیاز دارم یاد بگیرم ولی هر کاری مکنم نمشه مثل این تابلو
                              http://www.aparat.com/v/aew36
                              یا تابلو های این شکلی یا خیلی قشنگتر
                              :sad:
                              سلام
                              به نظر میرسه که LED سه میل با فاصله کم کار شده
                              برای حاشیه هم از سه رنگ سبز و قرمز و آبی استفاده شده
                              چیز خاصی نداره؛ آموزشش هم که چند صفحه قبل کامل عرض کردم

دیدگاه

مسعود جان ممنون ولی مشکل من با این راهنمای حل نمیشه منظورم از استفاده از شکل های خاصی تو تابلو هست مثلا ارم شرکتی مثلا عکس خونه و..... اینا رو چطور میزارن تو تابلو

مثلا این تابلو اگه قشنگ دقیق نگاه کنید میبیند که عکس پس زمینه داره ؟ این عکس پس زمینه چطوری گذاشته و در اخر عکس این تایر را چطوری ترسیم کرده؟ اصلا چطوری میشه عکس ترسیم کرد
                                !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                                نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X