اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طریقه ساخت تابلو ال ای دی ثابت؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طریقه ساخت تابلو ال ای دی ثابت؟؟؟؟

سلام.یک کادو تولد میخوام بسازم داخل قلب که دادم با پلکسی بریدن و سوراخ کردن متن {مهدیس} واسه اتاق خواب بچه.پلکسی رنگش قرمزه.لامپ قرمز بزنم خوبه یا ....کلاهی باشن؟؟؟لامپها 3تاسری کنم با مقاومت 220یا همه لامپارو موازی کنم آخرش مقاومت 10وات بزارم؟ترانس سوییچینگ 12ولت چند آمپر میخواد؟400تا لامپ میخاد.

پاسخ : طریقه ساخت تابلو ال ای دی ثابت؟؟؟؟

به نام خدا

سلام
    بله ال ای دی ها باید کلاهی باشن

رنگش هم هر جور دوست داری بزار

بهترین کارهم اول ال ای دی ها رو سری کنید با یک مقاومت و در نهایت باید موازی کنی

منبع تغذیه 12 ولت 2 امپر بسته
    !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
    نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

پاسخ : طریقه ساخت تابلو ال ای دی ثابت؟؟؟؟

سلام. شما باید ال ای دی هاتون رو 3 تا سری با یک مقاومت و در کل همرو باهم موازی کنید.
      هر دسته 3 تایی 15 تا 20 میلی آمپر جریان میکشه. یعنی تعداد دسته های 3 تایی رو ضرب در 20میلی کنید جریان کل بدست میاد.
      در ضمن چون شما برای اتاق میخواین استفاده کنید از ال ای دی آول استفاده کنید و یه نکته نور تابلو تون باید کم باشه تا مزاحم چشم و حواس پرتی و خواب نشه. برای این منظور مقاومت سری شده رو بیشتر در نظر بگیرید
      برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X