اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در محاسبه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در محاسبه

سلام دوستان
    من تا الان تابلو زیاد بستم همه 12 ولت بوده و مشکلی نداشتم
    . الان برای یکی از رفیقام یه LED به صورت خطی بستم واسه ماشینش بعد از چند روز همه سوختن . اهم متر زدم دیدم بتری ماشین 13 ولت تو حالت خاموش و 13.9 یعنی 14 ولت تو حالت روشن بودن ماشین هست
    من قبلا" 3 تایی سری کرده بودم با مقاومت 150 اهم . الان که 2 تا رنج ولتاژ دارم چی کنم؟
    یه راهنمایی لطفا"

پاسخ : کمک در محاسبه

نوشته اصلی توسط dastanjahan
    سلام دوستان
    من تا الان تابلو زیاد بستم همه 12 ولت بوده و مشکلی نداشتم
    . الان برای یکی از رفیقام یه LED به صورت خطی بستم واسه ماشینش بعد از چند روز همه سوختن . اهم متر زدم دیدم بتری ماشین 13 ولت تو حالت خاموش و 13.9 یعنی 14 ولت تو حالت روشن بودن ماشین هست
    من قبلا" 3 تایی سری کرده بودم با مقاومت 150 اهم . الان که 2 تا رنج ولتاژ دارم چی کنم؟
    یه راهنمایی لطفا"
    سلام
    شما از چه led استفاده کردید؟ یعنی چند ولته؟ 3 ولت به بالا؟ درسته؟
    اگر اره خب معلومه میسوزه چون اینجوری 31 میلی آمپر از led ها میگذره
    اگر هم 2.2 ولت بوده led هات، حدود 50 میلی آمپر گذشته ازشون!!!
    خب شما باید همون مقدار 14 ولت رو برای محاسبه در نظر بگیرید
    اگر مقاومت رو براش 390 اهم در نظر بگیری، در حالت خاموشی که 13 ولت هست باطری حدودا 10.2 میلی آمپر و در حالت روشن با 14 ولت باطری هم 12.8 میلی آمپر از led ها میگذره
    حالا بستگی به ولتاژ led هات داره، این مقدار برای led های 3 ولته...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidelectroniic
      سلام
      شما از چه led استفاده کردید؟ یعنی چند ولته؟ 3 ولت به بالا؟ درسته؟
      اگر اره خب معلومه میسوزه چون اینجوری 31 میلی آمپر از led ها میگذره
      اگر هم 2.2 ولت بوده led هات، حدود 50 میلی آمپر گذشته ازشون!!!
      خب شما باید همون مقدار 14 ولت رو برای محاسبه در نظر بگیرید
      اگر مقاومت رو براش 390 اهم در نظر بگیری، در حالت خاموشی که 13 ولت هست باطری حدودا 12.8 میلی آمپر و در حالت روشن با 14 ولت باطری هم 10.2 میلی آمپر از led ها میگذره
      حالا بستگی به ولتاژ led هات داره، این مقدار برای led های 3 ولته...
      LEd من رنگ سفید هست و 3 ولت براش در نظر گرفته بودم . البته 3 تایی سری کردم
      الان محاسبه کردم میتونم 4 تایی سری کنم با یک مقامت 50 اهم اگه باتری 13 ولت باشه . و یا مقاومت 100 اهم اگه باتری 14 ولت باشه یعنی تو حالت روشن شدن ماشین .
      اما مشکل اینجاست که اگه 100 اهم بزارم LED ها وقتی ماشین خاموشه رون میشن ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط dastanjahan
        LEd من رنگ سفید هست و 3 ولت براش در نظر گرفته بودم . البته 3 تایی سری کردم
        الان محاسبه کردم میتونم 4 تایی سری کنم با یک مقامت 50 اهم اگه باتری 13 ولت باشه . و یا مقاومت 100 اهم اگه باتری 14 ولت باشه یعنی تو حالت روشن شدن ماشین .
        اما مشکل اینجاست که اگه 100 اهم بزارم LED ها وقتی ماشین خاموشه رون میشن ؟
        مگر میخوای 20 میلی آمپر به led هات بدی؟ خیلی زیاده
        15 میلی آمپر کافیه...
        شما مقاومت 330 اهم با 3 تا 3 تا سزی بزار، در حالت خاموشی که 13 ولت هست باطری حدودا 12.1 میلی آمپر و در حالت روشن با 14 ولت باطری هم 15.1 میلی آمپر از led ها میگذره
        اگر هم میخوای جریان بیشتری بدی، 270 اهم بزار که در ولتاژ 13 ولت 15 میلی آمپر و در 14 ولت 18.5 میلی آمپر میشه
        موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X