اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرید led برتر به همراه قیمت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خرید led برتر به همراه قیمت

سلام دوستای گلم . بعد هجده ماه خدمت دوباره برگشتم پیش دوستای عزیزم. خب توی این چند ماه قیمتها خیلی تغییر کرده و برنامه های جدیدی اومده مانند کم نور و پرنور شدن ال ای دی و ... وارد سایتها شده که قبلا نبود و هزار تا تغییرات دیگه که از همه مهمتر بازار خوب تابلو روان در این روزها ست اونم به خاطر ارزون شدن جنس تابلو و ماژولهای اون هست. خب دوستان بیان توی این قسمت و نظرهاشون رو در مورد
    جنس ال ای دیی که الان دارن مونتاژ میکنند به همراه قیمت .
    مارک تابلو روانی که دارن میبندند به همراه قیمت خرید و قیمت هر متر تابلو روان
    قیمت فلاشرهایی که میسازد یا میخرند
    کلان هدف از ایجاد این تاپیک اینه که بفهمم توی این چند ماه چه تغییراتی ایجاد شده . چه چیزای جدیدی اومده و چه ال ای دیی به عنوان محبوبترین ال ای دی بین تابلو سازه جا باز کرده ممنون میشم کمک کنید
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

پاسخ : خرید led برتر به همراه قیمت

اوکی دوستان پس خبری نبوده یا هیچکی حاضر نشده از این چند ماه حرف بزنه.
    باشه این بار باران نور با یه کار جدید اومده به نورپردازی
    ان شالله بتونم باز مثل تابلوهای ثابت شما ها رو راه بندازیم.
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

رفیق ناراحت چر ناراحت میشی وضع انجمن همچی میزون نیست(مثل قبل یچه ها همکاری نمیکنن)

توی چند ماه اخیر به خاطر اشباع شدن بازار ، بازار تابلو خراب شده چه ثابت و چه روان حالا تابلو روان یه چیزی ولی دیگه کمتر کسی سراغ ثابت

کیفیف اجناس بازار هم یکی دو سالی هست که همونه و قیمیت ها خیلی تغییر نکردن و تغییرشون دوروبر 10 تومن بوده

دیدگاه

بازار تابلو ثابت و تابلو روان اشباع شده؟؟ ینی دیگه مشتری نیست؟ :eek: من تازه میخواستم یاد بگیرم بزنم تو کار تابلو :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AVR-MEGA8
          بازار تابلو ثابت و تابلو روان اشباع شده؟؟ ینی دیگه مشتری نیست؟ :eek: من تازه میخواستم یاد بگیرم بزنم تو کار تابلو :cry2:
          مشتری هست ولی مثل قبل نیست که ماهی ده پونرده به بالا مشتری داشته باشی
          هم مشتری کم شده و هم سازنده زیاد شده هم پولی که مردم حاضرن برای تابلو بدن کم شده

به نظر من تابلو سازی کاری نیست که الان به عنوان منبع درآمد بهش فکر کنین
          باید کنارش یه کار دیگه هم انجام بدین

اکثر جاهایی که دیدم قبلا تابو کار میکردن الان کنار تابلو سازی به فروش تجهیزات برقی و ... رو آوردن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده
            مشتری هست ولی مثل قبل نیست که ماهی ده پونرده به بالا مشتری داشته باشی
            هم مشتری کم شده و هم سازنده زیاد شده هم پولی که مردم حاضرن برای تابلو بدن کم شده

به نظر من تابلو سازی کاری نیست که الان به عنوان منبع درآمد بهش فکر کنین
            باید کنارش یه کار دیگه هم انجام بدین

اکثر جاهایی که دیدم قبلا تابو کار میکردن الان کنار تابلو سازی به فروش تجهیزات برقی و ... رو آوردن
            برا یه دانشجو تازه کار فک کنم خوب باشه درآمدش :biggrin:
            توکل به خدا بزنیم تو کار یادگیری ، انشاءا... موفق میشیم البته تو الکترونیک زمینه کار زیاده آدم باید تلاش کنه تا یاد بگیره....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X