اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال ای دی کوچیک VS ال ای دی بزرگ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ال ای دی کوچیک VS ال ای دی بزرگ؟

توی اکثر تابلو روانهایی که جلوی مغازه ها میبینید11 یا 12 میلی متری استفاده شده.اگه از نزدیک ببینید و دقت کنید متوجه میشید که از 5میل بزرگترن.
    مهندس مطمئن هستی؟
    در تابلو روان های امروزی که من دیدم از LED های OVAL که 5 میل هستند و کمی بیضی شکل هستند استفاده میکنند. زیر زمین امجد جلوی مغازه ها چیدن
    شاید بیضی بودن LED خطای دید ایجاد کرده؟

اضافه شده در تاریخ :
    ال ای دی هر چی بزرگ تر باشه نور بیشتری از خودش ساطع میکنه؟
    اینها همه نسبی هستش
    الان برای کار تابلو؛ LED 5 میل فکر کنم حداقل 10 نوع تو بازار باشه که تفاوت همشون هم تو کیفیت ساخت و شدت نور اونه

ال ای دی شفاف قرمز یا مات این قیمت هست؟
    مطابق عکس کنارش LED قرمز مات ( البته این مات بودن منظورم اینه که بدنش قرمزه و مانند اون LED های لیزری بدنه بیرنگ نیست)

اضافه شده در تاریخ :
    اگر نوشته شما کوتاهه و تعدادش هم کمه( مثلا یک یا دو کلمه) بهترین LED که دیدم سفیده
    از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

دوستان یه حرفایی میزنن ادم به خودش شک میکنه،بابا من دوساله توکار تالو هستم،اینارو تاحالا نشنیذم
      الیدی 11میل؟
      الیدی دونه35تومن،تازه الان دو هفتس جنس گرون شده
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
        دوستان یه حرفایی میزنن ادم به خودش شک میکنه،بابا من دوساله توکار تالو هستم،اینارو تاحالا نشنیذم
        الیدی 11میل؟
        الیدی دونه35تومن،تازه الان دو هفتس جنس گرون شده
        ال ای دی مات دونه ای 35 تومن هست ال ای دی شفاف من زیر 100 تومن ندیدم توی بازار اگه جایی سراغ دارید به منم بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
          جسارت نشه مهندس ولی LED بزرگتر از 5 داریم
          نوشته اصلی توسط Nima200
          الیدی 11میل؟
          اینم چندتا عکس از LED لیزری 11میلی متر که همین الان با مبایلم گرفتم
          http://s6.uplod.ir/i/00725/dhm8cjjld53m.jpg

http://s6.uplod.ir/i/00725/yg2aig8f6i9c.jpg

http://s6.uplod.ir/i/00725/05oi828qws85.jpg

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
          مهندس مطمئن هستی؟
          در تابلو روان های امروزی که من دیدم از LED های OVAL که 5 میل هستند و کمی بیضی شکل هستند استفاده میکنند. زیر زمین امجد جلوی مغازه ها چیدن
          شاید بیضی بودن LED خطای دید ایجاد کرده؟
          مهندس امانی عزیز حرف شما کاملا درسته و تابلو با LED بیضی شکل(OVAL)بسیار فراوانه و بخاطر جذابیت نوری که داره حرف اول رو میزنه.
          نوشته اصلی توسط امیر محتشم
          ال ای دی شفاف من زیر 100 تومن ندیدم توی بازار اگه جایی سراغ دارید به منم بگید
          فکر کنم فروشگاه سایت LED شفاف زیر 100تومن داره

دیدگاه

جسارت نشه مهندس ولی LED بزرگتر از 5 داریم
            LED بزرگتر از 5میل پر تو بازار، احتمالن منظور جناب Nima200 چیز دیگه ای بوده
            از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
              LED بزرگتر از 5میل پر تو بازار، احتمالن منظور جناب Nima200 چیز دیگه ای بوده
              احسنت
              من میگم این الیدی ها که مال تابلو نیست،اگه هم کسی با این الیدی های گنده و یا 35تومنی تابلو بسازه،خوب در نمیاد،فقط تابلو سازا میبینن میخندن
              شما ها هم که بعضا تو کار تابلو نیستین و موردی تابلو میزنین،برا ارزون در اومدن انقده از جنس نزنین،نرین با درل چند هزارتاسوراخ بزنین،اینطوری حساب کنین ببینین چقد کمتر پول دادین و چقد بیشتر وقت گذاشتین میبینین از یه کارگر ساده توروز کمتر کار کردین
              یا مثلا از این الیدی های ضایع نزنین زحمتتون حیف بشه
              همین که خودتون کارشو کنین کلی سود میکنین دیگه از جنس نزنین
              من تابلو میزنم،دونه350تومن با جنس درجه یک ،تازه ارزون میزنم،لااقل قیمتم مناسبه،با این حال حدود 60درصد پولی که میگیرم سوده،خیلی کم بگیرم،نصفش سوده،تازه تو شهر ما قیمت معمول400هست،خیلی ها هم تا 450میزنن،البته الان جنس گرون شده،حدود ده الی 15تومن
              من اینو میگم
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...