با سلام خدمت همه عزیزان و دوستان و مهندسین عزیز :smile:
ــــــــــــــــــ
بنده می خوام از یه جایی ساخت تابلو LED ثابت رو شروع کنم اما نمی دونم از کجا یا چطوری :cry2:
یعنی نمی دونم هزینه شروع اولین کار چقد میشه وسایل مربوط باید چی بخرم روی چی LED ها رو پیاده کنم یا کارگاه داشته باشم یا توی خونه میشه انجام داد این که مشتری ها از چه مدل هایی بیشتر خوششون میاد اصلا سفارش چطوری بگیرم و...
البته خودم رشته ام برق هست و توی برنامه نویسی میکرو و ربات و... اینجور چیزا وارد هستم پروژه زیاد دارم :nerd: اما می خوام ساخت تابلو رو هم به عنوان یه کار دیگه شروع کنم بالاخره زندگی خرج داره خب
:icon_razz: یا اینکه هزینه شروع کار با تابلو روان زیاد هست یا تابلو ثابت اصلا مشتری ها کدوم رو بیشتر ترجیح میدن اگه پستی هم توی انجمن هست معرفی کنین // چون اونقدر زیاده که آدم نمی دونه کدوم رو بخونه 
ـــــــــــــــ
دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن یا تجربیاتشون رو در میان بذارن خیلی خیلی خییییییلی ممنون میشم
ــــــــــــــــــ
بنده می خوام از یه جایی ساخت تابلو LED ثابت رو شروع کنم اما نمی دونم از کجا یا چطوری :cry2:
یعنی نمی دونم هزینه شروع اولین کار چقد میشه وسایل مربوط باید چی بخرم روی چی LED ها رو پیاده کنم یا کارگاه داشته باشم یا توی خونه میشه انجام داد این که مشتری ها از چه مدل هایی بیشتر خوششون میاد اصلا سفارش چطوری بگیرم و...

ـــــــــــــــ
دوستان اگه بتونن راهنمایی کنن یا تجربیاتشون رو در میان بذارن خیلی خیلی خییییییلی ممنون میشم

دیدگاه