سلام و خسته نباشید.
برای اولین بار میخواستم یه تابلو ال ای دی ثابت درست کنم، به کمکتون نیاز دارم... چون برای خودمون هست هزینه مهم نیست زیاد
ال ای دی هامو سبز کلاهی انتخاب کردم. و تعداد ال ای دی هم 1300-1400 تا هست حدودا...
میخواستم اولا بدونم مقاومت چند اهمی باید بگیرم؟ میخوام ال ای دی هارو 3 تا 3 تا سری کنم بعد همرو موازی کنم... من به 180 اهم رسیدم، زیاد نیستش؟
تا الان این 4 تارو توی سبد خریدم دارم :
تغذیه سوئیچینگ 12v-20A
LED کلاهی سبز درجه یک مارک HG بسته 1000 تایی
مقاومت 1.8 اهم 1/4 وات بسته 20 تایی
فلاشر 1 الی 12 کاناله حرفه ای 60 وات
درسته؟ مشکلی نداره؟
منبع تغذیرم آمپر بالا گرفتم که بعدا خواستم بازم ال ای دی اضافه کنم بتونم جریان بیشتری بکشم...
کلا تجهیزات ندارم. الان باید چه چیزهای دیگه ای بخرم؟ سیم لحیم چه مقدار بگیرم؟
ال ای دی هارو باید با چه سیمی بهم وصل کنم؟ چه مقدار نیازه؟ میشه لطفا لینکشو بدید...
ببخشید سوالام زیاد شد
خیلی ممنون
برای اولین بار میخواستم یه تابلو ال ای دی ثابت درست کنم، به کمکتون نیاز دارم... چون برای خودمون هست هزینه مهم نیست زیاد
ال ای دی هامو سبز کلاهی انتخاب کردم. و تعداد ال ای دی هم 1300-1400 تا هست حدودا...
میخواستم اولا بدونم مقاومت چند اهمی باید بگیرم؟ میخوام ال ای دی هارو 3 تا 3 تا سری کنم بعد همرو موازی کنم... من به 180 اهم رسیدم، زیاد نیستش؟
تا الان این 4 تارو توی سبد خریدم دارم :
تغذیه سوئیچینگ 12v-20A
LED کلاهی سبز درجه یک مارک HG بسته 1000 تایی
مقاومت 1.8 اهم 1/4 وات بسته 20 تایی
فلاشر 1 الی 12 کاناله حرفه ای 60 وات
درسته؟ مشکلی نداره؟
منبع تغذیرم آمپر بالا گرفتم که بعدا خواستم بازم ال ای دی اضافه کنم بتونم جریان بیشتری بکشم...
کلا تجهیزات ندارم. الان باید چه چیزهای دیگه ای بخرم؟ سیم لحیم چه مقدار بگیرم؟
ال ای دی هارو باید با چه سیمی بهم وصل کنم؟ چه مقدار نیازه؟ میشه لطفا لینکشو بدید...
ببخشید سوالام زیاد شد
خیلی ممنون
دیدگاه