اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی برای ساخت تابلو با نئون فلکسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی برای ساخت تابلو با نئون فلکسی

سلام
    اگر کسی درمورد نئون فلکسی اطلاع داره لطفا راهنمایی کنه
    مزیت و معایبش نسبت به led معمولی چی هست؟
    من خیلی ساده میخوام اسم و لگو مغازه رو نمایش بدم.
    تفاوت نسخه 12 و 220 به جز ولتاژ چی هست؟
    من نسخه rgb فول کالر رو میخوام استفاده کنم میخوام ببینم توی نوردهی تفاوتی با نسخه نور ثابت دارن؟
    ممنون میشم جواب بدید

پاسخ : راهنمایی برای ساخت تابلو با نئون فلکسی

???????????????????????

دیدگاه

ساخت تابلو نئون فلکسی مراحل زیادی داره و مهم تر این که برای ساختش نیاز به دستگاه های زیادی از جمله لیزر داری، باید ورق پلکسی رو تهیه کنه، لیزر کنی و بعد با مهارت شخصی ریسه نئون رو بچسبونی، که من هم قبلا خیلی مشتاق بودم ساخت تابلو نئون فلکسی رو یاد بگیرم، سایت ها و آموزش های زیادی رو دنبال کردم، یکیشون خیلی کارش درست بود، لینکش میکنم برو ببین

آموزش ساخت تابلو نئون فلکسی
      راجب مزایا و معایبش نسبت به تابلو Led هم کامل توضیح داده و کامل متوجه میشی همه چیزو، حتما سر بزن بهش

برو اینجا کامل از صفر تا صد با ویدئو آموزش دادن همه چیزو، منو که خیلی کمک کرد، امیدوارم به تو ام کمک کنه

دیدگاه

سلام! خوشحالم که می‌تونم کمک کنم. درباره‌ی نئون فلکسی و تفاوت‌های آن با LED معمولی، می‌تونم نکات زیر رو بگم: مزایا و معایب نئون فلکسی نسبت به LED معمولی

مزایا:
        1. انعطاف‌پذیری بیشتر: نئون فلکسی‌ها به دلیل ساختار سیلیکونی خود، انعطاف‌پذیری بالایی دارند و برای طرح‌ها و خطوط منحنی مناسب‌ترند. این باعث می‌شه برای طراحی لوگو و نوشته‌هایی با انحنای خاص گزینه خوبی باشه.
        2. پخش نور یکنواخت: نور نئون فلکسی در مقایسه با LED‌های معمولی یکنواخت‌تر و بدون نقطه نقطه دیده می‌شه که باعث زیبایی بیشتر طرح می‌شه.
        3. مقاومت در برابر آب و گرد و غبار: معمولاً نئون فلکسی‌ها دارای استاندارد ضدآب IP65 هستند، در حالی که بسیاری از LED‌های معمولی این قابلیت را ندارند.

معایب:
        1. مصرف انرژی بیشتر: در برخی موارد، نئون فلکسی‌ها نسبت به LED‌های معمولی انرژی بیشتری مصرف می‌کنند.
        2. هزینه بالاتر: نئون فلکسی‌ها اغلب نسبت به LED‌های معمولی گران‌تر هستند، به خصوص اگر نوع RGB یا فول کالر رو انتخاب کنید.
        3. محدودیت در رنگ‌ها و کنترل: برخی از مدل‌های نئون فلکسی قابلیت تنوع رنگ یا کنترل هوشمند رو ندارند و در این زمینه نسبت به LED RGB معمولی محدودیت دارند.
        تفاوت نئون فلکسی 12 ولت و 220 ولت
        • امنیت و انعطاف‌پذیری: مدل 12 ولت ایمن‌تره، به‌ویژه اگر نصب در فضاهای داخلی و محل‌هایی که دسترسی به برق مستقیم وجود داره.
        • کاربرد: مدل 220 ولت بیشتر برای نورپردازی‌های خارجی و محیط‌های بزرگتر که نیاز به کابل‌کشی کمتر دارن، استفاده می‌شه. مدل 12 ولت انعطاف بیشتری داره و برای کارهای دقیق‌تر مناسب‌تره.
        نوردهی نسخه RGB فول کالر در مقایسه با نور ثابت

نسخه RGB قابلیت تغییر رنگ و تنظیم افکت‌های نوری مختلفی داره که جذابیت بیشتری به لوگو یا اسم مغازه می‌ده. با این حال، به دلیل ساختار تراشه‌های LED RGB، ممکنه شدت نور نهایی کمتر از نور ثابت باشه. اگر نوردهی یکنواخت و شدت نور بالا نیاز دارید، نسخه تک‌رنگ یا نور ثابت ممکنه مناسب‌تر باشه، ولی نسخه RGB به دلیل قابلیت تغییر رنگ، می‌تونه برای جلب توجه مشتریان بسیار تاثیرگذارتر باشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X