سلام دوستان هر کی در مورد ماژول تابلوروان- برد کنترل- قاب تابلوروان -نرم افزار تابلوروان -خرید تابلو های روان آماده -خرید قطعات تابلوروان و... سوال داشت بپرسه تا جواب بدم.
سلام دوستان هر کی در مورد ماژول تابلوروان- برد کنترل- قاب تابلوروان -نرم افزار تابلوروان -خرید تابلو های روان آماده -خرید قطعات تابلوروان و... سوال داشت بپرسه تا جواب بدم.
سلام قاب تابلو میخام 32*128
از کجا بگیرم چند تموم میشه ؟
ماژول تکرنگ شما چند میگیری؟
سلام قاب تابلو میخام 32*128
از کجا بگیرم چند تموم میشه ؟
ماژول تکرنگ شما چند میگیری؟
سلام. شما از کجا هستید؟ قاب تابلوروان با ورق 1.5میل و رنگ کوره ای در میاد کیلویی 7500تومان. که شما می تونی نمونه ماژول ببری جاهایی که کار برش و خم کاری ورق های آهن و آلومینیوم و... انجام میدن تا برات بسازن. شما قاب رو بصورت cnc می خوای یا بدون cnc ؟
در مورد ماژول تک رنگ الان قیمت ها متفاوت هست از 38000تومان تا 50000تومان.
بزودی عکس نمونه قاب به همراه ماژول ها رو می ذارم.
سلام. شما از کجا هستید؟ قاب تابلوروان با ورق 1.5میل و رنگ کوره ای در میاد کیلویی 7500تومان. که شما می تونی نمونه ماژول ببری جاهایی که کار برش و خم کاری ورق های آهن و آلومینیوم و... انجام میدن تا برات بسازن. شما قاب رو بصورت cnc می خوای یا بدون cnc ؟
سلام
من یه بار سوال کردم ولی اون موقع شما نبودید .دوباره میپرسم
ماژول تک رنگ با دات پیج بالاتر از 1 رو از کجا باید خرید؟
قیمتش؟
ابعادش؟
مرسی
سلام
من یه بار سوال کردم ولی اون موقع شما نبودید .دوباره میپرسم
ماژول تک رنگ با دات پیج بالاتر از 1 رو از کجا باید خرید؟
قیمتش؟
ابعادش؟
مرسی
سلام.
ماژول تک رنگ با دات پیچ 10 خواهانش بیشتره از 12-16-20 و قیمتش هم مناسبه. جایی رو سراغ ندارم برا شما و من خودم هم ندارم. اگه پیدا کردم دوباره اینجا می نویسم.
ابعاد دات پیچ 20 همانند 10 می باشد.
دیدگاه