اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

مرسی که جواب دادید
    شاید مشکل من خنده دار باشه باشه :redface:. نمیتونم متنی رو که نوشتم داخل تابلو ( 16*16 سه رنگ ) حرکت بدم

دیدگاه

برد کنترل من a3 هستش و سه دونه ماژول سه رنگ دارم میتونم به صورت 8*48 ببندم یا باید 16*16 باشه ؟

دیدگاه

دوستان کسی مایل به خرید ماژول و بقیه ی تجهیزات بطور مستقیم از خود چین هست من چند تا شماره از این شرکت ها پیدا کردم می دونید چه طوری؟؟
        یه تعداد ماژول که از همین شرکت های داخلی خریدم با کارتون خود کشور چین برام فرستادن که روش شماره تلفن و فکس هست حالا کسی نیاز داره؟؟؟
        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
          دوستان کسی مایل به خرید ماژول و بقیه ی تجهیزات بطور مستقیم از خود چین هست من چند تا شماره از این شرکت ها پیدا کردم می دونید چه طوری؟؟
          یه تعداد ماژول که از همین شرکت های داخلی خریدم با کارتون خود کشور چین برام فرستادن که روش شماره تلفن و فکس هست حالا کسی نیاز داره؟؟؟
          یعنی فک میکنم یکی از بهترین کاراست این کار واردات قطعات.ولی سرمایه خوبی هم میخواد
          چون مشتریش اماده و همش فروشنده ناز میکنه
          فک میکنید با چند صد میلیون بشه اینکار رو کرد؟
          **** k i n j ****

دیدگاه

[quote author=مجتبی1368 link=topic=66551.msg442253#msg442253 date=1362465960]
            یه تعداد ماژول که از همین شرکت های داخلی خریدم با کارتون خود کشور چین برام فرستادن که روش شماره تلفن و فکس هست حالا کسی نیاز دار

اگه امکان داره شماره رو بزار

دیدگاه

با سلام دوستان من تو یه سایتی دیدم که تو تابلوها یه کارایی انجام میداد که تابلو ها را به جند قسمت تبدیل میکرد و تو هر قسمت رو به یه چیزی اختصاص میداد تو این تابلو چینی ها امکانش هست؟؟؟یه سوال دگه چجوری میشه تو تابلو کناره ها یه حاشیه زد منظورم اینه که یه ردیف کناره هار رو رقص نور اینجور چیزا گذاشت من تو چندتا تابلو دیدم ممنون میشم کمک کنید
              a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

سلام دوست عزیز برای حاشیه زدن توی نرم افزار hd 2013 وقتی که یک برنامه جدید باز کردی به قسمت border setting برو و هر حاشیه ای که خاستی انتخاب کن حتی میتونی حاشیه دلخواهتو طراحی کنی برای چند تکه کردن صفحه نمایش توی همون نرم افزار میتونی این کار رو انجام بدی خیلی سادس ی ساعت وقت بزتری حله
                البته اگه جالبترشو بخای بهتره نرم افزار سویش مکس رو نصب کنی و فابلاتو به صورت فلش طراحی کنی
                منم یک هفته اس که اولین تابلومو ساخت باحال بود :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2z2
                  سلام دوست عزیز برای حاشیه زدن توی نرم افزار hd 2013 وقتی که یک برنامه جدید باز کردی به قسمت border setting برو و هر حاشیه ای که خاستی انتخاب کن حتی میتونی حاشیه دلخواهتو طراحی کنی برای چند تکه کردن صفحه نمایش توی همون نرم افزار میتونی این کار رو انجام بدی خیلی سادس ی ساعت وقت بزتری حله
                  البته اگه جالبترشو بخای بهتره نرم افزار سویش مکس رو نصب کنی و فابلاتو به صورت فلش طراحی کنی
                  منم یک هفته اس که اولین تابلومو ساخت باحال بود :applause: :applause: :applause: :applause:
                  ممنون پیدا کردم منم 2روزه تابلوطیف سفارش کردم رفتم ترمینال هنوز نرسیده:( بیشتر مشکلم تبدیل کردن تابلو به چند قسمته مثلا یه قسمت کادر بکشی توش ساعت یه قسمت دگه دما یا یه قسمت دگه حروف بیان برن.همشون یه جا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                    ممنون پیدا کردم منم 2روزه تابلوطیف سفارش کردم رفتم ترمینال هنوز نرسیده:( بیشتر مشکلم تبدیل کردن تابلو به چند قسمته مثلا یه قسمت کادر بکشی توش ساعت یه قسمت دگه دما یا یه قسمت دگه حروف بیان برن.همشون یه جا
                    با چه قیمتی خرید کردید؟چی گرفتید؟میشه پ خ کنید
                    **** k i n j ****

دیدگاه

من چند روز پیش از کیاسل 8 دونه ماژول تکرنگ قرمز گرفتم دونه ای 48
                      اگه ارزونتر سراغ دارید بگید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 2z2
                        من چند روز پیش از کیاسل 8 دونه ماژول تکرنگ قرمز گرفتم دونه ای 48
                        اگه ارزونتر سراغ دارید بگید
                        سلام
                        کیاسل گرونترین فروشگاهی هست که ماژول می فروشه
                        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

دوستان یه سوال من تابلو رو بدون زدن فایلی به مین برد خواستم امتحان کنم اومدم به پاور وصل کردم یک در میون روشن میشه.بعضی وقتی یه ستون در میون.بدون مین برد اینجوری میشه؟؟؟راستی اومدم با ولت متر پشت ماژولها کا vccو gndوصل میکنن ولتاژش رو اندازه گرفتم 4.5 بود ولی از پاور 5.5 ولت بیرون میومد مشکلی نداره که؟؟؟ :read:

دیدگاه

دوستان یه سوال من تابلو رو بدون زدن فایلی به مین برد خواستم امتحان کنم اومدم به پاور وصل کردم یک در میون روشن میشه.بعضی وقتی یه ستون در میون.بدون مین برد اینجوری میشه؟؟؟
                            اون کلید روی مین برد زیاد مهم نیست با توجه به نوع کارت کنترل ها عملکرد اون کلید متغیر است بهتره کارت کنترل رو پروگرم کنی ببینی چی میشه یا از داخل خود نرم افزار اچ دی میتونی افکت های کلا روشن/ یک درمیان/ یک ردیف در میان/ چشمک زن و... رو برای دیدن عملکرد صحیح تابلو ببینی.
                            راستی اومدم با ولت متر پشت ماژولها کا vccو gndوصل میکنن ولتاژش رو اندازه گرفتم 4.5 بود ولی از پاور 5.5 ولت بیرون میومد مشکلی نداره که؟؟؟
                            چند تا ماژول استفاده کردی؟ نوع پاورت چیه؟ از سیم های مخصوص استفاده کردی؟ درچه شرایطی 4.5 ولت هست وقتی تمام ال ای دی ها روشن بشن؟
                            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط sami222
                              اون کلید روی مین برد زیاد مهم نیست با توجه به نوع کارت کنترل ها عملکرد اون کلید متغیر است بهتره کارت کنترل رو پروگرم کنی ببینی چی میشه یا از داخل خود نرم افزار اچ دی میتونی افکت های کلا روشن/ یک درمیان/ یک ردیف در میان/ چشمک زن و... رو برای دیدن عملکرد صحیح تابلو ببینی.چند تا ماژول استفاده کردی؟ نوع پاورت چیه؟ از سیم های مخصوص استفاده کردی؟ درچه شرایطی 4.5 ولت هست وقتی تمام ال ای دی ها روشن بشن؟
                              2تا ماژول واسه ازمایشی امتحان کردم پشت سرهم افقی گذاشتم .4.5 ولت هم وقتی که نصف ledها روشنه.بعضی وقتی هم روشن میشن ولی کم رنگ.از سیم های 1*1استفاده کردم

دیدگاه

ببخشید مین برد من u3هست تو hdوقتی برنامه رو مینویسم saveمیکنم تو فلش میارم میزنم به مین برد چیزی تغییر نمیکنه چراغ فلشم هم روشنه ولی تو تابلو هیچ تغیری نمیبینم :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X