اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
    سلام آقای باغبانزاده جنس هایی که من از تابلوطیف گرفتم دارای کابل فلت + واشرآب بندی + سیم تغذیه بود که خدارو شکر سالم بدستم رسید حالا فقط موندم شیوه ی راه اندازی و انتخاب مد اسکن تابلوهای رنگی که دارم تلاش میکنم راه اندازیش کنم اگر کسی به راه اندازی مداسکن تابلوهای رنگی با مین برد u3 وارده لطفا آموزشش رو بزاره
    سلام این عکس هایی که تو فایل زیپ گذاشتم رو ببینید
    http://s3.picofile.com/file/7619163010/Desktop.zip.html
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
      سلام جنسای تابلو روان من رسید :nice: :nice: :nice:
      ولی بعضی چیزا شکسته بود مثل جا ی باطری روی برد اچ دی کیو و باطری از جاش در میاد :cry: یا سه تا از کلاههای بالای سر ال ای دی ها شکسته بود :cry: :cry: بسته بندی خوب نیود :cry:
      و سیمی که قراره ماژولها رو به هم وصل کنه هم تو بسته بندی نبود :cry:
      راستی کسایی که از جاهای دیگه خریدن آیا سیم هایی که ماژولها رو به هم وصل میکنه هم همراه بارشون میفرستادن؟
      خلاصه آموزش کامل بسته بندیشو به همراه تمام مراحل براتون میزارم
      البته اگه همه مشتاق باشن
      الان یه کمه دپرسم برای این دوتا شکستگی
      راسی هنوز تست نکردم آیا سالم هستش یا نه
      که وقتی سیم های فلت بخرم تستشون میکنم
      با تشکر از کسایی که دکمه تشکر رو برام بزنن :cry:
      بچه ها سلام مجدد
      به پشتیبانی سایت پرتونور گفتم
      مشکل رو و گفت :
      هدف من اینه که نسبت به هزینه ای که میکنین فقط راضی باشین
      بعد آدرسمو خواست و گفت فردا برات ارسالش میکنیم :applause: :applause: :applause: :applause:
      دمشون گرم
      از طرف خوشم آمد
      راستی ماژولهاشم به چند تا تابلو روانی تو شهرستان کاشان نشون دادم گفتند این ماژول ها رو از کی خریدی و یه خورده تعریفشو کردن :wow: :wow:
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

این منبع های 5 ولت 40 آمپری تابلوها دونه ای چنده؟؟؟؟؟؟؟
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
          این منبع های 5 ولت 40 آمپری تابلوها دونه ای چنده؟؟؟؟؟؟؟
          من خریدم 55
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

تمامی برد کنترلهای این شرکت که دارای هلوگرام بوده و ال ای دی های روی برد کنترل روشن شوند، در صورت وجود هرگونه اشکالی بدون قید و شرط تعویض میگردند.
            این حرفیه که تابلو طیف میزنه
            حالا واسه شما هم هلوگرام داشت؟
            به حرف هم شده از اون شرکتی که خرید کردی یه همچین حرفی زده در مورد ضمانت؟
            **** k i n j ****

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
              تمامی برد کنترلهای این شرکت که دارای هلوگرام بوده و ال ای دی های روی برد کنترل روشن شوند، در صورت وجود هرگونه اشکالی بدون قید و شرط تعویض میگردند.
              این حرفیه که تابلو طیف میزنه
              حالا واسه شما هم هلوگرام داشت؟
              به حرف هم شده از اون شرکتی که خرید کردی یه همچین حرفی زده در مورد ضمانت؟
              اره الانم بهم گفت برش گردون یه برد دیگه بهت بدم
              یه خورده بالای جا باطری شکسته خودمم میتونم عوضش کنم

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

من خریدم 55
                اینها واقعا 40 آمپر می دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمتش به نظر کم میاد
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                  اینها واقعا 40 آمپر می دهند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟قیمتش به نظر کم میاد
                  کم وزیادشو نمیدونم و هنوز تست نکردم به قاب ساز گفتم بیاد مغازم تا بهش نشون بدم قاب و ... رو برام بزنه
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

این عکس رو ببینید یه خورده عکس دیگه هم گرفتم که بعدا میزارم
                    دور بافرا خط کشیدم
                    لطفا یه نفر هم از تابلوهای طیف عکس بگیره بفرسته

عکس ها رو با کیفیت فرستادم تا بتونید خوب زوم کنید

این هم از ماژول یه شرکت دیگه البته من فکر کنم این شرکت هم مازولهای خوبی داشته باشه ولی نمیدونم هنوز نخریدم

barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

ممنون آقای باغبان زاده من قبلا از پرتو گرفته بودم این دوتا رو نداشت!!!!
                      کسی از تابلو طیف خرید داشته عکس بذاره!!!
                      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
                      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام بچه های که برد کنترل رو خریداری کردند و بردشون دارای USB می باشد ؛یه بررسی کنند ببیند میشه اطلاعات مربوطه رو از طریق کامپیوتر بریزند روی فلش و وصل کنند به برد کنترل یا نه باید حتما برد کنترل وصل بشه به کامپیوتر؟؟

چون امروز یه تابلو دیدم که صاحبش میگفت اطلاعات رو می ریزم روی فلاش و وصل میکنم به تابلو روان

بردهای که اکثر بچه ها خریداری میکنند سری HD هست یعنی این http://www.kiasell.com/store/hda_big.jpg
                        یه بررسی کنید ببینید که میشه فلاش بهش وصل کرد و جواب گرفت؟؟
                        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

بچه ه با یه قاب ساز صحبت کردم میخام یه طوری قاب بزنم که مثل ماژول ها باشه آماده فقط شما باید با چند تا پیچ به هم ببندی
                          چطوره ؟؟؟
                          اگه من سفارش بدم بسازم کسی ازم میخره؟؟؟ oo:
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                            سلام بچه های که برد کنترل رو خریداری کردند و بردشون دارای USB می باشد ؛یه بررسی کنند ببیند میشه اطلاعات مربوطه رو از طریق کامپیوتر بریزند روی فلش و وصل کنند به برد کنترل یا نه باید حتما برد کنترل وصل بشه به کامپیوتر؟؟

چون امروز یه تابلو دیدم که صاحبش میگفت اطلاعات رو می ریزم روی فلاش و وصل میکنم به تابلو روان

بردهای که اکثر بچه ها خریداری میکنند سری HD هست یعنی این http://www.* * *.com/store/hda_big.jpg
                            یه بررسی کنید ببینید که میشه فلاش بهش وصل کرد و جواب گرفت؟؟
                            خوب اگه قرار بود کارت به کامپیوتر وصل بشه همون سریال کافی بود دیگه :angry:
                            پورت یو اس بی به این درد میخوره که شما برنامشو میریزی رو فلش میزنی و بعد فلشو میزنی به تابلو خود کارت برنامه رو کپی میکنه تو حافظه 2 مگش و بعد چند ثانیه فلشو دربیار همین چیز دیگه ای که نداره

دیدگاه

بچه ه با یه قاب ساز صحبت کردم میخام یه طوری قاب بزنم که مثل ماژول ها باشه آماده فقط شما باید با چند تا پیچ به هم ببندی
                              چطوره ؟؟؟
                              اگه من سفارش بدم بسازم کسی ازم میخره؟؟؟ oo:
                              مهندس صحبت کردی چند درمیاد؟ تازه باید یه رنگ کوره ای هم روش بزنی اگه چکشی بزنی چه بهتر اونوقت میشه قالب!!! :applause: ببین قیمتش چند تموم میشه با هزینه ارسالش بصرفه من خودم اولین مشتریتم جیگر
                              راستی فاصله حاشیه قالب تا بلوک ال ای دی از 3و4 سانت بیشتر نشه کار قشنگ نمیشه پشتشم یه جوری کارکن ضد آب بشه میشه نورعلی نور مشه!؟!؟!؟!؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                                مهندس صحبت کردی چند درمیاد؟ تازه باید یه رنگ کوره ای هم روش بزنی اگه چکشی بزنی چه بهتر اونوقت میشه قالب!!! :applause: ببین قیمتش چند تموم میشه با هزینه ارسالش بصرفه من خودم اولین مشتریتم جیگر
                                راستی فاصله حاشیه قالب تا بلوک ال ای دی از 3و4 سانت بیشتر نشه کار قشنگ نمیشه پشتشم یه جوری کارکن ضد آب بشه میشه نورعلی نور مشه!؟!؟!؟!؟؟
                                بچه ها یه نظری بدین ببینیم میشه یه قابی ساخت که اونم تیکه تیکه باشه بشه سر همش کرد به هر اندازه ای که مد نظرمون باشه
                                دوما آره رنگ کوره هم میزنه بهش گفتم یه چیزی ارزون میخواهیم حدود بیست سی بیشتر نشه
                                ولی اون خنده ای کرد و گفت ههه
                                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X