سلام دوستان
تا حالا با کارت کنترل طیف دار تابلو روان - مدل I10 تابلو ساختین ؟ کیفیتش چطوره ؟ تا چند تا ماژول رو ساپورت میکنه ؟
سلام.این کارت ساخت من هست کیفیت نمایش با کارت گرون قیمت چینی برابر هست ولی سرعت شبکه خیلی پایینه دیگه تولید نمی کنم یه کارت دیگه ساختم مشخصات خیلی بالا تره قیمتش هم مناسبه به نام i12-u
موفق باشید
سلام
بیا کارت کنترل داخل رو بخر هم از تولید داخل حمایت هم بیشتر لذت می بری :applause:
www.yazdelec.blogfa.com
پیشنهاد میکنم کمی رو کارتتون کار بکنین تا به حد کارت های وارداتی برسه.
در اینصورت همه حمایت میکنن.
در ضمن براتون پیشنهاد میکنم به جای اینکه تک تک کارت بفروشین ، با یه نفر اسپانسر که در این کار خیلی ها میشناستش و سرمایه لازم را داره همکاری کنید.
در مورد نرم افزار ، افکت ها ، سخت افزار و... روش کار بکنین. سعی کنین ویژگیهایش را زیاد بکنین.
مثلا شرکت پرتونور کلا تمامی مدل های HD ها را طراحی کرده و امکانات سفارشی زیادی مثل نمایش نام تولید کننده در هنگام استارت ، اوقات شرعی ، ساعت و تاریخ فارسی ، قابلیت ارسال با GSM و... رو هم بهش اضافی کرده.
تا آنجایی که بدانم به همین زودی سری اول تولیدشان را تا همین ماه بازار میدن.
اتفاقا اونم میگفت که تولید داخلی خیلی بهتر از چینی ها میشه.
حتی شخص خود دیلمی از کارت های شما هم صحبت میکرد. میگفت اگه کمی روش کار بکنن ، شما رو حمایت میکنه.
برادرانه عرض میکنم ، یا کلا به صورت حرفه ای کار بکنین. با چند نفر تماس بگیرین تا کار حرفه ای شروع کنین. یا کلا وقت و هزینتون را صرفش نکنین.
پیشنهاد میکنم کمی رو کارتتون کار بکنین تا به حد کارت های وارداتی برسه.
در اینصورت همه حمایت میکنن.
در ضمن براتون پیشنهاد میکنم به جای اینکه تک تک کارت بفروشین ، با یه نفر اسپانسر که در این کار خیلی ها میشناستش و سرمایه لازم را داره همکاری کنید.
در مورد نرم افزار ، افکت ها ، سخت افزار و... روش کار بکنین. سعی کنین ویژگیهایش را زیاد بکنین.
مثلا شرکت پرتونور کلا تمامی مدل های HD ها را طراحی کرده و امکانات سفارشی زیادی مثل نمایش نام تولید کننده در هنگام استارت ، اوقات شرعی ، ساعت و تاریخ فارسی ، قابلیت ارسال با GSM و... رو هم بهش اضافی کرده.
تا آنجایی که بدانم به همین زودی سری اول تولیدشان را تا همین ماه بازار میدن.
اتفاقا اونم میگفت که تولید داخلی خیلی بهتر از چینی ها میشه.
حتی شخص خود دیلمی از کارت های شما هم صحبت میکرد. میگفت اگه کمی روش کار بکنن ، شما رو حمایت میکنه.
برادرانه عرض میکنم ، یا کلا به صورت حرفه ای کار بکنین. با چند نفر تماس بگیرین تا کار حرفه ای شروع کنین. یا کلا وقت و هزینتون را صرفش نکنین.
سلام
ممنون از راهنمایی شما
من هم پیشنهاد می کنم قبل از قضاوت یه برسی بکنید نگاه به وبلاگ من نکنید خیلی ساده هست من فروشم جای دیگه هست که نام نمی تونم ببرم ولی اینو بگم تو جمهوری پاساژ عباسیان تو کرج تو شیراز تو تبریز و... نمایندگی فروش دارم
در مورد اسپانسر بگم خودم باید اسپانسر بشم تا اینکه کسی اسپانسرم بشه این کار رو بخاطر علاقه به الکترونیک انجام می دم(حمایت منظورم حمایت مادی نبود بیشتر معنوی بودو...)
سخت افزاش کامله ولی نرم افزارش یه کم کار داره (شاید شما نرم افزار قدیمی رو دیده باشین نرم افزار جدید از hd ساده تره ولی امکانات پخش فیلم وswf هم داره واقعی واقعی) الان تو شهرم تقریبا هیچکس hd استفاده نمیکنه همه از من میگیرن چون مشتریاشون تابلوهای کارت های من رو دین در ضمن گذاشتن لوگو مشتری کار مهمی نیست یه سا عته اضافه می کنم ساعت فارسی انگلیسی تاریخ میلادی شمسی ساعت عقربه ای داره اوقات شرعی هم کسی تا الان نگفته می خاد.
من به آقای دیلمی هم خیلی ارادت دارم پارسال با هاشون صحبت کردم ولی پارسال خودم هم قبول دارم کارت ام خوب نبود در اسرع وقت با هاشون تماس می گیرم(ممنون یاد آوری کردین)
دارم روی طراحی جدید کار میکنم حتما سه چهار ماه دیگه یه سر به وبلاگکم بزن
باز هم تشکر می کنم که نظر دادین
سلام
ممنون از راهنمایی شما
من هم پیشنهاد می کنم قبل از قضاوت یه برسی بکنید نگاه به وبلاگ من نکنید خیلی ساده هست من فروشم جای دیگه هست که نام نمی تونم ببرم ولی اینو بگم تو جمهوری پاساژ عباسیان تو کرج تو شیراز تو تبریز و... نمایندگی فروش دارم
در مورد اسپانسر بگم خودم باید اسپانسر بشم تا اینکه کسی اسپانسرم بشه این کار رو بخاطر علاقه به الکترونیک انجام می دم(حمایت منظورم حمایت مادی نبود بیشتر معنوی بودو...)
سخت افزاش کامله ولی نرم افزارش یه کم کار داره (شاید شما نرم افزار قدیمی رو دیده باشین نرم افزار جدید از hd ساده تره ولی امکانات پخش فیلم وswf هم داره واقعی واقعی) الان تو شهرم تقریبا هیچکس hd استفاده نمیکنه همه از من میگیرن چون مشتریاشون تابلوهای کارت های من رو دین در ضمن گذاشتن لوگو مشتری کار مهمی نیست یه سا عته اضافه می کنم ساعت فارسی انگلیسی تاریخ میلادی شمسی ساعت عقربه ای داره اوقات شرعی هم کسی تا الان نگفته می خاد.
من به آقای دیلمی هم خیلی ارادت دارم پارسال با هاشون صحبت کردم ولی پارسال خودم هم قبول دارم کارت ام خوب نبود در اسرع وقت با هاشون تماس می گیرم(ممنون یاد آوری کردین)
دارم روی طراحی جدید کار میکنم حتما سه چهار ماه دیگه یه سر به وبلاگکم بزن
باز هم تشکر می کنم که نظر دادین
البته من قصد هیچ جسارتی نداشتم.
ببینید من شخصا به تولید داخل (حداقل در این زمینه) اعتقاد دارم.
زمانی که من برای اولین بار کارت شما را دست یکی از همکاران دیدم خیلی خوشحال شدم. قرار بود ایشان کارت را تست کرده و جواب دهند. همان کس هم مشتری عمده و دوست صمیمی دیلمی هست.
بعد با دیلمی تماس گرفتیم و گفتیم یه کارت هست که اینجا تولید شده و تمام رنگیه.
باور بکنید صبح اول وقت دیدیم آقای دیلمی شخصا اومدن تا کارت رو ببینند. به ما میگفت تستش بکنید. بعد از تست باهاش تماس میگیرم تا کم و کاست قضیه رو از خودش بپرسم.
اما پس از چند بار تست ، نتیجه ی خوبی از کارت گرفته نشد. (البته نتیجه ی کار را همان شخصی که کارت را داشت اعلام کرد.)
بعدش دیگه دیلمی هم بی خیال شد. حتی در فرومش هم صحبت از کارت شما کرده بود و علارغم حمایت ، ایراداتش را هم مطرح کرده بود.
اینکه من عرض کردم یه اسپانسر داشته باشید به خاطر این بود که اگه یه نفر به صورت حرفه ای از کارتتون حمایت بکنه ، به صورت عمده مانع از ورود کارت های خارجی میشه. اینکه کارت شما همراه ماژول فرخته بشه خیلی فرق میکنه با اینکه خود کارت به تنهایی فروخته بشه.
حالا بحث وبلاگ هم نیست که ساده باشه یا پیشرفته. مهم اینه که شما تونستید با اتکا به دانش خودتون یه کارتی را طراحی بکنین که مادر نمایشگری مثل دیلمی نتونسته تا امروز این کار رو بکنه.
پس قاعدتا سزاوار پیشرفت و ترقی هستین. به همین خاطر خدمتتون عرض میکنم که بحث معنویات و غرور را کنار گذاشته و اقدام به کار حرفه ای نمایید.
باز هم تصمیم با خودتان هست.
میشه بگین ساعت دیجیتال رو میشه تا چه اندازه بزرگ کرد؟
هر اندازه که بخواین محدویت نداره با موس می تونید هر جا بخاین ببرین
نرم افزارش رو براتون ایمیل می کنم البته انیمیشن شو ایمیل نمی کنم حجمش زیاده هر چی داخل نرم افزار نشون میده روی تابلو هم نشون میده
سلام بچه ها
یادتون گفتم یکی قرار سفارش تابلو تک رنگ بده،امروز میگه تک رنگ نمیخوام :angry:مولتی کالر میخواد :angry:
میشه فرق اینا رو برام بگید
P16-2R1G
P10-1R1G
P20-2R1G1B
P16-RGB
خودم مثلا میدونم اولی یعنی 2تاقرمز یه سبز یا بقیش
سوالم اینه که
نوشتهp16 ,p10,p20یعنی چی؟؟؟
کدومشون کیفیت بالاتری در تولید رنگ بیشتری دارن؟
الان شما بودید کدوم رو پیشنهاد میدادید.
راستی برد کنترلی اینا به چه صورته؟
ممنون میشم کمک کنیدباید تواین چند روزه جواب بدم.
.......................
ویرایش
الانp16,p10,p20یادم اومد همون دات پیج هیتش.هرچی این عدد کمتر باشه،یعنی کیفیت بالاتر؟
درضمن فکر کنمP20-2R1G1Bاز همه باکیفیت تر درتولید رنگ باشه اما p20 اون مشکل ساز نیست؟
سلام بچه ها
یادتون گفتم یکی قرار سفارش تابلو تک رنگ بده،امروز میگه تک رنگ نمیخوام :angry:مولتی کالر میخواد :angry:
میشه فرق اینا رو برام بگید
P16-2R1G
P10-1R1G
P20-2R1G1B
P16-RGB
خودم مثلا میدونم اولی یعنی 2تاقرمز یه سبز یا بقیش
سوالم اینه که
نوشتهp16 ,p10,p20یعنی چی؟؟؟
کدومشون کیفیت بالاتری در تولید رنگ بیشتری دارن؟
الان شما بودید کدوم رو پیشنهاد میدادید.
راستی برد کنترلی اینا به چه صورته؟
ممنون میشم کمک کنیدباید تواین چند روزه جواب بدم.
.......................
ویرایش
الانp16,p10,p20یادم اومد همون دات پیج هیتش.هرچی این عدد کمتر باشه،یعنی کیفیت بالاتر؟
درضمن فکر کنمP20-2R1G1Bاز همه باکیفیت تر درتولید رنگ باشه اما p20 اون مشکل ساز نیست؟
دات پیج با حداقل فاصله ناظر با تابلو ارتباط مستقیم داره یعنی هرچی دات پیج بیشتر باشه حداقل فاصله برای اینکه ناظر تابلو را پیوسته ببینه بیشتر میشه.
دیدگاه