اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

سلام
    خسته نباشید
    واسه تابلو روان چینی اندازه 288*48 از چه برد کنترلی میتونم استفاده کنم؟
    اگه از سری hd استفاده کنم برای برنامه زیاد تابلو ارور نمیده؟
    یا حتما باید از سری c استفاده کنم
    ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
      یه تابلو بستم که برای 6 ماه زیر بارون و تابش آفتاب کار کرده حالا یه مشکلی که ایجاد شده یکی از ماژولهای این تابلو روان نور کمتری نسبت به بقیه داره بنظرتون علتش چیه؟؟؟
      در ضمن پرتونور استخدامی زده هر کی مایله بره به سایتش و اطلاعیش رو ببینه
      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadreza14
        سلام
        خسته نباشید
        واسه تابلو روان چینی اندازه 288*48 از چه برد کنترلی میتونم استفاده کنم؟
        اگه از سری hd استفاده کنم برای برنامه زیاد تابلو ارور نمیده؟
        یا حتما باید از سری c استفاده کنم
        ممنون
        واسه این اندازه کارت Q3یا Q41یاQ40مناسبه Q3ازهمه بهتره اگه پیدابشه اگه نشد Q41یا Q40

دیدگاه

ماژول کسی سراغ نداره ماژول قرمزیدفعهای نا یاب شده چجوریه همه فروشنده ها با هم تمام کردن؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
            ماژول کسی سراغ نداره ماژول قرمزیدفعهای نا یاب شده چجوریه همه فروشنده ها با هم تمام کردن؟؟؟؟؟؟؟؟
            من نظرم اینه به خاطر نزدیکی به عید باشه!
            [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

حل شد...تشکر از همگی فقط آموزش تصویری از ساخت تصاویر و فیلم های انیمیشن با سویش مکس را دارید در این تاپیک قرار دهید تا استفاده نماییم
              امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezahmab
                سلام به همگی
                دوستان کسی گاهی داره که چرا وقتی ویندوزم رو عوض میکنم و نرم افزار سویش مکس رو نصب میکنم گزینه های
                play Effect که شبیه دوربین فیلمبرداری میمونه غیر فعال می شود؟ چطور فعال کنم؟ :read: :read:

عکس زیر را نگاه کنید:
                سلام
                دوستان شنیدم بار بعدی اواسط اسفند میرسه
                و جای دیگه شنیدم به احتمال زیاد قیمتا ارزون تر بشه
                ما که منتظریم :applause: :nice:

دیدگاه

بخاطر اینه که هنوز افکتی اضافه نشده هر موقع یه افکت اضافه کردین فعال میشه

دیدگاه

قیمت های فعلی بازار غیر واقعی و غیر معقول می باشد.

این کار بازار هر سال ایران در نزدیکی عید هست.

ما باید یاد بگیریم از اول بهمن تا آخر فروردین چیزی نخریم تا بازار دیگر از این کارها نکند.

واقعا جای تاسف دارد.

دیدگاه

سلام
                      دوستان شنیدم بار بعدی اواسط اسفند میرسه
                      و جای دیگه شنیدم به احتمال زیاد قیمتا ارزون تر بشه
                      ما که منتظریم :applause: :nice:
                      [/quote]
                      حاجی از کی شنیدی که قیمت ها ارزون میشه؟
                      من که فکر نمیکنم.
                      99% گرون میشه.
                      از دیلمی پرسیدم ، میگه مالیات ماژول 8% شده.میگه قبلا 2.2% بود. لذا به احتمال زیاد گرون میشه. از این رو احتمال میدم بعضی ها ماژول دارن و نمیفروشن. تا کسایی که ماژول ندارن ، جنسشونو وارد بکنن تا قیمت جدید مشخص بشه. یا احتمالا بعضی ها هم ماژول دارن و میخوان دوباره ماژول وارد بکنن که همشو با قیمت جدید بفروشن.
                      حتی همین الان یه نفر ماژول داره ، 38000 میده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                        قیمت های فعلی بازار غیر واقعی و غیر معقول می باشد.

این کار بازار هر سال ایران در نزدیکی عید هست.

ما باید یاد بگیریم از اول بهمن تا آخر فروردین چیزی نخریم تا بازار دیگر از این کارها نکند.

واقعا جای تاسف دارد.
                        قبلا هم عرض کرده بودم ، که چون ما ماژول زیاد خرید میکنیم ، لذا برامون مهمه که چه قیمتی رو با چه کیفیتی خرید بکنیم. و همچنین از کی خرید بکنیم.
                        واسه همین علی رغم اینکه مقصد خریدمون مشخصه اما از چند نفر وارد کننده قیمت و وضعیت رو میپرسیم.
                        خیلی هاشون میگن قیمت واقعی ماژول درجه 42 تا 45 و درجه دو هم 36 تا 38 هست. اما الان به خاطر برخی مسائلی که دو نفر از وارد کننده ها سر کل کل زدن با هم در آوردن ، قیمت ها اینطوری شد. یکیشون میگفت وقتی 34 میدیم، دیگه چیزی واسمون نمیمونه. اما مجبوریم...
                        علت شکست قیمت هم این بود که یکی از وارد کننده ها تازه وارد بازار شده و به خاطر اینکه خودشو بشناسونه اومده قیمت رو حتی زیر قیمت خرید داده که یه اسم و رسمی در بیاره. از اونور هم یکی دیگه به خیال خودش مخواد بازار رو تنظیم بکنه و با اون یارو کل کل میکنه و اونم قیمت رو میاره پایین. (اینا رو از یه منبع کاملا گاه شنیدم)
                        حالا این وسط فقط ما تولید کننده ها سود میکردیم.
                        اما فکر نمیکنم در سری بعدی این وضعیت ادامه داشته باشه. چون غیر منطقیه که طرف بخواد واسه همیشه به خودش ضرر بزنه.

دیدگاه

من P10(1R) - 701C را از تبریز از یکی از وارد کننده های مستقیم که از چین خودشان جنس میارن قیمت کردم 33000 تومان بود. جنس جدید در یک اسفند میرسه و اونم همین قیمت خواهد بود.

بیخودی شلوغ نکنید گرون میشه گرون میشه.

هر کس تو هر شهری که هست قیمت کنه و همین جا اعلام ، البته از ذکر مستقیم فروشنده به دلیل قانون عدم تبلیغات در انجمن جدا بپرهیزید.

در ضمن من به آقای مهندس دیلمی با 3 شماره ای که خودشان اعلام کرده اند تماس گرفتم و حتی ایمیل هم فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادند!!!

دیدگاه

من با مهندس دیلمی صحبت کردم ایشون گفتند احتمالا قیمت 38 میشه...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                              من P10(1R) - 701C را از تبریز از یکی از وارد کننده های مستقیم که از چین خودشان جنس میارن قیمت کردم 33000 تومان بود. جنس جدید در یک اسفند میرسه و اونم همین قیمت خواهد بود.

بیخودی شلوغ نکنید گرون میشه گرون میشه.

هر کس تو هر شهری که هست قیمت کنه و همین جا اعلام ، البته از ذکر مستقیم فروشنده به دلیل قانون عدم تبلیغات در انجمن جدا بپرهیزید.

در ضمن من به آقای مهندس دیلمی با 3 شماره ای که خودشان اعلام کرده اند تماس گرفتم و حتی ایمیل هم فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادند!!!
                              حاجی 701C که ماژول نیست که!آشغاله.
                              از کد 701 فقط سری AC و AW خوبه. که اونم تازه به پای DY اصل نمیرسه.
                              این دیلمی هم یه اخلاق گندی داره که به جز ساعاتی که در سایتش نوشته به کسی جواب نمیده. تازه تو همون ساعات هم باید با دفترش تماس بگیری. به ندرت به موبایل جواب میده. خودمم خیلی وقت از این رفتارشون دلخور میشم. اما حقیقتا کارشون درسته.
                              فکر کنم با دفترش تماس بگیری زودتر نتیجه میگری.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط giga0101
                                من با مهندس دیلمی صحبت کردم ایشون گفتند احتمالا قیمت 38 میشه...
                                اما به من گفته قیمت ها رو تغییر نمیدم.
                                ولی نمایندگی هاش تو تبریز دارن 38 تومن میفروشن. اما ظاهرا خودش ارزون میده.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X