اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
    سلام
    دوستان شنیدم بار بعدی اواسط اسفند میرسه
    و جای دیگه شنیدم به احتمال زیاد قیمتا ارزون تر بشه
    ما که منتظریم :applause: :nice:

حاجی از کی شنیدی که قیمت ها ارزون میشه؟
    من که فکر نمیکنم.
    99% گرون میشه.
    از دیلمی پرسیدم ، میگه مالیات ماژول 8% شده.میگه قبلا 2.2% بود. لذا به احتمال زیاد گرون میشه. از این رو احتمال میدم بعضی ها ماژول دارن و نمیفروشن. تا کسایی که ماژول ندارن ، جنسشونو وارد بکنن تا قیمت جدید مشخص بشه. یا احتمالا بعضی ها هم ماژول دارن و میخوان دوباره ماژول وارد بکنن که همشو با قیمت جدید بفروشن.
    حتی همین الان یه نفر ماژول داره ، 38000 میده.

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
    اما به من گفته قیمت ها رو تغییر نمیدم.
    ولی نمایندگی هاش تو تبریز دارن 38 تومن میفروشن. اما ظاهرا خودش ارزون میده.

کدوم درسته کاربر Fullcolor-LED ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده

کدوم درسته کاربر Fullcolor-LED ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      اینا بازه ی قیمت قبلیشون از 34 تا 36 بود. این یعنی اینکه حداکثر قیمتشون ایندفعه 36 میشه (حداقل فروش عمدش)

البته ما چون عمده میخریم ، قیمت رو واسه من اینجوری گفته. شاید تک فروشی رو 38 بده.

دیدگاه

دوستان
        من تو بازار شنیدم که احتمالا بار بعدی ارزون تر باشه حالا چه مدلی و چه کیفیتو ... رو من نمیدونم
        فقط یه گفته بود همین
        حالا ایشالا بارا میرسه همه از قیمتها مطلع میشیم

دیدگاه

سلام دوستان
          یه سوالی که داشتم اینه که دوستانی که از ایتنترنت ماژولهارو سفارش میدن، چطوری به دستشون میرسه که به صرفه درآد؟ پست، باربری،..؟؟ چطوری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MJ1991
            سلام دوستان
            یه سوالی که داشتم اینه که دوستانی که از ایتنترنت ماژولهارو سفارش میدن، چطوری به دستشون میرسه که به صرفه درآد؟ پست، باربری،..؟؟ چطوری؟
            سلام
            به نظرم باربری بهترین به صرفه ترین روش هم برای فروشنده و هم برای خریداره
            امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

سلام
              یه دونه تبدیل یو اس بی به سریال گرفتم نصبش کردم اما هر کاری میکنم توی hd2014 میخوام برنامه رو ارسال کنم میگه پورت بستست به نظر شما مشکل از کجاست ؟

دیدگاه

یه سوال دیگه چرا وقتی تو hd 2014 به هایپرتکست کادر میدم کار توتابلو نمایش داده نمیشه اما کادر خود برنامه رو میدم تو تابلو نمایش داده میشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                  سلام
                  یه دونه تبدیل یو اس بی به سریال گرفتم نصبش کردم اما هر کاری میکنم توی hd2014 میخوام برنامه رو ارسال کنم میگه پورت بستست به نظر شما مشکل از کجاست ؟
                  نوشته اصلی توسط tester_t
                  یه سوال دیگه چرا وقتی تو hd 2014 به هایپرتکست کادر میدم کار توتابلو نمایش داده نمیشه اما کادر خود برنامه رو میدم تو تابلو نمایش داده میشه ؟
                  سلام
                  کلا کارتهای HD2014 مشکل سخت افزاری و نرم افزاری دارند
                  چین اینارو سر هم کرده و فرستاده توی بازار ایران ،مشکل زیاد داره ، خیلی هنگ میکنه و خیلی مشکلات دیگه
                  البته اگه از Q40 استفاده می کنید حتما با HD2013 بهش برنامه بدید که مشکل پیدا نکنه
                  و حتی الامکان از این 2014 ها نگیرید

دیدگاه

در مورد مبدل احتمال بسیار زیاد ، درایورش درست نصب نشده است. اول خودتون برید در هایپرترمینال ، open کنید ببینید باز میشه یا نه؟

در مورد نرم افزار hd2014 و کلا بردکنترل های نسل 4 من کلا تست کردم خوب جواب داد و هیچ یک از مشکلاتی را که دوستان داشتند من نداشتم.

در چند روز دیگر عکس ها و فیلم ها را میگزارم و توضیحات تکمیلی را نیز قرار میدم.

دیدگاه

ممنون گفته های شما دوستان عزیز رو فردا حتما تست میکنم
                      منم با این نسل برد تا حالا مشکلی نداشتم این مشکلی هم که الان دارم قبلا نداشتم یک بار دیگه مشکلم رو میگم
                      دو نوع کادر توی 2014 داریم یکی که از خود program میزنیم و کل صفحه رو میگیره و یکی که هایپر تکست که میشه بخشی از صفحه رو باهاش کادر داد توش متن یاچیز دیگه قرار داد و مثلا میشه دو تا متن جدا نوشت و به هرکدوم کادر جدایی داد من این دومی رو که میدم تو تابلو که میریزم کادر رو نشون نمیده با سه برد q40 و A40 و A3 تست کردم جواب نداد اینم بگم که قبلا روی یه q40 دیگه تست کرده بودم جواب داده بود اما یادم نمیاد دقیق چیکار کرده بودم !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tester_t
                        ممنون گفته های شما دوستان عزیز رو فردا حتما تست میکنم
                        منم با این نسل برد تا حالا مشکلی نداشتم این مشکلی هم که الان دارم قبلا نداشتم یک بار دیگه مشکلم رو میگم
                        دو نوع کادر توی 2014 داریم یکی که از خود program میزنیم و کل صفحه رو میگیره و یکی که هایپر تکست که میشه بخشی از صفحه رو باهاش کادر داد توش متن یاچیز دیگه قرار داد و مثلا میشه دو تا متن جدا نوشت و به هرکدوم کادر جدایی داد من این دومی رو که میدم تو تابلو که میریزم کادر رو نشون نمیده با سه برد q40 و A40 و A3 تست کردم جواب نداد اینم بگم که قبلا روی یه q40 دیگه تست کرده بودم جواب داده بود اما یادم نمیاد دقیق چیکار کرده بودم !

پس احتمالا از تنظیمات فونت نوشته شده و اندازه کادر و سایر تنظیمات است.

دیدگاه

بردهای ورزن40و41فقط کادر کلاسک رو نمیگیرند البته برنامه اچ دی 2013 کادر کلاسیک رو داره و2014 نداره که این بردها اجرا نمیکنند وبردر مجیک رو میارن اخرین ورژن نرم افزارها رو میتونید از سایت اچ دی داونلود کنین 2014 ورژن قبلیش مشکل داشت ولی این جدیده الان رو سایت اچ دی هست مشکل نداره اینم ادرس سایت اچ دی
                          http://www.huidu.cn/en/download.asp?id=33&WebType=5&ids=8
                          بردهای BXچجوریه کسی تا حالا استفاده کرده؟نسبت به اچ دی فکر کنم بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21

بردهای BXچجوریه کسی تا حالا استفاده کرده؟نسبت به اچ دی فکر کنم بهتر باشه؟؟؟؟؟؟؟؟
                            از hd کیفیت بهتری دارن و امکانات نرم افزاری بالاتر (مثلا بگ گراند هم تو قسمت خود نرم افزار داره ) ولی نرم افزارش یکم تو فارسی نوشتن اذیت میکنه.
                            http://ne-led.ir
                            http://tabloravan3.blogfa.com

دیدگاه

اسم نرم افزارش چیه؟بردهای bx

دیدگاه

اقا من یه سال دارم تفاوت رفرش و استاتیک وطیف دار در چیه اگه کسی میدونه را هنمایی کنه من که گیج شدم چیزی هم نفمیدم
                                :read:
                                دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                                بانک اطلاعاتی سنسورها
                                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X