سلام
تو این سایت آموزش درست کردن این تایلو ها را گذاشته (در 3 صفحه)دیروز سایتش دان بود و کار نمی کرد:
http://www.* * *.com/instruction1.html
همین طور که می بینید داخل سایتش پنلهای یا ماژولهای p10داره یعنی فاصله هر ال ای دی 10میله و رزولوشن 32*16یعنی تعداد 512 ال ای دی در هر پنل
بردها هم چندتا مشخصه مهم دارند تعداد رنگ(دو رنگ-فول کالر یا هفت رنگ)و نوع پرت ارتباطی که مثلا مدلهای شبکه یا usbگرون تره و حتی قابلیت پروگرم با شبکه موبایل هم دارند ................
مشخص بعدی تعداد پیکسل ساپورت کننده است که برای کارهای معمولی ارزون ترین برد مثلhd-sکافیه که در مود تک رنگ حداقل میشه 20 عدد از این پنل های 16*32را پشت سر هم سوار کرد که یک تابلو خیلی بزرگ میشه ............
برنامه اینها هم اصلا هیچ نیازی به برنامه نویسی نداره و محیط گرافیکیه ................
این سایت هم کمی قیمت هاش بالا است اما آموزش خوبی داره تو اینترنت کمی سرچ کنید قیمت بهتر هم با تلفن بهتون می دهند ......
من تجربه عملی ساخت اینها را ندارم پس دوستانی که فکر می کند این حرفها باد هوا است به پستهای بعدی مراجعه کنند
ممنون اضافه شده در تاریخ :
نمی دونم چرا ecaلینکو این جوری کرده :
سلام
تو این سایت آموزش درست کردن این تایلو ها را گذاشته (در 3 صفحه)دیروز سایتش دان بود و کار نمی کرد:
http://www.* * *.com/instruction1.html
همین طور که می بینید داخل سایتش پنلهای یا ماژولهای p10داره یعنی فاصله هر ال ای دی 10میله و رزولوشن 32*16یعنی تعداد 512 ال ای دی در هر پنل
بردها هم چندتا مشخصه مهم دارند تعداد رنگ(دو رنگ-فول کالر یا هفت رنگ)و نوع پرت ارتباطی که مثلا مدلهای شبکه یا usbگرون تره و حتی قابلیت پروگرم با شبکه موبایل هم دارند ................
مشخص بعدی تعداد پیکسل ساپورت کننده است که برای کارهای معمولی ارزون ترین برد مثلhd-sکافیه که در مود تک رنگ حداقل میشه 20 عدد از این پنل های 16*32را پشت سر هم سوار کرد که یک تابلو خیلی بزرگ میشه ............
برنامه اینها هم اصلا هیچ نیازی به برنامه نویسی نداره و محیط گرافیکیه ................
این سایت هم کمی قیمت هاش بالا است اما آموزش خوبی داره تو اینترنت کمی سرچ کنید قیمت بهتر هم با تلفن بهتون می دهند ......
من تجربه عملی ساخت اینها را ندارم پس دوستانی که فکر می کند این حرفها باد هوا است به پستهای بعدی مراجعه کنند
ممنون اضافه شده در تاریخ :
نمی دونم چرا ecaلینکو این جوری کرده :
بچه ها بعد از کلی گشتن تو بازار و ...
هر کی میخاد ماژول تابلو روان بخره من میتونم
ماژولهای تابلو روان رو براش بخرم با قیمت خوب
درجه یک
دوست عزیزمن می خواهم یک تابلودرست کنم این راهم بگم تابه حالا این کارانکردم (مثل خیلی هاکه نمی گن)
حالابرای ساخت اول به چه احتیاج داریم(اگرمی تونیدگام به گام بگید)
پیشاپیش ازشماوهمه متشکرم
برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !
دوست عزیزمن می خواهم یک تابلودرست کنم این راهم بگم تابه حالا این کارانکردم (مثل خیلی هاکه نمی گن)
حالابرای ساخت اول به چه احتیاج داریم(اگرمی تونیدگام به گام بگید)
پیشاپیش ازشماوهمه متشکرم
سلام دادا
لازم نی پستای زیر خاکی رو نقل قول کنی :mrgreen:کافیه بری سایت کیاسل.قسمت اموزشش.همچی رو به زبون ساده نوشته
ان شالله به زودی قیمت میگیرم براتون
البته اگه مرخصی بدهند.
کسایی هم که تهرانند یه سر به امجد بزنن
توی اینترنت هم میشه ماژول پیدا کرد.
مثلا
پرتونور
کیاسل
نابلوطیف
و خیلی از شرکتهای دیگه
باید ببینیم چند نفر از ماژول های قرمز میخان و چه تعداد اگه بشه به اقای بلورچیان بگیم براتون از چین بیاره
چرا آقای بلورچیان؟؟؟
چون آدم مطمئنی هستند و اگه بگن این ماژول مثلا دی وای هست یا 701 یا هر چی دیگه هست مطمئن هستیم واقعا از همون شرکت هست
نظرتون چیه؟
نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
دیدگاه