اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی ماژول P10 با میکروکنترلر Atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی ماژول P10 با میکروکنترلر Atmega8

اینم کاملترین و مطمئن ترین نقشه پین ها :

http://www.huidu.cn/en/pro-01.asp?idd=17&ids=6&SortID=26&id=26&am p;idid=6&ord=108

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
      سلام دوست عزیز،راه اندازی این ماژول ها خیلی میتونه کاربرد داشته باشه فقط باید کاربردش رو پیدا کنید! مثلا فرض کن میخوای ی ساعت رومیزی کوچیک بسازی! استفاده از این ماژول ها مقرون به صرفه تره یا استفاده از سون سگمنت؟کدوم کار رو قشنگ تر میکنه؟کدوم دست برنامه نویس رو باز تر میکنه برای نمایش متن های دیگه؟کدوم سخت افزار ساده تری داره؟ یک شماتیک برات میکشم میذارم اینجا،قرار بود ی آموزش کامل بذارم ولی به دلیل اینکه طرح تجاری شد منصرف شدم.
      درسته
      کارتون خیلی ارزش داره.
      اما پروژه های الکترونیک تو ایران صرفا به درد تفریح و یا پایان نامه میخوره.
      شما هر نوع کارتی رو که بخواین ، واسه راه اندازی انواع ماژول های ال ای دی ، یا نوع آماده ی چینیش هست. و یا یکی دو تا شرکت قدرتمند ایرانی طراحی کرده و در چین تولید انبوه کرده و وارد ایران میکنند.
      با برنامه ای تکمیل ، تست شده و مجهز.
      ساعت ، اسکور برد ، روز شمار ، سیستم نوبت دهی ، آسانسور ، سیستم نمایش مسافربری ، سیستم کنترل پارکینگ ، سیستم کنترل ترافیک ، سیستم نمایش آلایندگی ، سیستم اذان گوی هوشمند و ....

تولید در ایران به نظر زیاد منطقی نمیاد ، مگر اینکه طرحت رو به یکی از این شرکت های قدر تو این کار بدی که اونم تازه اگر قبول بکنند ، رو طرحتون سرمایه بذارن.

دیدگاه

سلام من مدار داخلی ماژول رو می خواستم ...ممنون
        http://ARTAROBOTIC.IR

دیدگاه

دوستان توضیح کاملتری میدین که چطوری باید اطلاعات رو ارسال کرد؟

http://ele-tech.com/html/led-dot-matrix-based-on-bluetooth-rejects-the-cipher-scheme.html
          در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
          گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
            قصد دارم آموزشی کامل بنویسم پس لطفا صبرکنید،من همه مدل هایی که در دسترسم بوده رو با برنامم ست کردم از لحاظ مدل فرقی نداره ،برنامه ای که نوشتم ماژول های 1/4اسکن DY،806،701C رو ساپورت میکنه.
            سلام من به یه مشکل خوردم و میخوام کانفیگ 2*3 را با میکرو راه اندازی کنم هزینه اش رو هم تقبل میکنم ممنون میشم کمک کنید 09............. مرادی
            {تلفن حذف شد}

دیدگاه

سلام
              میشه برنامه و شماتیک این مدار رو روی سایت قرار بدید تا دانلود کنیم خیلی نیازمند اونم
              تشکر فراوان
              Telegram:
              @reza_br_2489

Instagram:
              _amp_c

دیدگاه

سلام کارت درست
                یک بار منم میخواستم همین کار و انجام بدم ولی طرف که 5 سال تو کار بود گفت نمیشه اینها رو باید با برد راه اندازی کنید
                این شد که منم نخریدم و انجام هم ندادم .
                ولی شما کاری رو که من ولش کردم فقط به خاطر حرف یک نفر انجام دادی .
                من از کار شما درس گرفتم
                خیلی عالیه

دیدگاه

منم این کارو انجام دادم و البته ی سیستم جامع راه اندازی کردیم که میتونه به sim 908 وصل شه یا به rf-id و خیلی چیزای دیگه و با اونا در ارتباط باشه اما فکر میکردم کارمون تو ایران تک هستش الآن که شما رو دیدم خیلی جا خوردم !!

دیدگاه

سلام
                    احسن کارتون ارزشمند است و عالی
                    پارسال درخواستی داشتم برای سیستم نوبت دهی که نمایشگر اون باید بزرگ و تو فضای باز نصب می شد که از ماژول با ابعاد 32 در 96 استفاده کردم واقعا زمانبر بود گفتم تا بدونید ارزش کار شما رو می دونم
                    نرم افزار ویندوزی براش ننوشتم فقط برد کنترلر نمایشگر با برد اصلی دستگاه نوبت دهی با RS485 مرتبط می شد.
                    این رو هم عرض کنم وقتی تعداد سطرهای ماژول بیشتر می شوند جهت اینکه اسکن هم زمان انجام بشه می بایست دیتا هر سطر ها با هم ارسال کنیم

و اما مهم تر از همه
                    برد های کنترلر طیف دار ایرانی هست به نام های LS4 و LS8 طراحی شخصی بنام آقای مهندس رضایی بنده افتخار آشنایی با ایشون را ندارم ولی واقعا شاهکار کردن و نشون که توضیح زیاد نمیدم
                    نمونه برد ها را می تونید تو سایت ****************** مشاهده کنید.
                    جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۰۳:۵۸ ۱۳۹۵/۰۵/۱۴.
                    محبت نیرومندترین جادوهاست

دیدگاه

با سلام خدمت همگی اساتید و دوستان دلسوز
                      این حقیر برنامه ای برای راه اندازی دو عدد از ماژول 32*16 را که به صورت سری متصل می باشد ، نوشتم که جهت استفاده دوستان برنامه را که تست شده و بدون مشکل می باشد را در سایت قرار می دهم. امیدوارم این برنامه شروع خوبی برای کار با این ماژول ها باشد.
                      فقط جهت استفاده از این برنامه صلواتی جهت سلامتی و تعجیل برای ظهور امام زمان حضرت مهدی (عج) بفرستید.
                      با تشکر
                      محرابی

http://s6.picofile.com/file/8189876192/P10_64x16.rar.html

http://s6.picofile.com/file/8189876418/P10_64x16.jpg
                      انسانهای بی هدف مجبورند تا آخر عمر برای انسانهای هدفمند کار کنند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrabi.M
                        با سلام خدمت همگی اساتید و دوستان دلسوز
                        این حقیر برنامه ای برای راه اندازی دو عدد از ماژول 32*16 را که به صورت سری متصل می باشد ، نوشتم که جهت استفاده دوستان برنامه را که تست شده و بدون مشکل می باشد را در سایت قرار می دهم. امیدوارم این برنامه شروع خوبی برای کار با این ماژول ها باشد.
                        فقط جهت استفاده از این برنامه صلواتی جهت سلامتی و تعجیل برای ظهور امام زمان حضرت مهدی (عج) بفرستید.
                        با تشکر
                        محرابی

http://s6.picofile.com/file/8189876192/P10_64x16.rar.html

http://s6.picofile.com/file/8189876418/P10_64x16.jpg
                        میشه بگید اینا رو چطوری باهاشون کار کنیم؟

از چه نرم افزاری استفاده کنیم؟ چطوری توی میکرو بریزیم؟ اگه یه نقشه کامل بدید و یا یه توضیح خیلی خیلی ممنون میشم!!

دیدگاه

سلام
                          حال شما خوبه . جناب منم چند روزیه که خواستم با avr این ماژولو روشن کنم..
                          البته پین های خروجیشو مشخص کردم.. و فعلا تونستم یه سری پیکسل روشنو فقط شیفت بدم..
                          یک سوال هم داشتم از شما..
                          ورودی این ماژول 74hc245 iهست . بعدشم شیفت رجیسترهای 74595 .
                          البته از دی کدر 74138 هم استفاده شده.
                          ظاهرا هر پین شیفت رجیستر 4 ال ای دی رو روشن میکنه..
                          و البته پین d9 اون هم به پین 595 بعدی وصله.. که تا اخرین led روشن بشه..
                          حالا مبحث مهم اینه که من نمیتونم تمام l;ed هایی که به پایه های یک شیفت رجیستر وصله روشن کنم..
                          شما می تونی کمک کنی؟؟

دیدگاه

سلام
                            ممنون
                            در مورد نحوه عملکرد این نوع ماژول ها دوستان توضیحات کاملی را در فروم داده اند.
                            برای راه اندازی این ماژول این نکته را باید رعایت کرد که نحوه دستری به تک تک LED ها روش خاصی دارد (البته اون چیزی که بنده فهمیدم) و آن این است که یک ماژول 32در 16 با اسکن یک چهارم که در مجموع 512 عدد LED در خود جا داده است به 16 ناحیه تقسیم می شود که هر ناحیه شامل چهار ردیف در هشت ستون LED می شود.
                            حال با انتخاب سطر، بر روی سطر مورد نظر می توانیم داده ارسال کنیم. و برای ارسال داده برای تک تک LED ها به این صورت عمل می کنیم، در صورتی که بخواهیم تمامی ستون های یک سطر را روشن کنیم باید بدین گونه عمل کنیم که هشت بیت داده یک بفرستیم و 24 داده صفر و این عمل را چهار با تکرار کنیم به این ترتیب می توانیم یک سطر که شامل 32 ستون LED است را روشن کنیم.
                            نکته دیگر اینکه بعد از ارسال هر بیت باید پایه کلاک را یک بار صفر و یک کنیم.

انسانهای بی هدف مجبورند تا آخر عمر برای انسانهای هدفمند کار کنند

دیدگاه

سلام خوبی ؟
                              من متوجه تابع PRINT PIXEL شما نمیشم میشه توضیح بدین؟

دیدگاه

مشکلی که الان با این برنامه پیدا کردم اینه که تعداد بیشتر از دوتا ماژول رو نتونستم ساپورت کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X