اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ : ساخت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS
    تهران
    واقعاسپاسگذارم
    خوب
    بنده خودم دفعه قبل از پرتو نور ماژول ها رو خریدم ولی پاور و برد چون نداشتند مجبور شدم دوباره از کیاسل هم
    این دو قلم بار رو سفارش بدهم این دفعه می خواهم از کیاسل سفارش بدم
    بنده پیشنهاد میکنم که از کیاسل سفارش بدهید البته پرتو نور هم خیلی خوبه و سریع بار رو میفرسته ولی
    چون برد و پاور رو فعلا تمام کرده پیشنهاد میکنم که از کیاسل سفارش بدهید که دو بار پول باربری ندهید

ضمن اینکه برای اطلاعات بیشتر و نحوه ساخت از صفر تا صد تابلو روان پیشنهاد میکنم که در انجمن پرتو نور
    هم عضو شوید هر سوالی که دارید می توانید از مهندس دیلمی بپرسید و پاسختان را سریع دریافت نمایید
    آقای دیلمی خیلی به من لطف داشتند ازشون ممنونم استاد بنده هستند :nerd: :nice:

قیمت های تابلو روان هم در این تاپیک ببینید...
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89796.0
    امام علی (ع): هرکس به من کلمه ای بیاموزد مرا ( بنده ) خود کرده...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezahmab
      خوب
      بنده خودم دفعه قبل از پرتو نور ماژول ها رو خریدم ولی پاور و برد چون نداشتند مجبور شدم دوباره از کیاسل هم
      این دو قلم بار رو سفارش بدهم این دفعه می خواهم از کیاسل سفارش بدم
      بنده پیشنهاد میکنم که از کیاسل سفارش بدهید البته پرتو نور هم خیلی خوبه و سریع بار رو میفرسته ولی
      چون برد و پاور رو فعلا تمام کرده پیشنهاد میکنم که از کیاسل سفارش بدهید که دو بار پول باربری ندهید

ضمن اینکه برای اطلاعات بیشتر و نحوه ساخت از صفر تا صد تابلو روان پیشنهاد میکنم که در انجمن پرتو نور
      هم عضو شوید هر سوالی که دارید می توانید از مهندس دیلمی بپرسید و پاسختان را سریع دریافت نمایید
      آقای دیلمی خیلی به من لطف داشتند ازشون ممنونم استاد بنده هستند :nerd: :nice:

قیمت های تابلو روان هم در این تاپیک ببینید...
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89796.0
      بسیارازراهنمایی هایتان متشکر
      برای شروع بهترچه مدلهای بخرم
      منظورم چه
      ماژولی چه مادربردی
      چه پاوری است
      پاسپاس ازراهنمایتان
      برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

بسیارازراهنمایی هایتان متشکر
        برای شروع بهترچه مدلهای بخرم
        منظورم چه
        ماژولی چه مادربردی
        چه پاوری است
        پاسپاس ازراهنمایتان
        بستگی به خودتان دارد بهتره برای شروع از ماژول های قرمز تک رنگ استفاده نمایید بعد که کمی وارد شدید
        می توانید از ماژول های دو رنگ و سه رنگ و فول کالر استفاده نمایید اینم رو هم بگم که نرم افزار تابلو های
        فول کالر فرق دارد
        بنده برای مغازه خودم 9 عدد ماژول گرفتم یک پاور اصل و یک برد یو41 8 هاب گرفتم که بعدا می توانم
        ماژول های رو افزایش دهم بیشتر نمایم
        هر 8 الی 10 عدد ماژول را حتما باید یک پاور گرفت یعنی اینکه برای 12 تا ماژول شما باید 2 تا
        پاور بگیرید پیشنهاد میکنم برای شروع می توانید 6 یا 9 عدد ماژول بگیرید حالا بستگی به سرمایه تان دارد
        این پاور ها تا جایی که بنده اطلاع دارم 40 آمپری است و هر ماژول 2 الی 5 آمپر جریان می کشد
        با تشکر

راستی توی سایت پرتو نور نام کاربریم saleh0123 است این نام کاربریم rezahmab برای برادرمه
        که وارد می شوم :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezahmab
          بستگی به خودتان دارد بهتره برای شروع از ماژول های قرمز تک رنگ استفاده نمایید بعد که کمی وارد شدید
          می توانید از ماژول های دو رنگ و سه رنگ و فول کالر استفاده نمایید اینم رو هم بگم که نرم افزار تابلو های
          فول کالر فرق دارد
          بنده برای مغازه خودم 9 عدد ماژول گرفتم یک پاور اصل و یک برد یو41 8 هاب گرفتم که بعدا می توانم
          ماژول های رو افزایش دهم بیشتر نمایم
          هر 8 الی 10 عدد ماژول را حتما باید یک پاور گرفت یعنی اینکه برای 12 تا ماژول شما باید 2 تا
          پاور بگیرید پیشنهاد میکنم برای شروع می توانید 6 یا 9 عدد ماژول بگیرید حالا بستگی به سرمایه تان دارد
          این پاور ها تا جایی که بنده اطلاع دارم 40 آمپری است و هر ماژول 2 الی 5 آمپر جریان می کشد
          با تشکر

راستی توی سایت پرتو نور نام کاربریم saleh0123 است این نام کاربریم rezahmab برای برادرمه
          که وارد می شوم :mrgreen: :mrgreen:
          باسلام وسپاس فراوان
          اتصالات مادربردرادرشکل درست گفتم

لطفاسوکت 1تا 12هم که نمی دونم توضیح کامل دهید.
          باسپاس فراوان ازشماوبرادرتان

دیدگاه

سلام ، اطلاعاتی که گذاشتین خیلی مفید و عالی بود ، ممنون
            من چند تا سوال دیگه هم داشتم ، میتونید کمکم کنید لطفا؟

دیدگاه

باسلام وسپاس فراوان
              اتصالات مادربردرادرشکل درست گفتم

لطفاسوکت 1تا 12هم که نمی دونم توضیح کامل دهید.
              باسپاس فراوان ازشماوبرادرتان
              سلام
              درسته اون سوکت ها جای کابل فلت که شما باید روی هاب های سیاه متصل کنید زرد رنگ ها اطلاعی ندارم
              نمی دونم برای چی کاریه اینو باید از مهندس بپرسید فکر نکنم احتیاجی بهش شود فقط با هاب های
              سیاه کار داریم
              در مورد سوالات هم تا جایی که توانم برسد کمک می کنم اگر هم چیزی بلد نیستم از مهندس دیلمی بپرسید
              با تشکر.

دیدگاه

من یه ماژول تک رنگ قرمز 16*32 دارم، چه بردی واسش لازمه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fatima.z
                  سلام ، اطلاعاتی که گذاشتین خیلی مفید و عالی بود ، ممنون
                  من چند تا سوال دیگه هم داشتم ، میتونید کمکم کنید لطفا؟
                  دوست عزیزبپرسیداگرمن نتوانم جواب دهم مهندسان دیگربه کمک شمامی ایند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fatima.z
                    من یه ماژول تک رنگ قرمز 16*32 دارم، چه بردی واسش لازمه؟
                    این سایز یک ماژول بیشتر نمی شود شما برای یک ماژول می توانید از کارت A41 استفاده نمایید اگر می خواهید
                    ماژول ها را در آینده افزایش دهید باید از کارت هایی که هاب های بیشتری دارد استفاده نمایید
                    (برای اطلاعت بیشتر می توانید اینجا نگاهی بندازید):قسمت فروشگاه سایت کیاسل

دیدگاه

ببخشید
                      این دوکارت چه تفاوتی باهم دارند

دیدگاه

این دوکارت چه تفاوتی باهم دارند
                        یک تفاوتش اینه اولی 3 هاب دارد و دومی 8 هاب که از 8 هاب می توانید ماژول های بیشتری استفاده نمایید
                        البته عرضی تابلو(برای اطلاعات بیشتر هم می توانید بروید سایت کیاسل قسمت فروشگاه روی تمام
                        ماژول ها و کارت ها کاتالوگ زده بخوانید)
                        با تشکر

دیدگاه

ببخشید من اولین باره باتابلو LED کار میکنم، سوالاتم خیلی پیش پا افتاده ست
                          پشت ماژول 2 تا هاب هستش، هر دوش باید به برد وصل شه؟
                          برد من 3تا هاب داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fatima.z
                            ببخشید من اولین باره باتابلو LED کار میکنم، سوالاتم خیلی پیش پا افتاده ست
                            پشت ماژول 2 تا هاب هستش، هر دوش باید به برد وصل شه؟
                            برد من 3تا هاب داره
                            خیر دوست گرامی پشت ماژول جای دو هاب یکی برای اتصال به کارت و دیگری برای افزایش ماژول هاست
                            چون برای شما تک ماژوله می توانید یک کابل فلت را به کارت وصل نمایید دقت کنید از سمت راست
                            به برد متصل شود
                            با تشکر

دیدگاه

من برد BX-4T1 دارم، با این میتونم ماژول PH10(1R)-V901-1 راه اندازی کنم؟
                              اگه آره چطوری؟
                              تو نرم افزار HD 2013 قسمت تنظیمات ، کدوم رو باید انتخاب کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fatima.z
                                من برد BX-4T1 دارم، با این میتونم ماژول PH10(1R)-V901-1 راه اندازی کنم؟
                                اگه آره چطوری؟
                                تو نرم افزار HD 2013 قسمت تنظیمات ، کدوم رو باید انتخاب کنم؟
                                بنده تا حالا با این کارت کار نکردم و اطلاع دقیقی ازش ندارم
                                می توانید برای جواب سوالتان به انجمن پرتو نور رفته و از جناب دیلمی این سوال را بپرسید :read:
                                با تشکر

دوستان حتما در انجمن پرتو نور عضو شوند بنده خودم جواب خیلی از سوالات را از آقای دیلمی گرفته ام
                                پیشنهاد میکنم اول تمام پستهای انجمن را نگاهی بندازند اگر سوال مربوط به خود را نیافتند پست جدید ایجا کنند
                                بارها هم گفتم شاید خیلی از سوالات را بنده بلد نباشم تا جایی که اطلاعات دارم را پاسخ میدهم
                                مثال:یک نمونه تابلو فول کالره که بنده هنوز باهاش کار نکردم تازه کم کم دارم با نرم افزارش ور میرم
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X