اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه قیمت گذاری تابلو ثابت و روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه قیمت گذاری تابلو ثابت و روان

سلام.
    من میخواستم ببینم تابلو led ثابت چجوری قیمت گذاری میشه و شما به چه قیمتی میدید؟
    مثلا قیمت قاب و منبع تغذیه جدا حساب میشه یا با همون پولی که طرف بابت هرمتر داده اینها رو هم میذارید.
    وقیمت برنامه نویسی فلشر و تابلو روان چقدره ؟
    قیمت طراحی متن کورل رو هم میگیرید یانه و اگه میگیرید چقدره؟
    ببخشید سوالها زیاد بود بالاخره من یه تازه کارم که دارم این چیزا رو تو وب یاد میگیرم و هنوز هیچ تابلو ای نساختم. :redface:

پاسخ : نحوه قیمت گذاری تابلو ثابت و روان

سلام دوست عزیز
    تابلو روان من زیاد کار کردم
    پیشنهاد میکنم خودتو درگیر برنامه نویسی و مونتاژ نکن برای تابلو روان اخرش اینجوری میشی :angry:
    از ماژولهای تابلو روان استفاده کن که مونتاژ نخوای بکنی و... :applause:
    واسه برنامه نیسی بیا از میبن بردهای آماده و نرم افزارهای مخصوص استفاده کن که نیاز به برنامه نویسی نداره فقط باید متن و افکتت انتخاب کنی و بریزی روی مین برد.بستن اینها هم خیلی راحته کمک خواستی من کمکت میکنم.
    من 4 متر در دو متر تابلو در عرض 1ساعت و 40 بستم.
    واسه قیمت الان طول در عرض ضرب میکنن بعد ضربدر 146 میکنن
    قیمت بدست میاد با سود و قطعه و...
    تابلو ثابت هم من خبری ندارم ازش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
      سلام دوست عزیز
      پیشنهاد میکنم خودتو درگیر برنامه نویسی و مونتاژ نکن برای تابلو روان اخرش اینجوری میشی :angry:
      واسه برنامه نیسی بیا از میبن بردهای آماده و نرم افزارهای مخصوص استفاده کن که نیاز به برنامه نویسی نداره فقط باید متن و افکتت انتخاب کنی و بریزی روی مین برد.بستن اینها هم خیلی راحته کمک خواستی من کمکت میکنم.
      سلام میشه یکم بیشتر بگید ب در مورد قیمت گذاری چطوری حساب میکنی هزینه تابلو روان رو مثلا 128 در48 رو چقدر هست برای مشتری
      !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
      نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
        سلام دوست عزیز
        قاب رو از کجا سفارش بدم؟
        برم دم کابینت سازی یا در و پنجره سازی خودشون شکل قاب رو بلدند بسازند؟
        چجوری تابلو رو ضد اب کنم؟
        ممنون میشم اگه کامل جواب بدی

دیدگاه

سلام رفیق.منم تازه شروع به کار کردمو تاحالا 2 تا تابلو ثابت زدم.برا قیمت گذاری رو تابلو ثابت تو تهران بیشتر دونه ای حساب میکنن.من از چندجا پرسیدم از دونه ای 500تومن تا 700تومن قیمت گرفتم.ولی خودم ی تابلو ک توش 1000تا ledبود رو درست کردم با قیمت 550.جنس led هم hg کلاهی قرمز رنگ بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احمد خانعلی
            سلام رفیق.منم تازه شروع به کار کردمو تاحالا 2 تا تابلو ثابت زدم.برا قیمت گذاری رو تابلو ثابت تو تهران بیشتر دونه ای حساب میکنن.من از چندجا پرسیدم از دونه ای 500تومن تا 700تومن قیمت گرفتم.ولی خودم ی تابلو ک توش 1000تا ledبود رو درست کردم با قیمت 550.جنس led هم hg کلاهی قرمز رنگ بود.
            سلام
            منظور من اینه که پول قاب رو جدا باید داد یا با همون پولی که بابت led دونه ای 500 دادی طرف واست روش قابم میزنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin

سلام میشه یکم بیشتر بگید ب در مورد قیمت گذاری چطوری حساب میکنی هزینه تابلو روان رو مثلا 128 در48 رو چقدر هست برای مشتری
              دوست عزیزمون آقای محمد مومنی تزنگی محاسبه ی قیمت رو بر اساس متر مربع 1460000 تومان گفتن. معمولاً تابلو روان قرمز متر مربع 1500000 و سبز و ابی و سفید متر مربع 1700000 هست. محاسبه ی قیمت هم اینطوریه :
              برای قرمز: طول * عرض * 150
              برای سبز و سفید و آبی : طول * عرض * 170
              همونطور که احتمالاً متوجه شدید برای یک متر مربع یعنی 100 * 100 سانتیمتر قیمت 1500000 درمیاد
              حالا برای ابعاد موردنظر شما برای رنگ قرمز میشه 128 * 48 * 150 = 921600 تومان

البته تابلو چه کوچک باشه چه بزرگ مخارج ثابتی مثل برد درایور داره و معمولاً برای سایز های بین نیم متر مربع تا یک متر مربع 100 هزار تومن و برای سایز های کمتر از نیم متر مربع 200 هزار تومن میتونید روی قیمت بکشید که سود تابلوهای با ابعاد کوچک خیلی کم نباشه.
              کسب درآمد آنلاین با بزرگترین سایت کلیکی جهان:

http://images.neobux.com/imagens/ban...mp;u3=16213324

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooya kit
                سلام
                منظور من اینه که پول قاب رو جدا باید داد یا با همون پولی که بابت led دونه ای 500 دادی طرف واست روش قابم میزنه؟
                هزینه قاب جداست.ولی من هزینه ادپتور و جدا حساب نکردم

دیدگاه

روان متری باید کار کنی تک رنگ حدود 1.5 وثابت هم دونه ای دونه ای350 ولی باید هزینه اداپتور و...اضافش کنی اکی

دیدگاه

یعنی فقط تو تابلو روان قیمت منبع تغذیه سوئیچینگ میاد رو تابلو و بقیه قیمت ها جدا حساب میشه
                    اگه درست گفتم حرفمو تایید کنید :nerd:
                    قیمتی که شما برای یه قاب و قیمت ماژول و برد کنترل رو بگید شما چقدر میگید؟ :surprised:

دیدگاه

خوب یکی جواب بده دیگه

دیدگاه

سلام
                        من فک میکنم تابلو روان با تابلو ال ای دی ثابت قاطی پاتی شد

عزیز مشتری دیگه نمیاد 10مدل پول بده. شما باید تمام هزینه هاروتو ذهنت حساب کنی ودست اخر بگی دونه ای فلان قدر میسازم

برای ال ای دی ثابت هم دونه ای درسته که بسته به جنس میتونه دونه ای 300باشه تا700ولی به نظرم 500 مناسب باشه
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

با سلام وخسته نباشید در صورت امکان جواب من را در مورد قیمت گذاری تابلو ثابت به من بدهید
                          من هرLEDبرای نصب را حدود 500 تا 700 بزنم وقیمت آدابتور و قاب تابلو وهزینه پلکسی را باید چطور حساب بکنم

دیدگاه

دوست عزیز وقتی شما یک ال ای دی دی حداکثر صد تومنی رو میای ۵۰۰تا۷۰۰ تومن قیمت میدی بقیه هزینه ها رو که نباید جدا حساب کنی.همون ۵۰۰یا۷۰۰بابت همه هزینه هاته.اگر هم با همون ۶۰۰ تونستی سفارش بگیری کلاتو بنداز هوا
                            الهم عجل لولیک الحجه بن الحسن

دیدگاه

من تو خرم آباد کار میکنم
                              ثابت چند تا که کار کردم هر LED رو 450 حساب کردم
                              فقط آداپتور و فلاشر هزینش با مشتریه
                              دیگه برش و پلکسی و قاب با خودم
                              قابشم رو کابینت کار برام میزنه
                              -----------------
                              در مورد تابلو روان تازه اومدم تو کارش
                              تو شهر ما متری 1/200/000 ت هست
                              نحوه محاسبه هم طول و در عرض ضرب میکنی حاصلش رو ضرب 1/200/000 ت میکنی
                              قیمتش بدست میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X