سلام دوستان.
در اکثر تاپیکهایی که مربوط به تابلو ال ای دی روان هست، سوالهای مختلفی (ساده یا پیچیده) در مورد نهوه ساخت و رفع مشکل یا تعمیر تابلوها مطرح شده، از این رو تصمیم به ایجاد این تاپیک گرفتم تا تمامی سوالها در یک تاپیک مرجع جمع باشه.
قصد من از ایجاد این تاپیک پرداختن به مشکلاتی هست که برای تابلوهای روان به وجود میاد. هر کسی با هر مشکلی که مواجه شد اینجا مطرح کنه تا با کمک هم بتونیم اون مشکل رو حل کنیم.
سلام
یه ای سی کنار سوکت ورودی مازل هست
اون رو که عوض کنی اوکی میشه
سلام
یه تابلو هست که ماژل های اون اسکن 1-2و3 رو کم رنگ نشون میده و فقط اسکن 4 رو درست نشون میده
ورودی و خروجی ماژول ها هم درست هست
با چنتا برد هم چک کردم دقیقا همین مشکل یش میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان برد سی ۱را با کابل لن به لپ تاپ وصل می کنم ولی تونرم افزار شناسایی نمیشه
کمک کنید
به نام خدا
سلام
شما اول فایروال ویندوز رو غیر فعال کنید بعدا کابل شبکه را وصل کنید
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
با سلام خدمت اساتید
من یه تابلو 3در 4 ماژول دو طرفه قرمز ساختم که وقتی تابلو رو روشن میکنی یه طرف کامل اجرا میکنه و طرف دیگه انگار یه جورایی دوره نوشته پیکسل ها رو پخش میکنه
اومدم فلت ها رو جابجا کنم و تست کنم الان از 3 ردیف فقط یک ردیف روشن میشه
با توجه که از برد hdq40 استفاده کردم و بردم سالمه
اگه ممکنه راهنماییم کنید
متشکرم
روشن نشدن اون ردیف ها هم از فلت هست فلت رو درست جا نزدید
!!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!! نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم
سلام دوستان.تو رو خدا کمکم کنید. :sad: :sad: :sad: :sad:
یه تابلو روان 9*14 ساختم
که 9 تا کاتد و 14 تا اند دارم.
به پایه های یک atmega16 متصل کردم.برنامه ای رو هم که توی محیط شبیه ساز proteus کاملا درست کار میکنه رو توی میکرو پروگرام کردم.
ولی موقع استفاده از تابلو روان چنتا ال ای دی ک اصلا ربطی ندارن،روشن میشن با یه نور کم
اصلا تابلو روان خوانا نیست.
اشکال کجاست؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: oo: oo: oo:
با درود.
ساعت تابلو روان روشن میشه و زمان رو میشه تنظیم کرد ولی روی همون تایم میمونه. یعنی مثلا اگه الان ساعت ۱۲ باشه و ما تنظیم کنیم روی ۱۲، بعد از یکساعت که باید بشه ۱ نمیشه و همون ۱۲ میمونه
ای سی های استفاده شده یک عدد atmega8
یک عدد 74HC245
و چند عدد 74hc595 و uln2803
با درود.
ساعت تابلو روان روشن میشه و زمان رو میشه تنظیم کرد ولی روی همون تایم میمونه. یعنی مثلا اگه الان ساعت ۱۲ باشه و ما تنظیم کنیم روی ۱۲، بعد از یکساعت که باید بشه ۱ نمیشه و همون ۱۲ میمونه
ای سی های استفاده شده یک عدد atmega8
یک عدد 74HC245
و چند عدد 74hc595 و uln2803
با سلام و درود،
باتری بکاپ داره ( نو هست )؟
اگر کریستال 32.768 داره احتمال زیاد مشکل از کریستال هست.
دیدگاه