اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی کابل usb وبرق !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خروجی کابل usb وبرق !

سلام خسته نباشید
    یه تابلوروان بستم ولی چون اطلا عات وتجربیات ندارم توبعضی جا هاش گیرمی کنم مثل الان که تو حارج کرن usb وکابل برق مشکل دارم ، خب پلوی قاب تابلو یه سوراخی تقریبا به اندازه usb هست .خب به نظرشما من چطوری می توانم این کابل ها راخارج کنم؟
    یه را هی که توی تصاویردیدم اینه که کابل usb را همراه با برق از قاب خارج می کنند ولی اینی که من دیدم قابش فرق داشت و این سوراخم پهلوی قاب نبود... می خواستم ببینم راهش همینه که با کابل افزایشusb بیارم بیرون بعد با چسب عایق کنم؟

البته خودم دوست دارم از این usb مادگی پیچدار روقاب نصب کنم وکابل هم باگلد بیارم بیرون ولی قابم خودش سوراخ دارد! (راستی شما جای می شناسید ازاینا بفروشه )
    نمونه : https://www.ocp.com/wp-content/uploa...94-220x165.jpg

پاسخ : خروجی کابل usb وبرق !

سلام
    کسی انگاری جواب ما راتخواهدداد .
    ( میگم اینم خوبه ها ادم ازپست خودش تشکرکنه)
    برای ورود علم ، تکنولوژی ، پیشرفت به اجازه کسی احتیاج نیست !

دیدگاه

سلام
      داداش از سوالت کاملا معلومه تازه کاری ها
      ببین اصلن مهم نیست اصن یو اس بی بیار یبیرون،نیاری،با کابل بیاری،با فلت بیاری،فیش بذاری،سوراخ کنی..........
      مهم اینه که یه سیم برق از تابلو بیاد بیرون ،جای سیمه خوب باشه،بدنه سیمو نسابه که روکشش نره،از سوراخه اب هم نره تو تابلوت
      یه سیم افزایش یو اس بی هم بگیر بزن به مین بردت حالا خواستی یه سوراخ بزن بدنه رو سیمشو بیار بیرون یا فیششو بچسبون تو قاب،طوریکه بشه بهش فلش زد
      یو اس بی و برق نزدیک هم نباشن بهتره
      برای تهویه هم روی قاب پشتت روی پاورهات سوراخ بذار،بعد یه جایی فن بذار که هواییکه از روی پاور ها رد میشه هم کافی باشه هم مساوی
      ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
        سلام
        داداش از سوالت کاملا معلومه تازه کاری ها
        ببین اصلن مهم نیست اصن یو اس بی بیار یبیرون،نیاری،با کابل بیاری،با فلت بیاری،فیش بذاری،سوراخ کنی..........
        مهم اینه که یه سیم برق از تابلو بیاد بیرون ،جای سیمه خوب باشه،بدنه سیمو نسابه که روکشش نره،از سوراخه اب هم نره تو تابلوت
        یه سیم افزایش یو اس بی هم بگیر بزن به مین بردت حالا خواستی یه سوراخ بزن بدنه رو سیمشو بیار بیرون یا فیششو بچسبون تو قاب،طوریکه بشه بهش فلش زد
        یو اس بی و برق نزدیک هم نباشن بهتره
        برای تهویه هم روی قاب پشتت روی پاورهات سوراخ بذار،بعد یه جایی فن بذار که هواییکه از روی پاور ها رد میشه هم کافی باشه هم مساوی
        درست فهمیدی

خب ببین من قاب آماده گرفتم که روش ازقبل یه سوراخ به اندازه یو اس بی هست
        یعنی من الان باید کابل برق ویواس بی را با هم از این سوارخ خارج کنم بعد عایقشون کنم یا فقط یو اس بی را بچسبونم به این سواخ وبرای کابل ازگلنداستفاده کنم.

رفته بودم وسایل خودش رابخرم صحبت همین خروجی شد گفت من اصلا نمیارم بیرون تو هموت قاب میزارم باشه هروقت کاربرخواست درقاب رابازکنه ویو اس بی رامتصل کنه! راستش من این روش رانپسندیدم .
        ممنون میشم راهنماییم کنید.

دیدگاه

نه دیگه یو اس بی رو بزن به همین سوراخه
          برای برق هم یه سوراخ جدا بزن
          باور کن مهم نیستاااااااااااااا!
          ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HOOMAMIRS نمایش پست ها
            درست فهمیدی

خب ببین من قاب آماده گرفتم که روش ازقبل یه سوراخ به اندازه یو اس بی هست
            یعنی من الان باید کابل برق ویواس بی را با هم از این سوارخ خارج کنم بعد عایقشون کنم یا فقط یو اس بی را بچسبونم به این سواخ وبرای کابل ازگلنداستفاده کنم.

رفته بودم وسایل خودش رابخرم صحبت همین خروجی شد گفت من اصلا نمیارم بیرون تو هموت قاب میزارم باشه هروقت کاربرخواست درقاب رابازکنه ویو اس بی رامتصل کنه! راستش من این روش رانپسندیدم .
            ممنون میشم راهنماییم کنید.
            نوشته اصلی توسط Nima200 نمایش پست ها
            نه دیگه یو اس بی رو بزن به همین سوراخه
            برای برق هم یه سوراخ جدا بزن
            باور کن مهم نیستاااااااااااااا!
            نمی دونم ، می دونید چون کاراوله فک کنم اینجوریم.
            شما می تونی یه زحمت بکشی یه عکسی چیزی بزاری؟

خب شما میگی اینجوری دورشم برای اینکه درنیاد یاتونره چسب بزنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعدم برای کابل برق زیرتابلویه سوراخ کنم وباگلند کابلوبدم بیرون.
            خب علت این وسواسی که توکار دارم اینه نمی خوام الکی بشه ولی فکرکنم زیادی وسواس شد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X