اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

نوشته اصلی توسط ms2000
    سلام.فکر کنم منظورش اینه که در مقابله اتصال کوتاه محافظت میشه ولی قسمت اوپن یعنی اتصال بازش رو نمیدونم منظورش چیه.اگه اساتید نظری دارن بگن.
    برای جریانش هم که فرمول داره دیگه.500 تقسیم بر مقاومت سنس و هر چی دراومد که به میلی آمپره تقسیم بر چهار و ضرب در حاصله تقسیم تعداد دوره اولیه به ثانویه.ترانسشم باید بسته به توان و ... محاسبه بشه.
    مقاومت سنس رو هر چی میخوایم میتونیم بزاریم یا باتوجه به نمونه گیری که میکنه باید مقدار خاص باشه؟
    بعد ترانس اماده هست یا باید خودمون ببندیم؟ oo:
    فریت لازم هست با ترانس؟ :read:
    به سوال بنیادی اصلا این bp3122 تو بازار هست یه نمونه بزنیم برا تست :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nakh0d4
      مقاومت سنس رو هر چی میخوایم میتونیم بزاریم یا باتوجه به نمونه گیری که میکنه باید مقدار خاص باشه؟
      بعد ترانس اماده هست یا باید خودمون ببندیم؟ oo:
      فریت لازم هست با ترانس؟ :read:
      به سوال بنیادی اصلا این bp3122 تو بازار هست یه نمونه بزنیم برا تست :nerd:
      سلام.نه دیگه مقاومت سنس رو هر چی نمیشه گذاشت گفتم با توجه به همون فرمول میذاریم.
      برای ترانسش از یک هسته فریته 10/10 یا 11/12 یا نهایت 13/12 همه (EE) و یا هسته های فریت کوچک دیگه میشه استفاده کرد. ولی خودتون باید بپیچین یا بدین به کسی که حرفه ای هست براتون با توجه به مقادیر و ... پیچیه ولی اینطوری نیست که تو بازار آماده باشهو
      فعلا BP3122 رو ظاهرا تو ایران فقط من دارم چون قبل از اینکه بدوم برام وارد کنن خیلی جاها گشتم که نبود.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام
        میشه در همین ابعاد کوچک که فرمودید با همین آی سی یکه منبع ولتاژ 12 ولت درست کرد؟
        آخه اینا همشون منبع جریان هستن.
        خیلی ها هستن که برای کار های الکترونیکی به منبع ولتاژ نیاز دارن و اگه درست بشه فکر کنم بشه فروخت
        با تشکر

دیدگاه

با درود . . .

چه خطرناک شده این داش مسعود :biggrin:
          امیدوارم همیشه موفق باشی :applause:

نوشته اصلی توسط fakheri
          سلام
          میشه در همین ابعاد کوچک که فرمودید با همین آی سی یکه منبع ولتاژ 12 ولت درست کرد؟
          آخه اینا همشون منبع جریان هستن.
          خیلی ها هستن که برای کار های الکترونیکی به منبع ولتاژ نیاز دارن و اگه درست بشه فکر کنم بشه فروخت
          با تشکر
          در کل استفاده از منبع جریان به جای منبع ولتاژ فکر نکنم کار درستی باشه
          هر چند که جوابگو هست(در حالت عادی با تنظیم ولتاژ دو سر بار جهت تنظیم جریان عمل میکنند. حالا شما فرض کنید باری بهش متصل کردید که به هیچ وجه بالاتر از میزان تعیین شده منبع جهت رفرنس جریان نمیکشه، منبع سعی میکنه با بالاتر بردن ولتاژ دوسر بار جریان رو به حد تعیین شده برسونه و ممکنه برای بار مشکل آفرین باشه)
          البته مطلب بالا تئوری کار هست و ممکنه 180 درجه در عمل تفاوت داشته باشه و یا نحوه کار این نوع منابع جریان با مطالبی که ما میدونیم تفاوت داشته باشه

موفق باشید
          درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
          بدرود . . .

دیدگاه

بله درسته
            من هم نخواستم از منبع جریان بعنوان منبع ولتاژ استفاده کنم - چون مواردی که فرمودید بوجود میاد
            منظورم اینه که میشه از BP3122 به نوعی استفاده کرد که ولتاژ ثابت به ما بده
            یعنی بشه یه منبع ولتاژ باهاش طراحی کرد . ( حالا یا با تغییر در فیدبک یا هر کار دیگه)
            من به یک منبع ولتاژ 12 ولت و جریان حدود 250 میلی آمپر نیاز دارم که ابعادش خیلی مهمه که کم باشه
            در حد همین درایور ها خیلی مناسبه ولی تو بازار نیست
            البته ببخشید که دارم اینجا مطرح میکنم و تاپیک مجزا نمیزنم چون به نظرم اینجا دوستان بهتر میتونن کمک کنن
            با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
              بله درسته
              من هم نخواستم از منبع جریان بعنوان منبع ولتاژ استفاده کنم - چون مواردی که فرمودید بوجود میاد
              یعنی بشه یه منبع ولتاژ باهاش طراحی کرد . ( حالا یا با تغییر در فیدبک یا هر کار دیگه)
              من به یک منبع ولتاژ 12 ولت و جریان حدود 250 میلی آمپر نیاز دارم که ابعادش خیلی مهمه که کم باشه
              البته ببخشید که دارم اینجا مطرح میکنم و تاپیک مجزا نمیزنم چون به نظرم اینجا دوستان بهتر میتونن کمک کنن
              با تشکر
              :biggrin:
              عذر میخوام
              اشتباه برداشت کردم
              اینو دیگه باید خود اوس مسعود جواب بده :biggrin:
              فکر کنم با وایپر هم قدیما تو همین سایز منبع ساخته باشه
              درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
              بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
                بله درسته
                با تشکر
                سلام بر مهندسین.من نه اوس هستم و نه اوستا.وحید جان کجایی خیلی دلم برات تنگ شده...
                نمیدونم چطوری با BP3122 منبع ولتاژ بسازیم.شایدم نشه. ولی شما میتونی با وایپر اس ام دی یا هر آی سیه اس ام دی که برای ولتاژ ساخته شده راحت در سایزه کوچک بسازی. ساخته منبعه ولتاژ بسیار بسیار ساده تر از منبعه جریانه (به نظره من)

دیدگاه

فکر کنم مشکل اصلی ترانس باشه که اصلا تجربه ای توش ندارم
                  میشه از جایی آماده تهیه کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
                    فکر کنم مشکل اصلی ترانس باشه که اصلا تجربه ای توش ندارم
                    میشه از جایی آماده تهیه کرد؟
                    اصل قضیه همین ترانس :cry2: که البته تو همین فروم یه توصیحاتی برا پیچیدنش داده ولی واقعا مجهولترین قسمته
                    البته یه فرمول دیدم که نمیدونم چقدر درسته

برای محاسبه تعداد دور ترانس سویچینگ با هسته فریت
                    N1=Vcc*D/(4*F*Bm*Ac)
                    N2/N1=V2/V1
                    Vcc: ولتاژتغذیه اولیه
                    D: ماکزیمم دیوتی سایکل (بجز باک و بوست که 0.95 بقیه 0.45 )
                    F :فرکانس کار مدار (معمولا 40 کیلو هرتز)
                    Bm :ضریب مغناطیسی هسته ( برای فریت های کوچک معمولا 0.2 )
                    AC : سطح مقطع هسته

برای مثال یک ترانس برای یک مبدل پوش پول :
                    ولتاژ اولیه : 12 ولت
                    نوع ترانس EI 3530
                    فرکانس مدار : 40 کیلو
                    ولتاژ ثانویه : 24 ولت
                    N1=12*.45/(4*40000*0.2*8*12*10^-6)=17.58
                    N2=35.15
                    برا محاسبه قطر سیمم تو کتاب پرسمن یه چیزایی گفته بود که الان نه کتابو پیدا میکنم نهیادم میاد

بعد موصوع دیگه تو سایت BP3122 یه فرم بود(البته چینی) که پر میکردی و میفرستادی و اونا ظرف 10 روز برات مدارشو با چند تا نمونه ای سی میفرستادن !!! :wow: این برا خوده چینه یا برا مام هست

دیدگاه

ای وای بر من
                      پس مجبورم بیخیال بشم؟
                      یعنی راهی نداره بشه منبع ولتاژ 12 ولت کوچیک با جریان 200 میلی آمپر درست کرد؟
                      اصلا توانایی و فرصت و امکانات و علاقه ای به ترانس پیچی ندارم.
                      نمیشه از همین ترانس هایی که توی منبع جریان هست استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fakheri
                        ای وای بر من
                        پس مجبورم بیخیال بشم؟
                        یعنی راهی نداره بشه منبع ولتاژ 12 ولت کوچیک با جریان 200 میلی آمپر درست کرد؟
                        اصلا توانایی و فرصت و امکانات و علاقه ای به ترانس پیچی ندارم.
                        نمیشه از همین ترانس هایی که توی منبع جریان هست استفاده کرد؟
                        سلام.ترانسهایه منبع جریان چیه؟ ترانسش رو باید بدین براتون بپیچن و با رعایته سرهاش روی برد نصب کنید یا خودتون بپیچی. ولی اینو بگم که راحت میشه 12 ولت 1 آمپر خیلی کوچولو تقریبا اندازه قوطی کبریت ساخت.من خیلی خیلی زیاد ساختم.

دیدگاه

اگه پاور atx سوخته دم دست دارید میتونید از ترانس قسمت استند بای که میشه دومین ترانس بعد از ترانس
                          اصلی استفاده کنید.
                          2 تا خروجی داره یکی 5 ولت بین 1 تا 2 آمپر یکیم یه خروجی 12 تا 15 ولت برا قسمت کنترل که تا 400 500 میلی باید خروجی بده.
                          توی لینک زیر یه نمونه مدار با همین ترانسا ساخته.
                          http://uzzors2k.4hv.org/index.php?page=miniflybacksmps

---
                          ولی در کل پیچیدن یه هسته تو این سایز خیلی راحته .برای تست یا شروع مدار بالا بد نست.

دیدگاه

سلام آقای ms2000
                            آقا یه سوال ؟! من این bp رو گیر نیاوردم ... از کجا بخرم؟ شما دارین هیچی ؟؟ خیلی نمیخاما دو سه تا میخام . اصلا نیست تو بازار :|

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                              سلام آقای ms2000
                              آقا یه سوال ؟! من این bp رو گیر نیاوردم ... از کجا بخرم؟ شما دارین هیچی ؟؟ خیلی نمیخاما دو سه تا میخام . اصلا نیست تو بازار :|
                              سلام.تا جایی که میدونم این آی سی های BP رو من فقط وارد کردم. اونهایی که من وارد کردم بسیار هم آی سی های خوبی هستن و کار باهشون بسیار راحت تر از کار با TNY و FSD و VIPER و ... هست. هر شماره و هر تعداد میخواهید براتون میفرستم.موفق باشین.

دیدگاه

خیلی ممنون , واقعا لطف میکنین
                                من چطوری هماهنگ کنم؟ براتون یه پیام میزارم . خیلی لطف میکنین . ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...