اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

خب دیتاشیتای انگلیسیش رو هم یافتم جز یکی دو تا ، آقای ms2000 من یه پی ام خصوصی زدم فکر کنم ارسال نمیشه هی :(

دیدگاه

سلام.خب دیتاشیته انگلیسشون اگه بگردی هست و اینکه شما بیشتر با فرمولهاش کار داری با دیتاشیته چینی هم کارت راه میوفته.پیامه خصوصیتون رسید ولی چون به ترتیب پیامهای خصوصیمو جواب میدم عذر میخوام که جوابتون کمی دیر شد...
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

آیسی bp موجود هست که برای توانهای بالا باشه؟
        یعنی میشه از 1 وات الی 80 وات از درایورهایی با ایسی bp استفاده کرد؟؟؟/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
          آیسی bp موجود هست که برای توانهای بالا باشه؟
          یعنی میشه از 1 وات الی 80 وات از درایورهایی با ایسی bp استفاده کرد؟؟؟/
          سلام تیبا جان...من BP3105 گرفتم و چون ماسفتش بیرون از خودشه تا توانهای بالا رو جواب میده ولی تست نکردم تا چند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام تیبا جان...من BP3105 گرفتم و چون ماسفتش بیرون از خودشه تا توانهای بالا رو جواب میده ولی تست نکردم تا چند.
            یعنی به ماسفتی که میزاری بستگی داره به جریان ماسفت؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
              یعنی به ماسفتی که میزاری بستگی داره به جریان ماسفت؟
              ظاهرا بله.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                ظاهرا بله.
                موضوعی مطرح شد در ارتباط با قفل شدن جریان در درایورهای ال ای دی ,اینکار به چه نحو صورت میگیره؟؟

دیدگاه

سلام.
                  مهندس یه سوال؟
                  چه وقت خود هسته یا سیمپیچ هسته گرم میشه؟ وقتی توان ماکزیمم بگیریم از هسته اینجور میشه؟؟

دیدگاه

موضوع قفل شدن جریان رو لطفا توضیح بدید..... :cry2:

دیدگاه

با تشکر از مهندس سمرقندی عزیز , حالا مزاحمتای من شروع شد خیلی شرمنده
                      آقا این قطر سیم رو باید تجربی به دست بیارم؟؟یا نسبت به جریان باید مشخصش کنم؟؟؟
                      یه سوال دیگه , اندوکتانس Lp رو قبل از طراحی کردن باید داشته باشم دیگه ؟ نموداری چیزی داره؟؟؟ oo:

دیدگاه

اندوکتانس و تعیین دور اولیه و ثانویه رو فهمیدم با همون فرمولاست :mrgreen:
                        حالا میمونه تعیین قطر سیم که فک کنم فوت کوزه گریش همینجاست!
                        یعنی مثلا با اندوکتانس که داریم و تعداد دور سیم باید قطر رو مشخص کرد .. یا با طول سیم و جریانی که از توش رد میشه یه قطر بهینه رو باید انتخاب کرد .. :eek:
                        یا این که یه قانونی باید باشه یا نموداری چیزی ... :read: :read:
                        ms2000 کمک :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                          آقا این قطر سیم رو باید تجربی به دست بیارم؟؟یا نسبت به جریان باید مشخصش کنم؟؟؟
                          یه سوال دیگه , اندوکتانس Lp رو قبل از طراحی کردن باید داشته باشم دیگه ؟ نموداری چیزی داره؟؟؟ oo:
                          خب قطره سیم پیچ و تعداده دور و مقدار LP و اندازه هسته و فاصله هوایی باید طبق توپولوژیه کار و دیتاشیته هسته و دیتاشیته آی سی و... باید محاسبه بشه.ولی خب تا حدودی من قطره سیم پیچ رو تجربی میدونم چی باید به کار ببرم و از روی جریان اینو میفهمم و اندازه هسته رو هم تا حدودی از روی فرکانس و توان خروجی متوجه میشم ولی LP رو باید با توجه به دیتاشیت یا مثالهای معتبر اون آی سی یا ... بدست بیارم.
                          نوشته اصلی توسط AMITT
                          اندوکتانس و تعیین دور اولیه و ثانویه رو فهمیدم با همون فرمولاست :mrgreen:
                          حالا میمونه تعیین قطر سیم که فک کنم فوت کوزه گریش همینجاست!
                          یعنی مثلا با اندوکتانس که داریم و تعداد دور سیم باید قطر رو مشخص کرد .. یا با طول سیم و جریانی که از توش رد میشه یه قطر بهینه رو باید انتخاب کرد .. :eek:
                          یا این که یه قانونی باید باشه یا نموداری چیزی ... :read: :read:
                          ms2000 کمک :rolleyes:
                          اصلا هم قطره سیم فوته کوزه گریش نیست قطره سیم آسونترین قسمتشه.با توجه به جریان متوجه میشی که باید چه قطری بکار ببری.فرمول هم داره من قبلا از فرمولهاش استفاده میکردم ولی از بس استفاده کردم دیگه خودکار میدونم باید چی بذارم.
                          مثلا اگه شما یک مثالی بزنی من بهت دقیق میگم قطره سیم ها رو چی بذاری
                          به نظرم پیدا کردن دقیقه LP و بستن درسته ترانس و تعداد دور درست سخت تر بدست میاد تا قطره سیم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                            سلام.
                            مهندس یه سوال؟
                            چه وقت خود هسته یا سیمپیچ هسته گرم میشه؟ وقتی توان ماکزیمم بگیریم از هسته اینجور میشه؟؟
                            سلام. یکی از دلایله اینکه هسته زیاد داغ میشه اینه که از هسته توانه بیشتری رو از اونی که میتونه در اون فرکانس بده بگیری.مثلا اگه در فرکانسه حدوده صد کیلو اگه بخوای از هسته ee19/16 بیست وات توان بگیری خیلی داغ میشه خیلی زیاد. راستی اگه قطره سیم رو هم نازک تر از اونی که باید بگیری بگیری بازم فکر کنم هسته داغتر میشه.
                            نوشته اصلی توسط تیبا
                            موضوع قفل شدن جریان رو لطفا توضیح بدید..... :cry2:
                            سلام مهندس.اگه منظورت اینه که با فیدبکه ترانزیستوری یا پ امپی چطور این کار انجام میشه تا حدودی میتونم توضیح بدم ولی اگه منظورت اینه که BP بدونه فیدبک جریانه خارجی چطوری این کار میکنه باید به نقشه ساختارش دقت کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام. یکی از دلایله اینکه هسته زیاد داغ میشه اینه که از هسته توانه بیشتری رو از اونی که میتونه در اون فرکانس بده بگیری.مثلا اگه در فرکانسه حدوده صد کیلو اگه بخوای از هسته ee19/16 بیست وات توان بگیری خیلی داغ میشه خیلی زیاد. راستی اگه قطره سیم رو هم نازک تر از اونی که باید بگیری بگیری بازم فکر کنم هسته داغتر میشه.سلام مهندس.اگه منظورت اینه که با فیدبکه ترانزیستوری یا پ امپی چطور این کار انجام میشه تا حدودی میتونم توضیح بدم ولی اگه منظورت اینه که BP بدونه فیدبک جریانه خارجی چطوری این کار میکنه باید به نقشه ساختارش دقت کنی.

ممنون پس انگار داخل خود bp این فیدبک در نظر گفته شده؟؟

دیدگاه

:eek:
                                چرا انقد سخته پیچیدن ترانسش؟؟ :||||
                                دستگاهش گرونه؟؟ یا باید یه چیزی بسازم خودم؟ :|

مهندس یه چیزایی از دور اولیه و اندوکتانس و قطر سیم فهمیدم , دیروز که پست زدین رفتم تحقیق کردم قطر سیم با این فرمول تقریبی در میاد
                                کد:
                                D=0.65*(I^0.5)
                                اولیه رو انقدر میپیچیم که با هسته به اندوکتانسی که ما میخایم برسه که میشه Np , بعد نسبت به اون دور ثانویه هم مشخص میشه درسته مهندس؟
                                , یه چیز دیگه! تعداد دور و قطر سیمپیچ فیدبک اصلا توی دیتاشیت مشخص نکرده!!!! اینو کجای دلم بزارم؟؟ :cry2:
                                مهندس پیچیدن ترانسش سخته! چیکار کنم؟ دستگاهش از کجا میشه گیر آورد؟؟ :read:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X