لطفا تجربیات خوتونو از مارکهای مختلف LED بیان کنید
سلام. امروز قیمت یه سری LED رو گرفتم به نظر مارک KB از مثلا HG که اینقدر معروفه ارزونتر هست؛ آیا عملکردش هم همینقدر پایین تره.
لطفا تجربه خودتونو از انواع مارکهای LED بیان کنید
پاسخ : لطفا تجربیات خوتونو از مارکهای مختلف LED بیان کنید
نوشته اصلی توسط mojalan
سلام. امروز قیمت یه سری LED رو گرفتم به نظر مارک KB از مثلا HG که اینقدر معروفه ارزونتر هست؛ آیا عملکردش هم همینقدر پایین تره.
لطفا تجربه خودتونو از انواع مارکهای LED بیان کنید
دوست عزیز قیمت پایین کیفیت خوب میخوای من بهت مون لایت رو پیشنهاد میدم،خودم استفاده کردم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم،قیمتشم بسته 1000 تایی 50 هزارتومن،فروشگاه همین سایت هم داره.
مهندس گرامی
چون ایران جنس غیر اصلی زیاد پیدا میشه ( به همت بازرگان عزیز ایرانی ) به همین خاطر حتما از فروشنده یه چند تا نمونه بگیر و تست بکنید بعد خرید کنید با مارک کاری نداشته باشید چون بعضی مارک ها که خوب از آب در میاد بعدش همه مارک جعلی آن را چاپ میکنند تا بتونند جنس بی کیفیت را بفروشند یا سود بیشتر ببرند
:redface:
من مارک اچ جی کار کردم اورلایت کار کردم همین جنس فروشگاه رو هم کار کردم ولی اورلایت نور بیشتری نسبت به بقیه داره و ال ای دی سوخته توی بستش خیلی کم بود نزدیک یکی دوتا اما اچ جی تا دلت بخواد ال ای دی های فروشگاه هم خوبه اما نورش نسبت به اورلایت کمه یه مغزی وسط ال ای دی هست که هر چی بزرگتر باشه نور ال ای دی بیشتره که در ال ای دی های اورلایت این مغزی نسبت به سایر مارک ها بیشتره
سلام تا جایی که من کار کردم
HG DSJ اصلی باشه خیلی عالیه (سفید) ولی 1012 و ... کیفیت بالایی ندارن
HG YY13 و YY14 هم برای قرمز خیلی خوبه YY12 رو کار نکردم
HY 2600-2800 هم برای سفید خیلی خوبه.
ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی
دیدگاه