اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی درخرید led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راهنمایی درخرید led

فقط کلاهی
    چون گرده
    البته اوال زاویه دیدش به صورت افقیه
    وقتی این حرف من رو متوجه میشید که
    تابلو ال ای دی سفید با اوال بزنید و بعد دو سال بهش نگاه کنید
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

LED های moonlight کیفیمت متوسطی دارند و خیلی درجه 1 نیستند ولی جوری هم نیستند که به درد نخور باشند. با توجه به قیمت خیلی مناسبشون کاربرد و فروش بسیار بسیار بالایی دارند (مخصوصا به همکارای تهران که بعد مارکش رو عوض میکنند و وبل قیمت میفروشند!!!)
      ولی برای کلاهی ها HG واقعا مارک خوبی هست . جدیدا هم تو فروشگاه قیمتشون رو آوردیم پایین
      من شصا برای تابلوهای کوچیک داخل پاساژ moonlight رو پیشنهاد میدم و برای تابلوهای داخل فضای باز و یا تابلوهایی که نیاز هست از فاصله دور دیده بشند حتما HG گزینه خوبی هست.
      تولینک زیر هم کلاهی ها و هم اوال ها وجود دارند که میتونید خودتون بررسی و انتخاب کنید.
      در ضمن HG ها توضیحاتشون مربوط به نور و .... نوشته شده میتونید مطالعه کنید
      http://eshop.eca.ir/140-LED-%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D9%84%D9%88---%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D9%88%D8%A7%D9%84-%D9%88-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%DB%8C

موفق باشین
      I ❤️ ECA

دیدگاه

وااااااااااااااااااااااااااااای.باورم نمیشه.این اولین سوالم بود که مدیر کل eca جوابمو میده.حال کردم

دست شمادرد نکنه . منم بخاطر قیمتی که داره گفتم ازش استفاده کنم ببینم چجوریه.فروشگاه سایت قیمتای مناسبی داره.بخصوص در power ledها
        خلاصه همشون چینیه دیگه. حالا hg کیفیت کارخونش بالاست

بعدم تا خودم تجربه دربارشون کسب نکنم نمیتونم بفهمم که کدوم بهتره

دیدگاه

دوستانی که به دنبال ال ای دی عالی میگردن برای کاراشون من با تجربه شخصی خودم میگم دو تا مارک عالی هستش که از هر لحاظی که فک کنید حرف ندارند و کسانی که با سابق هستن توی اینکار بی شک از این دو مارک استفاده میکنند
          1- ال ای دی LT
          2- ال ای دی kb
          مخصوصا ال ای دی LT
          بنظر من فقط باید با بکار بردن این دو مارک ال ای دی باید کار خودتون ضمانت کنید. با استفاده هر مارک دیگه فقط درد سری براتون درست میشه. من خودم اکثر مارک های مختلف از پاساژ امجد و توکل تهیه کردم که فقط برام پشیمانی داشت

دیدگاه

با سلام و احترام خدمت همه دوستان

اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم با نظرات مختلفی که در مورد ال ای دی های موجود داخل بازار وجود داره

آقا ما یدونه کار بزرگ زدیم 24 متر واسه پشت شیشه که متاسفانه مشتری گیر داد فقط آبی ما هم آبی زدیم مارک ای سی دی سی که متاسفانه از فاصله دور خیلی بد نما و ناخوانا شده

حالا هم یدونه کار هستش که بیرون باید نصب بشه که اونم تقریبا 20 متر میشه ( کلمه اکبر جوجه :biggrin و کنار جاده هستش واسه یه رستوران که تاکید داره که در روز باید تابلو دید خوبی داشته باشه و حتما هم یک سال گارانتی از من میخواد

حالا ما موندیم کلاهی کار کنیم یا اوال :question: :question: :question:
            اگه میشه دوستان با تجربه راهنمایی کنید برای کارهای بزرگ که باید در روز دید خوبی داشته باشند و عمر بالا چون 24 ساعته استفاده میشه از چه نوع و چه مارک ال ای دی استفاده بشه بهتره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behzad1533
              با سلام و احترام خدمت همه دوستان

اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنید که خیلی گیج شدم با نظرات مختلفی که در مورد ال ای دی های موجود داخل بازار وجود داره

آقا ما یدونه کار بزرگ زدیم 24 متر واسه پشت شیشه که متاسفانه مشتری گیر داد فقط آبی ما هم آبی زدیم مارک ای سی دی سی که متاسفانه از فاصله دور خیلی بد نما و ناخوانا شده

حالا هم یدونه کار هستش که بیرون باید نصب بشه که اونم تقریبا 20 متر میشه ( کلمه اکبر جوجه :biggrin و کنار جاده هستش واسه یه رستوران که تاکید داره که در روز باید تابلو دید خوبی داشته باشه و حتما هم یک سال گارانتی از من میخواد

حالا ما موندیم کلاهی کار کنیم یا اوال :question: :question: :question:
              اگه میشه دوستان با تجربه راهنمایی کنید برای کارهای بزرگ که باید در روز دید خوبی داشته باشند و عمر بالا چون 24 ساعته استفاده میشه از چه نوع و چه مارک ال ای دی استفاده بشه بهتره؟
              من هنوز رو کلاهی و اوال کار نکردم. اخه تابلومم یه جا گیرکرده که mmc را 512 بایت میخونه.اگر راه بیفته حتما شروع میکنم

مسئله بعد که میخوام بگم اینه که من بیشتر تابلوهای تو خیابابونو دیدم خیلی زیاد اوال کار کردن.تا امروزم کلاهی ندیدم که ببینم کیفیت چجوریه
              حالا من پیشنهاد میدم اوال کار کن

دیدگاه

سلام به همه
                چطوری بعضی از ال ای دی ها سایز شون کوچیک و بعضی بزرگ ؟؟؟؟
                من برای اتاقم میخوام یه چراغ درست و حسابی درست کنم جناب ms2000کلاهی و مارک hg-dsjرو به من پیشنهاد کردند.البته من نمیخوام پاور استفاده کنم.
                من میخواهم بدونم که اصلن این اوال چیه؟ یه مارکه یه مدله؟
                و نظر شما چیه؟ من چی بخرم که هم قیمت خوب وهم نور خوب داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                ممنون از جوابتون
                هیچ به رنج فردا نیندیش/فردا اندیشه ای برای خود دارد/رنج هر روز برای آن کافیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad inanlou
                  سلام به همه
                  چطوری بعضی از ال ای دی ها سایز شون کوچیک و بعضی بزرگ ؟؟؟؟
                  من برای اتاقم میخوام یه چراغ درست و حسابی درست کنم جناب ms2000کلاهی و مارک hg-dsjرو به من پیشنهاد کردند.البته من نمیخوام پاور استفاده کنم.
                  من میخواهم بدونم که اصلن این اوال چیه؟ یه مارکه یه مدله؟
                  و نظر شما چیه؟ من چی بخرم که هم قیمت خوب وهم نور خوب داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                  ممنون از جوابتون
                  سلام دوست عزیز
                  تا اونجا که من میدونم
                  ال ای دی ها انواع مختلفی دارن که اوال و کلاهی هم دو نوع از اونها هستند کلاهی کوچکتر و تقریبا گرده و اوال بزرگتر و تقریبا بیضی
                  یه سر به فروشگاه سایت بزنید میتونید انواع ال ای دی رو ببنید
                  برای روشنایی اتاق بهتره تاپیکهای دیگه رو داخل انجمن ببینی تا بهتر متوجه بشی
                  فکر کنم اینجا بد نباشه :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76148.0

موفق باشی

دیدگاه

سلام به همه و آرزوی سلامتی و خوشی برای همه
                    دوستان میخواستم بپرسم کسی در مورد ال ای دی به نام کری اطلاعاتی داره ؟؟؟؟؟
                    هفته قبل توامجد دیدم 1 واتش 5000تومان تقریبا میشه گفت چیزی شبیه پاور با سایز کوچک و چیپ آمریکا
                    کسی اگر خریده استفاده کرده و تجربه کرده بگه

یا حق
                    هیچ به رنج فردا نیندیش/فردا اندیشه ای برای خود دارد/رنج هر روز برای آن کافیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X