اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

?؟...:::> بحث و گفتگو در مورد رزین ها (اپوکسی ؛ پلی استر ؛ فایبرگلاس و)<:::...?؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ?؟.:...:::&gt; کمک و راهنمایی در مورد رزین محکم , شفاف و شیشه ای &lt;:::...:.?؟

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
    از همه ارزون تر پلی استر هست که دو لیترش با کبالت و هاردنر مورد نیازش میشه 35تومن
    رزین لیتری 35تا 70تومن درمیاد
    سوراخکاری مییشه اما برای این کار از سرعت چرخش زیاد و فشار کم استفاده کنید.
    برای برش لیزر هم شدنیش که میشه...
    لیزر حتی روی سنگ هم حکاکی میکنه
    اما اول روی رزینت باید یک برچسب روغنی بکشی تا هنگام لیزر دود ایجاد شده سیاهش نکنه
    دوم اینکه قطر کارت بیشتر از 10میل نشه...
    راستی...خود لیزر کاری کلی هزینه بر هست ! تقریبا دقیقه ای 450 تومن !
    ممنون از راهنماییتون

پس به خاطر قیمت برش لیزرش ، فک کنم باید بیخیال این طرح بشم
    و یک سوال دیگه ، پلیستر برای خشک شدنش کار اضافی میخواد ، یا همینطور بمونه خشک میشه ؟
    چون تا حالا هیچی تجربه اش رو نداشتم :sad:
    و اینکه دوستمون گفتن که رزین در دراز مدت به قطعات فشار میاره ، یعنی ممکنه بتونه شیشه ی روی LED رو بشکنه ؟ :eek:

خواهش میکنم رفیق اتفاقا جفتمون یه چیز مدنظرمونه
    شما لطف داری
    :job:

دیدگاه

پاسخ : ?؟.:...:::&gt; کمک و راهنمایی در مورد رزین محکم , شفاف و شیشه ای &lt;:::...:.?؟

سلام

پلیستر برای خشک شدنش کار اضافی میخواد ، یا همینطور بمونه خشک میشه ؟
      اگر از رزین پلی استر استفاده کنید فقط باید با یک نسبت مناسب با هاردنر ترکیب بشه . بعد از حدود 2 تا 3 ساعت (بسته به میزان هاردنر ) سخت و محکم می شه .
      اما خود پلی استر (رزین منظورم نیست ) یک جزیی هست و هوا خشکه . ولی برای حجم زیاد مشخصه که از روی کار خشک می شه ولی داخل کار همونطور مایع می مونه .(چون هوا بهش نخورده )

و اینکه دوستمون گفتن که رزین در دراز مدت به قطعات فشار میاره ، یعنی ممکنه بتونه شیشه ی روی LED رو بشکنه ؟ :eek:
      این بسته به حجم رزین داره که اگر زیاد باشه معمولا 7 تا 8 ماه بعد خاصیت جمع شو بودنش ممکنه به کار صدمه بزنه

منم احتیاج به ماده ای دارم که بعد از خشک شدن ، کاملا محکم و شیشه ای بشه
      رزین پلی استر در هنگام ترکیب با هاردنر ، به شدت داغ می شه به حدی که ازش بخار بلند می شه و دماش از 100 درجه سانتی گراد هم بالاتر می ره همین مسئله سبب می شه وقتی سخت شد از داخل شکسته و ترکدار به نظر برسه درست شبیه آب نبات قدیمیا (دیگه مثال بهتری نیافتم :biggrin به همین دلیل اگر می خواید کاملا شیشه ای و شفاف در بیاد باید برید سراغ اپوکسی .

دیدگاه

اوه اوه اوه
        یعنی اینقدر داغ میشه ؟ :eek:
        من میخوام توش LED کار کنم ،پس با در نظر گرفتن گرمای شدید و اون داستان تخریب ، به نظرم نشه !

میشه یکم بیشتر در مورد اپوکسی توضیح بدین ؟
        اون این مشکلات رو نداره ؟

خوبی اینجا اینه که دوستان ثمره ی تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار میدن ، الان دارم فکر میکنم که اگه من میخواستم همینطوری یهو برم رزین بگیرم و آزمون و خطا کنم ، چقدر طول میکشید تا به اینجایی که الان فهمیدم برسم ...
        خدا خیرتون بده :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط radical_baby
          اوه اوه اوه
          یعنی اینقدر داغ میشه ؟ :eek:
          من میخوام توش LED کار کنم ،پس با در نظر گرفتن گرمای شدید و اون داستان تخریب ، به نظرم نشه !

میشه یکم بیشتر در مورد اپوکسی توضیح بدین ؟
          اون این مشکلات رو نداره ؟

خوبی اینجا اینه که دوستان ثمره ی تجربیاتشون رو در اختیار هم قرار میدن ، الان دارم فکر میکنم که اگه من میخواستم همینطوری یهو برم رزین بگیرم و آزمون و خطا کنم ، چقدر طول میکشید تا به اینجایی که الان فهمیدم برسم ...
          خدا خیرتون بده :rolleyes:
          نه اپوکسی این مشکلاتو نداره .
          این هم یک رزین دوجزیی هست که باهم ترکیب می شه و پس از گذشت زمان سخت و محکم می شه . که البته شما باید بدون رنگ یا شفافشو استفاده کنید .

دیدگاه

قیمتش چی ؟
            در مورد اون اطلاعی دارین ؟

دیدگاه

پاسخ : ?؟.:...:::&gt; کمک و راهنمایی در مورد رزین شفاف شیشه ای برای روکش کردن&lt;:::...:.?؟

نوشته اصلی توسط sina8
              اقا این لینک هارو هم یه نگاهی بنداز مثل اینکه بعد ار خشک شدن رزین ماته باید با سمباده زیر اب شفافش کنی

http://www.instructables.com/id/LED-...ubes/?ALLSTEPS
              http://www.instructables.com/id/LED-...e-V2/?ALLSTEPS
              http://www.instructables.com/id/LED-...e-V3/?ALLSTEPS
              سلام اینارو دیدم جالب شد بدونم این اپوکسی رزین چیه میخوام یه چیزی مثل لینک های بالا درست کنم
              حالتی که اپوکسی رزین داره وقتی سفت میشه مثل کهرباست نه؟
              بخوره زمین میشکنه؟ترک برمیداره؟یا تغییر شکل میده؟
              فشاری که به اجزای داخلش وارد میشه چقدره یا چطور محاسبه میشه؟
              به فروشنده بگیم اپوکسی رزین کافیه یا مثلا نوع خاصی داره که باید مشخص بشه؟
              سفت کننده چی؟بگیم برای اپوکسی میخوایم یا اینم دسته بندی داره؟
              از نظر سمی بودن چطوره؟دستکش و عینک و ماسک میخواد؟
              روش ساختش چیه؟
              کلا دست به شیمی نبردم حتی برای چاپ بورد
              شرمنده پریدم وسط بحث

دیدگاه

پاسخ : ?؟.:...:::&gt; کمک و راهنمایی در مورد رزین شفاف شیشه ای برای روکش کردن&lt;:::...:.?؟

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                سلام اینارو دیدم جالب شد بدونم این اپوکسی رزین چیه میخوام یه چیزی مثل لینک های بالا درست کنم
                روش ساختش چیه؟
                کلا دست به شیمی نبردم حتی برای چاپ بورد
                شرمنده پریدم وسط بحث
                اگر منظور حالت الکترواستاتیک می باشد ، خیر چنین حالتی نداره .

بله معمولا شکننده است . ولی تغییر شکل نمی ده .

اینطور که در منوال ذکر شده فشاری از داخل به اجزاء وارد نمی شه . به عبارتی &quot; جمع شو &quot; نداره .

هاردنر و رزین باهم دیگه Pair یا جفت هستند و باهم ارائه می شوند .

سمی است و خطرناک . فقط به عینک نیازی نیست .

روش ساختش چیه؟
                اگر ساخت پوکسی رزین منظور باشه که تکنولوژی اپوکسی رزین ها در اصل دست آمریکا است ولی کره و آلمان هم جز تولید کننده ها ی مطرح هستند .

نوشته اصلی توسط radical_baby
                قیمتش چی ؟
                در مورد اون اطلاعی دارین ؟
                در پستهای قبلی عرض کردم کیلویی 35 تا 40 هزار تومان . البته مدل هایی هم هست که کیلویی از 1 تا 12 میلیون تومان قیمت دارند .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                  اگر منظور حالت الکترواستاتیک می باشد ، خیر چنین حالتی نداره .
                  منظورم این بود که وقتی تو دست میگیریم مثل کهربا میمونه؟یا شیشه؟

سمی است و خطرناک . فقط به عینک نیازی نیست .
                  گازی چیزی تولید میشه در حین ساختش یا فقط لمسش مشکل سازه؟
                  وقتی که درست شد اون موقع که خطری نداره؟قراره بعد از ساخت قطعه مورد نظر مرتبا تو دست باشه

اگر ساخت پوکسی رزین منظور باشه که تکنولوژی اپوکسی رزین ها در اصل دست آمریکا است ولی کره و آلمان هم جز تولید کننده ها ی مطرح هستند .
                  منظور روش ساخت شکل مورد نظر از مواد اولیه(رزین و سفت کننده) بود نه ساخت خود رزین!

اگه میشه اینم یه توضیحی در موردش بدید فکر کنم دو نوع مایع و جامد داشته باشه نه؟یا من اشتباه میکنم؟

با تشکر

دیدگاه

وقتی که درست شد اون موقع که خطری نداره؟قراره بعد از ساخت قطعه مورد نظر مرتبا تو دست باشه

منظور روش ساخت شکل مورد نظر از مواد اولیه(رزین و سفت کننده) بود نه ساخت خود رزین!

اگه میشه اینم یه توضیحی در موردش بدید فکر کنم دو نوع مایع و جامد داشته باشه نه؟یا من اشتباه میکنم؟

با تشکر

اگر از مدل بی رنگش استفاده کنید از نظر شفافیت تقریبا مثل شیشه است . اما از نظر فیزیکی (وزن و ضربه زدن آرام با دست و موارد مشابه ) تقریبا شبیه ABS یا باکالاید می مونه .
                    بله نوعی گاز به آرامی تولید می شه . لمسش مشکلی نداره فقط کثیف کاری داره که با استفاده از دستکش حل می شه . بیشتر باید مراقب گازی که تولید می شه باشید . از ماسک استفاده کنید .

نه . به هیچ وجه خطری نداره .

خدارو شکر :biggrin:

معمولا خود اپوکسی ها (البته بی رنگش ) از نظر حالت فیزیکی شبیه عسل هستند . اما هاردنر یا همون سخت کننده کاملا مایع است . رزین های دیگه ای هستند مثل رزین های مخصوص واترپروف که مثل خمیر هستند یعنی جامد . اما هاردنر همه ی رزین ها عموما مایع است .

دیدگاه

پاسخ : ?؟...:::&gt; بحث و گفتگو در مورد رزین ها (اپوکسی ؛ پلی استر ؛ فایبرگلاس و)&lt;:::...?؟

دوستان تو تهران مرکز فروش این جور رزینا و.... کجاس آدرس میدید ؟

دیدگاه

پاسخ : ?؟...:::&gt; بحث و گفتگو در مورد رزین ها (اپوکسی ؛ پلی استر ؛ فایبرگلاس و)&lt;:::...?؟

قبلا ناصر خسرو بدوند و الان فکر میکنم جمعشون کردند بردن خاوران؟!
                        ولی شما میتونی از رنگ و ابزار فروشیهای محلتون بخرید (یا بگید براتون بیارید)

دیدگاه

سلام دوستان.من میخوام که بردهای داریور و سوئیچینگی که تولید میکنم رزین بریزم که ضد آب بشه از چی استفاده کنم؟ و چطوری؟
                          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

من رفتم رنگ فروشی رزین ننداشت فکر کنم چسبش بود مارک موهو که 2 تا 18 گرمی میداد 20.000 تومن :eek: 36 گرم 20 تومن مخم سوت کشید :دی
                            رفتم یه جا دیه اپوکسی نداشت مشابهش گفت رزین ایستاست که مناسبه و... اونم چون زیر 5 کیلو نمیداد نگرفتم ولی گفت ناصر خسرو پیدا میکنی ! پس یعنی هنوزم تو ناصر خسرو میشه پیدا کرد و جم نشدن
                            البته من به 500 گرم پلی استر خریدم که حدود 7.000 تومن شد

دیدگاه

این کار با رزین انجام داده فک کنم اطلاعات خوبی دستتون بیاد

http://diys.ir/topic/13-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%D9%85%DA%A9%D8%B9%D8%A8-%D8%B1%D8%B2%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%AA%D8%B2%DB%8C%DB%8C%D9%86%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86/#entry107

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام دوستان.من میخوام که بردهای داریور و سوئیچینگی که تولید میکنم رزین بریزم که ضد آب بشهاز چی استفاده کنم؟ و چطوری؟
                                سلام.مسعود جان
                                وقت بخیر
                                بنظره من برای برد ها و درایورها باتوجه له حجمشون از رزین استفاه نکن چون هم ساختش دردسرداره وسخته هم هزینه بر...
                                من اسپری لاک یا پلاستیک و پیشنهاد میکنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X