اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوختن پاور ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوختن پاور ال ای دی

سلام من به همه
    من یه لوستر درست کردم که توش از 33 تا ال ای دی 1 وات استفاده کردم که به صورت سری به هم وصل شدن برای هرکدوم یه هیت سینک ستاره ای و یه هیت سینک استوانه ای گذاشتم نور همشون سفیده البته یکی وسطشون ابیه
    مشکلیب که دارم اینکه بعد از روشن کردن حدود بیست بیست و پنج دقیقه بعد یکی از بینشون میسوزه و بقیه هم خهاموش میشن
    درایورشم قبلا از این ایرانی های سفید رنگ بود حالا عوض کردم از این نوعی که تو بازار زیاده گذاشتم ولی باز درست نشد
    اساتید لطفا بگن مشکل از کجا میتونه باشه

پاسخ : سوختن پاور ال ای دی

تا حالا چند بار ال ایدی سوخته عوض کردی؟ یا اینکه فقط همون یکی اینجوریه؟ اگه فقط همونه عوضش کن هیچ مشکل خاصی هم نیست. ممکنه درست به هیتسینک وصل نبوده و سوخته یا از اول معیوب بوده. برای سیلیکون زدن دقت کنید. جریان رو اگه تونستی بگیر.
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      تا حالا چند بار ال ایدی سوخته عوض کردی؟ یا اینکه فقط همون یکی اینجوریه؟ اگه فقط همونه عوضش کن هیچ مشکل خاصی هم نیست. ممکنه درست به هیتسینک وصل نبوده و سوخته یا از اول معیوب بوده. برای سیلیکون زدن دقت کنید. جریان رو اگه تونستی بگیر.
      چندین بار ال ای دی عوض کردم هر بار هم در جای متفاوت
      جریان و اندازه گرفتم البته وقتی لوستر و میارم پایین درست 330 بود یه نکته ای که هست اینکه وقتی پایینه چند ساعتم روشن میمونه نمیسوزن
      منظورتون از سیلیکون زدن چیه ؟ باید بین لامپ و هیت سینک خمیر سیلیکون بزنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadegh
        چندین بار ال ای دی عوض کردم هر بار هم در جای متفاوت
        جریان و اندازه گرفتم البته وقتی لوستر و میارم پایین درست 330 بود یه نکته ای که هست اینکه وقتی پایینه چند ساعتم روشن میمونه نمیسوزن
        منظورتون از سیلیکون زدن چیه ؟ باید بین لامپ و هیت سینک خمیر سیلیکون بزنم؟
        آقا سوختن ال ای دی چند دلیل میتونه داشته باشه.1-کیفیت پایین2-کیفیت پایین درایور3-عدم دفع گرما به درستی که ممکنه بر اثر قرارگرفتن در محفظه بسته باشه.
        ببینم مگه شما چسب یا خمیر سیلیکون نزدی بین لامپ و هیتسینک؟
        اگه نزدی بایدم بسوزه :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
          ببین اطلاعاتی که گذاشتی ادم نمیونه دقیق کمک کنه
          ایا درایورت33*1هست یعنی 33تا 1وات؟
          این 33تا نزدیک هم هستن .فقط کولینگ چطوره؟
          اینم بگم هواسرد پایینه وهوای گرم بالا پس اگه پایین وضعش خوبه به خاطر همینه واون بالا هی هوای دورش گرم میشه وهونجا میمونه وحرکنت هوایی نداریم
          کلی دلیل دیگه هم میشه گفت
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

آقا سوختن ال ای دی چند دلیل میتونه داشته باشه.1-کیفیت پایین2-کیفیت پایین درایور3-عدم دفع گرما به درستی که ممکنه بر اثر قرارگرفتن در محفظه بسته باشه.
            ببینم مگه شما چسب یا خمیر سیلیکون نزدی بین لامپ و هیتسینک؟
            اگه نزدی بایدم بسوزه :angry: :angry:
            نه خمیر سیلیکون نزدم
            لامپو روی هیت سینک ستاره ای لحیم کردم و استوانه ای رو هم پشت اون چسبوندم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
              سلام
              ببین اطلاعاتی که گذاشتی ادم نمیونه دقیق کمک کنه
              ایا درایورت33*1هست یعنی 33تا 1وات؟
              این 33تا نزدیک هم هستن .فقط کولینگ چطوره؟
              اینم بگم هواسرد پایینه وهوای گرم بالا پس اگه پایین وضعش خوبه به خاطر همینه واون بالا هی هوای دورش گرم میشه وهونجا میمونه وحرکنت هوایی نداریم
              کلی دلیل دیگه هم میشه گفت
              درایورم از این سی تا چهل تایی هاست
              فاصله لامپها حدود هشت تا ده سانته
              برای اون قضیه هوا باید چیکار کرد.؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadegh
                نه خمیر سیلیکون نزدم
                لامپو روی هیت سینک ستاره ای لحیم کردم و استوانه ای رو هم پشت اون چسبوندم
                خوب برادر من مشکل همینه دیگه خمیر سیلیکون که نزنی اصن گرماش انتقال پیدا نمیکنه راحت میسوزه :agree:. آقا دوباره به برق نزنیشا. این طوری 100 درصد ال ایدی هات آسیب دیددن. شانس اوردی بقیش نسوختن. اونایی که سالمن هم صدمه دیدن. یه مقدار به اندازه دوتا دونه کنجد خمیر بریز بین ال ای دی و هیت سینک با دست فشارش بده تا پهن بشه بعد در همون حال که فشار روش نگه داشتی لحیمش کن.
                راستی یادم رفت بگم پایه های ال ای دیت رو یکم رو به بالا خم کن طوری که وقتی رو هیتسینک قرارش بدی پایه ها با هیتسینک برخورد نداشته باشن و فقط سطح دایره ای لامپ با هیتسینک تماس داشته باشی. اینجوری مطمئن میشی که بعد از لحیم کاری سطح زیر ال ای دی رو هوا قرار نمیگیره.

دیدگاه

ببین باید کاری کنی که دماشون بالانره.واون دمایی هم که تولید شده خوب به محیط انتقال پیدا کنه
                  من باشم چسب سیلیکون میزنم به صورت زیر
                  زیر هر ال ای دی(قسمت فلزیش) مقدار خیلی خیلی خیلی کمی چسب سیلیکون میزنم .بعد کاملا پخشش میکنم تا تمام سطح فلزی زیر ال ای دی رو بگیره.یعد میزارم خشک شه.حالا عمرا دیگه بتونی ال ای دی رو ازهیت سینک ستاره ای جدا کنیش :nice:بعد پایه ها رو لحیم میکنم.

حالا میام یه هیت سینک اضافی ومناسب براش انتخاب میکنم.
                  هیت سینک باید طوری باشه که پشت قسمت هیت سینک ستاره ای کاملا بهش وصل بشه وبینشون هیچ فاصله ی هوایی نباشه وکامل سطحشو در بر بگیره
                  حالا که هیت سینک مناسب انتخاب شد
                  دوباره چسب سیلیکون پشت ستاره ای میزنم وکامل پخش میکنم(مقدارش باید خیلی کم باشه)ومیزارم تا خشک بشه.حالا دیگه اینم نمیتونی تکون بدی :mrgreen:

برای همه این کارو میکنیم

حالا کار ما امادس
                  یه چیزی اضافه هم هست که من خودم تست نکردم اما یکی از بچه های همینجا تست کرد ومن توی کاتولوگ یه شرکت دیدم.
                  اونم استفاده از یک دیو زنر مناسب برای هر ال ای دی هست.
                  اگه فرض کنیم هر ال ای دی 3تا3.2 ولت باشه مامیایم یه استپ بالاتر دیود زنر رو انتخاب میکنیم .مثلا3.3یا3.4یا3.6
                  بعد جریان هر ال ای دی هم 300تا320میلی امپر هستش پس توان دیود زنر میشه حدود 1وات

میای واین دیود رو موازی هر لامپ بصورت معکوس یدونه قرار میدی.حالا اگه یه ال ای دی بسوزه.بقیه لامپا به کار خودشون ادامه میدن
                  موفق باشید
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    ببین باید کاری کنی که دماشون بالانره.واون دمایی هم که تولید شده خوب به محیط انتقال پیدا کنه
                    من باشم چسب سیلیکون میزنم به صورت زیر
                    زیر هر ال ای دی(قسمت فلزیش) مقدار خیلی خیلی خیلی کمی چسب سیلیکون میزنم .بعد کاملا پخشش میکنم تا تمام سطح فلزی زیر ال ای دی رو بگیره.یعد میزارم خشک شه.حالا عمرا دیگه بتونی ال ای دی رو ازهیت سینک ستاره ای جدا کنیش :nice:بعد پایه ها رو لحیم میکنم.

حالا میام یه هیت سینک اضافی ومناسب براش انتخاب میکنم.
                    هیت سینک باید طوری باشه که پشت قسمت هیت سینک ستاره ای کاملا بهش وصل بشه وبینشون هیچ فاصله ی هوایی نباشه وکامل سطحشو در بر بگیره
                    حالا که هیت سینک مناسب انتخاب شد
                    دوباره چسب سیلیکون پشت ستاره ای میزنم وکامل پخش میکنم(مقدارش باید خیلی کم باشه)ومیزارم تا خشک بشه.حالا دیگه اینم نمیتونی تکون بدی :mrgreen:

برای همه این کارو میکنیم

حالا کار ما امادس
                    یه چیزی اضافه هم هست که من خودم تست نکردم اما یکی از بچه های همینجا تست کرد ومن توی کاتولوگ یه شرکت دیدم.
                    اونم استفاده از یک دیو زنر مناسب برای هر ال ای دی هست.
                    اگه فرض کنیم هر ال ای دی 3تا3.2 ولت باشه مامیایم یه استپ بالاتر دیود زنر رو انتخاب میکنیم .مثلا3.3یا3.4یا3.6
                    بعد جریان هر ال ای دی هم 300تا320میلی امپر هستش پس توان دیود زنر میشه حدود 1وات

میای واین دیود رو موازی هر لامپ بصورت معکوس یدونه قرار میدی.حالا اگه یه ال ای دی بسوزه.بقیه لامپا به کار خودشون ادامه میدن
                    موفق باشید
                    راستی چسب سیلیکون که استفاده میکنی خوب محکم میشه؟ چه مارکی استفاده میکنی؟ من یه مدل از فروشگاه گرفتم خشک که میشه راحت با دست کنده میشه و پاک میشه. :sad:. یعنی طوریه که با خمیر سیلیکون فرق چندانی نداره.
                    راستی اون دیود زنر هم فقط یه چیزی مونده که تست نگرفتم اونم اینکه بیایم به جای زنر 1 وات از زنر 0.5 وات استفاده کنیم تا وقتی توان روش بیفته بسوزه و اتصال کوتاه بشه :nerd:. اینجوری دیگه تلفات اون زنر از بین میره و مثل یه سیم میشه. تا حالا هر زنر سوخته ای عوض کردم اتصال کوتاه شده بود. هر وقت تست گرفتم نتیجشو میذارم. زنر بیچاره رو قربانی میکنیم =))

دیدگاه

راستی چسب سیلیکون که استفاده میکنی خوب محکم میشه؟ چه مارکی استفاده میکنی؟ من یه مدل از فروشگاه گرفتم خشک که میشه راحت با دست کنده میشه و پاک میشه. :sad:. یعنی طوریه که با خمیر سیلیکون فرق چندانی نداره.
                      راستی اون دیود زنر هم فقط یه چیزی مونده که تست نگرفتم اونم اینکه بیایم به جای زنر 1 وات از زنر 0.5 وات استفاده کنیم تا وقتی توان روش بیفته بسوزه و اتصال کوتاه بشه :nerd:. اینجوری دیگه تلفات اون زنر از بین میره و مثل یه سیم میشه. تا حالا هر زنر سوخته ای عوض کردم اتصال کوتاه شده بود. هر وقت تست گرفتم نتیجشو میذارم. زنر بیچاره رو قربانی میکنیم =))
                      اره خوب محکم میشه اما اونجوری نیست که اگه زور دوچندان برنی کنده نشه اما به نظرم محکمیش قابل قبوله .
                      مدلشم همینRTV704هستش.کلشم چینی نوشته.ادم هیچی نمیفهمه
                      شاید تاریخش گذشته باشه.برای من زده2013/06/13حالا نمیدونم تولیده یا انقضا :cry:

راستی شما بودی که تو اون تاپیک باهم درباره نصب زنر صحبت کردیم وشما تست کردید؟(حافظه رو داشتی :redface

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                        اره خوب محکم میشه اما اونجوری نیست که اگه زور دوچندان برنی کنده نشه اما به نظرم محکمیش قابل قبوله .
                        مدلشم همینRTV704هستش.کلشم چینی نوشته.ادم هیچی نمیفهمه
                        شاید تاریخش گذشته باشه.برای من زده2013/06/13حالا نمیدونم تولیده یا انقضا :cry:

راستی شما بودی که تو اون تاپیک باهم درباره نصب زنر صحبت کردیم وشما تست کردید؟(حافظه رو داشتی :redface
                        مال منم به اندازه کافی میچسبونه طوری که بچه کوچیک نمیتونه درش بیاره =)).مدلش RTV-904 کلا چینی نوشته. تاریخش قابل خوندن نیست! . آره بابا خودم بودم تست هم گرفتم طرف میخواست 100 تا led درایو کنه. حافظت معرکست =D> البته فکر کنم اون موقع اسمم general mohsen بود! :mrgreen:. :mrgreen:

دیدگاه

حالا شاید یه وقت اتصال نشه
                          به نظر من بهتره دیود زنر یک وات بزاریم(تازه اگه بزاریم فکر کنم بازم بسوزه چون گرماش خیلی بالا میره مطمئن ترش اینه که 2 وات بزاریم)
                          علاوه بر اون اگه مثلا چند تا ال ای دی بسوزه ممکنه ولتاژ دو سر ال ای دی های دیگه هم بالا بره و رتته
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                            به نظر من بهتره دیود زنر یک وات بزاریم(تازه اگه بزاریم فکر کنم بازم بسوزه چون گرماش خیلی بالا میره مطمئن ترش اینه که 2 وات بزاریم)
                            علاوه بر اون اگه مثلا چند تا ال ای دی بسوزه ممکنه ولتاژ دو سر ال ای دی های دیگه هم بالا بره و رتته
                            آره بهتره 1 وات بذاریم از لحاظ اینکه دماش زیاد بره بالا مشکلی نیست چون زنر اصولا همینطوریه. نیازی به 2 وات نیست من رو 0.5 وات 1.5 وات توان گذاشتم هر چقدر منتظر موندم نسوخت :angry:. اگه بتونستیم کاری بکنیم که بسوزن خیلی خوب میشد :twisted:.
                            نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                            خوب زنر ها که میسوزن اتصال کوتاه میشن من ده ها زنر سوخته رو تست کردم اتصال کوتاه بود. در مورد بالا رفتن ولتاژ هم خیلی قابل توجه نیست. اگه هیچی نذاریم 1 دونه لامپ که بسوزه همه خاموش میشن ولی اگه زنر بذاریم تا چند تا لامپ هم بسوزه مشکلی پیش نمیاد. تازه لامپ اگه شرایط و کیفیت خوبی هم داشته باشن خیلی کم میسوزه و اگر هم بسوزه تا وقتی بخواد لامپا این بلا سرشون بیاد عمر چند نثل از درایور تموم شده :mrgreen:
                            شما ایده بهتری به ذهنت نمیرسه؟

دیدگاه

به نظر منم حداقل باس 1وات باشه واگه 2وات بزاری عالیه.

ادم باید خیلی بد شانس باشه که اولا چندتا ال ای دی بسوزه بعد زنر را که میان تو مدار.اون چندتا هم بسوزن اونم اتصال کوتاه
                              به فرض تازه همه ایناهم پیش بیاد.شاید هنوز تو اون بازه تعریف شده ولتاژ درایور باشیم. :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X