اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ال ای دی و درایور RGB 30w

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ال ای دی و درایور RGB 30w

سلام دوستان.
    من واسه نور پردازی یه آبنما نیاز به ال ای دی RGB حداقل 20-30 وات میخوام، من اینترنتی هرچی سرچ کردم همچین ال ای دی (داخل ایران) پیدا نکردم، اگه میدونید کجا میتونم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید :cry:. چون پیدا نکردم میخوام پستی از چین سفارش بدم. مدار درایورشم باید بدم یکی طراحی کنه چون نحوه تغییر رنگش میخوام خودم تعیین کنم.
    حالا چند تا سوال دارم.
    1. درایور همچین ال ای دی چقدر حرارت تولید میکنه؟
    2. فاصله درایور تا خود ال ای دی مهمه؟ یعنی اگه 30 متر فاصله داشته باشه اشکال نداره؟
    3. ولتاژ ال ای دی چقدر مهمه، یعنی اگه ولتاژش حدود 30 ولت باشه طراحی درایورش سخت تر نمیشه؟
    4. چند تا مارک خوب اگه میشناسید معرفی کنی لطفا.

پاسخ : ال ای دی و درایور RGB 30w

سلام دوست عزیز
    شما بجای اینکه از ال ای دی 30 وات RGB استفاده بکنی بیا از ال ای دی یک وات RGB استفاده بکنی خیلی بهتر مثلا 30 تا ال ای دی یک وات سری بکن بعد با درایور راه اندازی بکن دریاور 30 وات هستش البته در مشهد در شهر شما را نمی دانم یا 3تایی سری موازی بکن بعد با سوییچینگ 12 ولت راه اندازی بکن.
    حرارتش را نمی دانم ولی بیشترین حرارت قسمت چوکش هست شاید در حد 30 درجه مثلا درایور 18 وات گرمای تولیدیش در همین حدود است البته به حمل استفاده هم بستگی دارد.
    توی این فاصله امتحان نکردم ولی بهتره نزیدیک باشه نهایتا در فاصله 4متر چون خودم توی این فاصله با درایور 18 وات امتحان کردم هرچه دورتر باشه افت ولتاژ بیشتر میشه روی سیم و در نهایت ولتاژ کمتری به ال ای دی می رسد.
    اگر سوالی داشتید و در حد توانم باشد در خدمتم:
    a.akbari9149@gmail.com

دیدگاه

منم تا بحال rgb سی وات ندیدم :eek: :eek: :eek: .
      تمام پروژکتور هایی rgb که دیدم با 20 تا یا 100 تا rgb سه وات درست شده بودن.
      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام
        وقت بخیر

نوشته اصلی توسط ahmadx87
        سلام دوستان.
        من واسه نور پردازی یه آبنما نیاز به ال ای دی RGB حداقل 20-30 وات میخوام، من اینترنتی هرچی سرچ کردم همچین ال ای دی (داخل ایران) پیدا نکردم، اگه میدونید کجا میتونم گیر بیارم لطفا راهنمایی کنید ........
        این نوع از ال ای دی ها به HIGH POWER RGB LED معروف هستند

و بصورت ماژول ال ای دی

یا بصورت پروژکتور

و در توانهای متنوع 10 - 20 - 30 - 50 و 100 وات ، به همراه درایور و ریموت کنترولر ، در فروشگاه های قطعات نورپردازی "ال ای دی" پاساژ امجد یافت میشوند .

با احترام
        93/8/18

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadi9149
          سلام دوست عزیز
          شما بجای اینکه از ال ای دی 30 وات RGB استفاده بکنی بیا از ال ای دی یک وات RGB استفاده بکنی خیلی بهتر مثلا 30 تا ال ای دی یک وات سری بکن بعد با درایور راه اندازی بکن دریاور 30 وات هستش البته در مشهد در شهر شما را نمی دانم یا 3تایی سری موازی بکن بعد با سوییچینگ 12 ولت راه اندازی بکن.
          حرارتش را نمی دانم ولی بیشترین حرارت قسمت چوکش هست شاید در حد 30 درجه مثلا درایور 18 وات گرمای تولیدیش در همین حدود است البته به حمل استفاده هم بستگی دارد.
          توی این فاصله امتحان نکردم ولی بهتره نزیدیک باشه نهایتا در فاصله 4متر چون خودم توی این فاصله با درایور 18 وات امتحان کردم هرچه دورتر باشه افت ولتاژ بیشتر میشه روی سیم و در نهایت ولتاژ کمتری به ال ای دی می رسد.
          اگر سوالی داشتید و در حد توانم باشد در خدمتم:
          a.akbari9149@gmail.com
          دوست عزیز از راهنماییت ممنونم. درسته چندتا ال ای دی با توان کمتر بازده بیشتری نسبت به یه ال ای دی با توان بالا داره، ولی من میخوام تا میشه کوچک باشه چون باید داخل خود نازل آبنما قرار بگیره :rolleyes:
          از این ال ای دی هایی که عسکشو آقا امیر گذاشتن هرچی شیراز گشتم پیدا نکردم :sad: از چین سفارش دادم حدود 9 دلار یه مدل دیگه بود 5 دلار، نمیدونم اطلاعاتشون (لومن) چقدر درسته باید 1-2 هفته صبر کنم تا برسه نوردهیشونو ببینم :nice:
          یه درایور RGB پیدا کردم که جریان ثابت 350میلی میده اونم سفارش دادم، فقط امیدوارم نزنم ال ای دی ها رو بسوزونم :biggrin:
          فقط یه سوال دیگه، عمر ال ای دی بستگی به تعداد دفعات خاموش روشن شدنم داره؟ عمر ال ای دی RGB اگه دائما در حال تغییر رنگ باشه چون رنگای مختلفش نورشون کم و زیاد و خاموش و روشن میشه کمتر نمیشه؟؟؟

دیدگاه

طول عمر لامپآ‌های led به هیچ وجه تابعی از تعداد روشن و خاموش شدنشون نیست،طول عمر ledها تنها به مدت زمان روشن ماندنشون بستگی داره.
            موفق باشی.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadx87
              دوست عزیز از راهنماییت ممنونم. درسته چندتا ال ای دی با توان کمتر بازده بیشتری نسبت به یه ال ای دی با توان بالا داره، ولی من میخوام تا میشه کوچک باشه چون باید داخل خود نازل آبنما قرار بگیره :rolleyes:
              از این ال ای دی هایی که عسکشو آقا امیر گذاشتن هرچی شیراز گشتم پیدا نکردم :sad: از چین سفارش دادم حدود 9 دلار یه مدل دیگه بود 5 دلار، نمیدونم اطلاعاتشون (لومن) چقدر درسته باید 1-2 هفته صبر کنم تا برسه نوردهیشونو ببینم :nice:
              یه درایور RGB پیدا کردم که جریان ثابت 350میلی میده اونم سفارش دادم، فقط امیدوارم نزنم ال ای دی ها رو بسوزونم :biggrin:
              فقط یه سوال دیگه، عمر ال ای دی بستگی به تعداد دفعات خاموش روشن شدنم داره؟ عمر ال ای دی RGB اگه دائما در حال تغییر رنگ باشه چون رنگای مختلفش نورشون کم و زیاد و خاموش و روشن میشه کمتر نمیشه؟؟؟
              همین طور که leon عزیز گفتنطول عمر ال ای دی ها به خاموش و روشن شدن آنها نیست.
              تا بحال در ال ای دی RGB دیده نشده که نورش کم بشه
              ولی برای RGB که بخواد فلاشری باشه باید از سوییچینگ استفاده شود چون فلاشرهای RGB که من تا بحال دیدم یا 12 ولتی و یا 24 ولتی
              مگر اینکه جایی که آقای امیر معیری گفتند.
              شما سفارش دادید که براتون بفرستند خوب بود از مارکهای مثل اسرام و شارپ و توشیبا سفارش میدادید که از مرغوبیت و کیفیت خیلی عالی هستند و حداقل اطلاعات دیتا شیتش دقیقتر بود

دیدگاه

والا من توی تهران ندیدم ولی توی شیراز یه مغازه توی خیابون قاآنی کهنه و یه مغازه توی پاساژ قائم نمونه 40 و 50 واتشون رو دارن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X