اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاور ال ای دی 100 وات برای مغازه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاور ال ای دی 100 وات برای مغازه

با آوومتر جریان ال ای دی ها را چک کنید ببینید زیاده یا درسته.همین طور میتونید صبر کنید تا تغییرات جریان ال ای دی ها را هم بر اثر داغ شدن ملاحظه کنید.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

یه قوطی پروفیل الومینیومی بخر بزن رو سقفف بصورت سراسری. روی اون ال ای دی نصب کن یکی وسط دو تا کنار

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
        با آوومتر جریان ال ای دی ها را چک کنید ببینید زیاده یا درسته.همین طور میتونید صبر کنید تا تغییرات جریان ال ای دی ها را هم بر اثر داغ شدن ملاحظه کنید.

جریان ال ای دی با 35 ولت7 امپر هست ولی تو دیتاشیت نوشته 3500 میلی امپر نظرتون با عقل جور در میاد ؟ چرا اینقد جریان اضاف میکشه ؟ اینطوری که بازده کمتر از 50 درصد میشه بگید چیکار کنم بلد نیستم
        [/quote]

دیدگاه

پس به این نتیجه میرسیم که باید جریان را خودمون محدود کنیم چطوری؟یا اینکه مقاومت بذاریم که مطلوب نیست چون هم تلفات بالا میره و هم دفع حرارت نیاز داره.
          راه بعدی هم همون درایور ال ای دی آمادست.
          یه راه دیگه هم داره شبیه به اینه
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=104004.0
          ولی این تا 3 آمپر بیشتر جواب نمیده.باید برید سراغ یه رگولاتور سوئیچینگ که جریان مورد نیازتون را بده و با ولتاژ 35 تا 40 ولت هم مشکلی نداشته باشه.بعد مثل همین پایه فیدبکش را با پ امپ و مقاومت شنت کنترل کنید.البته ولتاژ ورودی هم باید یه کم بیشتر از 35 باشه تا درست کار کنه.
          این روش دردسرش زیاده.نیاز به آزمایش و خطا داره.بعدش هم باید برای هر ال ای دی یکی از این ها بذارید.بعد هم پی سی بی و ادامه داستان ....
          بهترین کار همون درایور آماده و مخصوص اینکاره که جریان را قفل میکنه روی مقداری که باید باشه. :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed_06

جریان ال ای دی با 35 ولت7 امپر هست ولی تو دیتاشیت نوشته 3500 میلی امپر نظرتون با عقل جور در میاد ؟ چرا اینقد جریان اضاف میکشه ؟ اینطوری که بازده کمتر از 50 درصد میشه بگید چیکار کنم بلد نیستم
            LED شما 100 واته .... یعنی روی 33 ولت باید حداکثر 3 آمپر بکشه ...
            دلیلش اینه که شما LED رو مستقیم و بدون مقاومت وصل کردی به منبع .... که اگه چند بار دیگه این کارو بکنی کلا باید بندازیش دور .....
            شما دو تا راه داری .....
            1) یا باید سر راه LED تا منبع تغذیه از مقاومت 10 وات 4.7 اهم استفاده کنی که در این صورت فقط 6 وات به تنهایی روی این مقاومت تلفات داری .... که خنک کردن این مقاومت هم خودش داستانی داره ..... البته اگر منبع تغذیه هات پتانسیومتر اجست ولتاژ رو دارند ولتاژ رو برسون روی 34 ولت تا تلفات روی مقاومت کمتر بشه ....

2) و یا اینکه از درایور 100 وات لد ماژول استفاده کنی .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
              پس به این نتیجه میرسیم که باید جریان را خودمون محدود کنیم چطوری؟یا اینکه مقاومت بذاریم که مطلوب نیست چون هم تلفات بالا میره و هم دفع حرارت نیاز داره.
              راه بعدی هم همون درایور ال ای دی آمادست.
              یه راه دیگه هم داره شبیه به اینه
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=104004.0
              ولی این تا 3 آمپر بیشتر جواب نمیده.باید برید سراغ یه رگولاتور سوئیچینگ که جریان مورد نیازتون را بده و با ولتاژ 35 تا 40 ولت هم مشکلی نداشته باشه.بعد مثل همین پایه فیدبکش را با پ امپ و مقاومت شنت کنترل کنید.البته ولتاژ ورودی هم باید یه کم بیشتر از 35 باشه تا درست کار کنه.
              این روش دردسرش زیاده.نیاز به آزمایش و خطا داره.بعدش هم باید برای هر ال ای دی یکی از این ها بذارید.بعد هم پی سی بی و ادامه داستان ....
              بهترین کار همون درایور آماده و مخصوص اینکاره که جریان را قفل میکنه روی مقداری که باید باشه. :job:
              با تشکر از پاسخ های شما خب حالا من که منبع تغذیه خریدم و چاره دیگه ای ندارم بهتره که یه مدار محدود کننده جریان بسازم که جریان رو روی 3.5 امپر محدود کنم من میخام ولتاژو روی 36.2 ولت تنظیم کنم چون تو این ولتاژ led بیشترین نور رو داره چه راه حل هایی پیشنهاد میدید ؟ طراحی مدار بلد نیستم خواهشا اگر امکانش هست کمک کنید

دیدگاه

در صورتی که هیت سینک مناسب و کافی نباشه محدود کردن جریان هم دردی رو دوا نمیکنه، اول مشکل گرما رو حل کنید بعد برید سراغ جریان
                از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                شاد و موفق باشید

دیدگاه

والا من تا حالا با رگولاتور های دیگه کار نکردم.برا همین هم نمیشناسم.به نظر من شما باید یه افزاینده ولتاژ بسازید.یعنی مثلا از 24 ولت ورودی بگیرید و برسونیدش به حدود 36 ولت.چون اون مداری که من لینکش را گذاشتم کاهندست.و ولتاژ ورودی باید از یه حدی بیشتر باشه.
                  من یه سرچی کردم به نتیجه ای نرسیدم.از کسایی که تجربه دارن باید کمک بگیرید.مثلا با آیسی های Uc3843 میشه این کار را کرد و مشکل جریان هم نداره.اما من آشنایی ندارم.افرادی که تو همون تاپیک نظر دادند شاید بتونند کمک کنند.مخصوصا آقای شاه محمدی.

دیدگاه

مرسی از پاسخ هاتون حقیقتش من یه مادربرد قدیمی داشتم که تو چیزای اوراقیم پیداش کردم یه هیت سینک قلمبه هم داشت درس اوردم با بست کمربندی بستم به هیت سینک بعد یه فن هم زدم پشتش

کار کرد و دماش به 40 نمیرسید
                    داشتم از خوشحالی پر در می اوردم گفتم بزارم یه نیم ساعتی کار کنه ببینم چطوره گذاشتمش روشن در اتاقم بستم 20 دقیقه بعد یه صدایی از اتاق اومد وحشتناک oo: بعد دیدم اتاق پر شده دود سفید برقو کشیدم چشتون روز بد نبینه :cry2: سویچینگ 24 ولت 10 سوخت :cry:اشک تو چشام جاری شد 55 هزار تومن به یجا ... :cry2:
                    .
                    .
                    .
                    بازش کردم دیدم فیوز سوخته بقیه مدارو چک کرددم پل دیود اتصال کوتاه شده 2 تا از ترانزیستور های قدرت اتصال کوتاه شدن و ... :cry2: نمیدونم چیکار کنم ...

دیدگاه

درود.
                      اگه همینطوری جلو بری 10 برابر قیمت یک درایور خرج میوفته روی دستت.یک دونه درایور بخر با خیال راحت ال ای دی رو بزن بهش روشن کن.
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

توی عکس همه چراغا خاموشن.

دیدگاه

برای محدود کردن جریان راه دیگه ای نداریم به جز مقاومت

دیدگاه

داخل پاور رو باز کن یه عکس از ازش بزار تا بهتر بتونم راهنماییت کنم

این جوری که من تو یه مدل از این پاور ها دیدم راه اندازش tl494 بود
                            این ای سی دو تا ارور آمپلی فایر داره که در این پاور یکیش به ولتاژ وابسته است که میشه به وسیله پتانسیومتر ولتاژ رو تنظیم کرد
                            و دومیش به جریان وابسته است که اون یکی دیگه به وسیله پتانسیومتر نمیشه اونو تنظیم کرد
                            کار کرد اون به این صورته که افت پتانسیل دو سر یه سیم حدود 2 میلیمتر رو اندازه میگره برای این که بتونی جریان رو محدود کنی باید اون سیم رو بیرن بیاری و به جای اون یه سیم نازک تر بذاری در این صورت جریانت رو می تونی محدود کنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.az
                              برای محدود کردن جریان راه دیگه ای نداریم به جز مقاومت
                              بعله من مقاومت 5.5 اهم 8 وات گذاشتم سر راه دوتا ال ای دی ولتاژ تغذیه : 32 ولت بسیار عالی کار کرد (از رو خودم نمیگم تجربس) یکی از پاور ال ای دی هام تو دیتاشیت زده بود 35 ولت زدم 35 کم کم همه ردیفاش سوخت .

دیدگاه

سلام.سال نو مبارک
                                بالاخره چیکارش کردی؟
                                یه جای کار می لنگه،شما مقاومت 5.5 اهم گذاشتی که باید جریانو برسونه زیر یک آمپر ، چجوری شده سوخته؟!
                                یا مقاومتت کمتره یا هیتسینکت خنک نمیکنه،بهترین هیتسینک قاب 100واته.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X