اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک فوری در انتخاب ال ای دی پاور و درایو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک فوری در انتخاب ال ای دی پاور و درایو

با سلام.ببخشید من میخواستم یک ال ای دی پاور بخرم و یک پروزکتور کوچک واسه دوچرخه درس کنم و حالا نمیدونم چی بخرم و چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین در ضمن منبع تغذیه از یه باتری 12 ولت همون باتری موتور هس
    چن تا سوال دارم؟
    1-میشود بدون داریو ال ای دی پاور رو روشن کرد؟
    2-برای روشن کردن پاور ال ای دی با باتری موتور12 ولت 5امپر باید چیکار کرد؟
    لطفا فقط زود جواب بدین باتشکر :agree: :agree:
    Just God

پاسخ : کمک فوری در انتخاب ال ای دی پاور و درایو

نوشته اصلی توسط ghaderi00
    با سلام.ببخشید من میخواستم یک ال ای دی پاور بخرم و یک پروزکتور کوچک واسه دوچرخه درس کنم و حالا نمیدونم چی بخرم و چیکار کنم لطفا راهنمایی کنین در ضمن منبع تغذیه از یه باتری 12 ولت همون باتری موتور هس
    چن تا سوال دارم؟
    1-میشود بدون داریو ال ای دی پاور رو روشن کرد؟
    2-برای روشن کردن پاور ال ای دی با باتری موتور12 ولت 5امپر باید چیکار کرد؟
    لطفا فقط زود جواب بدین باتشکر :agree: :agree:
    سلام
    1-بله ولی بازده میاد پایین.باید یه مقاومت با هر 3 یا 4 تا ال ای دی (بسته به رنگ ال ای دی ها) سری کنید.
    باید علاوه بر ال ای دی هیت سینک ستاره ای و خمیر یا چسب سیلیکون(برای انتقال بهتر حرارت) و لنز مناسب بگیرید.پیشنهاد من برای لنز زیر 30 درجه است.
    آخر سر هم یه ورق آلومینیوم که هین سینک های ستاره ای را روی اون بچسبونید(با چسب سیلیکون)،چون هیت سینک ستاره ای به تنهایی ممکنه کافی نباشه.
    برای ال ای دی هم پیشنهاد من یک وات آفتابی است.
    آیا جهالت نیست که آدمی ساعات شیرین امروز را فدای روزهای آینده کند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pooyan-shafiei
      سلام
      1-بله ولی بازده میاد پایین.باید یه مقاومت با هر 3 یا 4 تا ال ای دی (بسته به رنگ ال ای دی ها) سری کنید.
      باید علاوه بر ال ای دی هیت سینک ستاره ای و خمیر یا چسب سیلیکون(برای انتقال بهتر حرارت) و لنز مناسب بگیرید.پیشنهاد من برای لنز زیر 30 درجه است.
      آخر سر هم یه ورق آلومینیوم که هین سینک های ستاره ای را روی اون بچسبونید(با چسب سیلیکون)،چون هیت سینک ستاره ای به تنهایی ممکنه کافی نباشه.
      برای ال ای دی هم پیشنهاد من یک وات آفتابی است.
      .با سلام و ممنون از پاسخ شما. :job: :applause: :wow:
      Just God

دیدگاه

با سلام دوستان باز پیشنهادی واسه ال ای دی پاور دارین بگید ممنون میشم باتشکر
        Just God

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X