اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه تست درایور پاور ال ای دی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه تست درایور پاور ال ای دی

دوستان سلام
    من یدونه لامپ با پاور ال ای دی درست کردم که 12 تا پاور ال ای دی 1وات داشت و با یه درایور 12*1 وات که تقریبا نزدیک 1 سال روشن بود ولی چند روز پیش شروع به چشمک زدن کرد و خاموش شد وقتی بررسی کردم دیدم همه ال ای دی ها بجز یکی سالمه. اون یکی رو عوض کردم روشن شد اما بعد یم ساعت دوباره همون حالت قبل اتفاق افتاد و چشمک زد ولی این دفعه قبل اینکه خاموش بشه خاموشش کردم
    حالا میخوام بدونم آیا مشکل از درایور میتونه باشه یا اینکه عمر ال ای دی ها تموم شده و یکی یکی دارن خاموش میشن؟
    چطور درایور رو تست کنم که سالمه و درست داره کار میکنه؟
    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

پاسخ : نحوه تست درایور پاور ال ای دی

نوشته اصلی توسط PouYa007
    دوستان سلام
    من یدونه لامپ با پاور ال ای دی درست کردم که 12 تا پاور ال ای دی 1وات داشت و با یه درایور 12*1 وات که تقریبا نزدیک 1 سال روشن بود ولی چند روز پیش شروع به چشمک زدن کرد و خاموش شد وقتی بررسی کردم دیدم همه ال ای دی ها بجز یکی سالمه. اون یکی رو عوض کردم روشن شد اما بعد یم ساعت دوباره همون حالت قبل اتفاق افتاد و چشمک زد ولی این دفعه قبل اینکه خاموش بشه خاموشش کردم
    حالا میخوام بدونم آیا مشکل از درایور میتونه باشه یا اینکه عمر ال ای دی ها تموم شده و یکی یکی دارن خاموش میشن؟
    چطور درایور رو تست کنم که سالمه و درست داره کار میکنه؟
    با سلام
    بنا به تجربه ای که دارم به احتمال زیاد خازنهای خروجی و یا خازن بالک ورودی درایور مشکل پیدا کرده و با تعویض اونا درایورتون دوباره احیا میشه.
    این مشکلی هم که براتون پیش اومده فک نکنم به طول عمر LEDها ربطی داشته باشه.
    برای تست درایورتون ولتاژ خروجیش رو در حالت بدون بار اندازه بگیرید، سپس ولتاژ و جریان خروجی رو هم زمان وقتی که به بار وصل هست رو اندازه گیری کنید و تا زمانی که چشمک نزده ولتاژ و جریان خروجی رو بررسی کنید و نتیجه رو اینجا بزارین. از روی نتایج حاصل شاید تونستیم به یه نتیجه ی کامل برسیم.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X