اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه ساخت پروژکتور ال ای دی ... سوال خیلی سادست... کمک فوری میخوام :(

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه ساخت پروژکتور ال ای دی ... سوال خیلی سادست... کمک فوری میخوام :(

با سلام میخوام ی پروژکتور ال ای دی بسازم تعداد ال ای دی مهم نیست فقط همشون باید 5 میلی متری سفید باشن
    منبع تغذیه هم میخوام از پورت بی استفاده تغذیه تابلو روان بگیرم که 5 ولت DC میده جریانشم 40 آمپره

فقط میخوام بدونم چند تا چند تا ال ای دی هارو باید سری کنم بعد باهم موازی کنم مقاوتی که استفاده میکنم چند اهم باشه و چجوری تو مدار قرار بدم
    در کل میخوام آرایش ال ای دی ها و مقاومتارو بدونم....
    خیلی خیلی ممنونم....کمک فوری میخوام -_-
    جهان هر کس به وسعت عقل اوست.

پاسخ : نحوه ساخت پروژکتور ال ای دی ... سوال خیلی سادست... کمک فوری میخوام :(

شما می توانی هر چقدر که می خواهی led پنج میل را با هم موازی کنی و مستقیم به 5 ولت متصل کنید . اگر تعداد آنها کمتر از 100 عدد است یک مقاومت 1 اهم 5 وات لازم دارین که بصورت سری با کل مدار قرار دهین اما اگر تعداد led بیشتر از 100 عدد بود نیازی به مقاومت هم نیست . موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط niktabansaba
      شما می توانی هر چقدر که می خواهی led پنج میل را با هم موازی کنی و مستقیم به 5 ولت متصل کنید . اگر تعداد آنها کمتر از 100 عدد است یک مقاومت 1 اهم 5 وات لازم دارین که بصورت سری با کل مدار قرار دهین اما اگر تعداد led بیشتر از 100 عدد بود نیازی به مقاومت هم نیست . موفق باشید
      خیلی ممنون بابت کمکتون واقعا ممنونم ولی جای دیگه هم پاسخ گرفته بودم هر چهار ال ای دی موازی شده رو با ی مقاومت 100 اهم سری کنم..بنظر شما کدوم یک از این روش ها بهتره؟
      http://forum.roboeq.ir/index.php?topic=1576.0
      جهان هر کس به وسعت عقل اوست.

دیدگاه

سلام
        به نظر من روش جناب niktabansaba مناسب تر است. فکر کنم مقاومت 100 اهم خیلی زیاد باشه واسه انجام اون کاری که شما میخواین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...