اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست ساخت چراغ قوه با برد 500متر با ال ای دی پاور 100وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست ساخت چراغ قوه با برد 500متر با ال ای دی پاور 100وات

دوستان میخوام یه چراغ قوه بسازم که بتونه 500متر نور رو تو شعاع 30 متر کم کمش بزنه حالا 300مترم برد داشته باشه مشکل نداره ایا امکان پذیره با ال ای دی پاور 100وات و سری کردن چند تا باتری لیتیوم 3.7ولت قابل شارژ ممنون میشم راهنمایی کنید که بیشترین برد این چراغ قوه چقدر خواهد شد.وچه باتری میتونم استفاده کنم که ارزونتر شه.هیچ جا درست مطلبی تو این موضوع نبود.ممنون

اضافه شده در تاریخ :
    پس اینجا همه کار اموزن تا استاد

پاسخ : درخواست ساخت چراغ قوه با برد 500متر با ال &#

این چیزی که شما میخوایین بهش میگن سوپر پروژکتور نه چراغ قوه

چیزی هم که شما میخواید یکم غیر معقوله یا درکی از فاصله 500 متر ندارید یا با این چیزی که میخوایید آشنایی ندارید

برای ساخت همچین پروژه ای باتری های قابل شارژر اصلا مقرون به صرفه نیستند و شارژ آنها خیلی دردسر خواهد داشت

اون چیزی که معلومه فقط یدونه الیدی 100 وات جواب گوی شما نخواد بود با اون چیزی که دیدم مقایسه میکنم نمونش روشن کننده های ورژشگاهی

بهترین کار استفاده از برق شهر و لامپ های گازی یا نئون همراه با لنز های متغییر هست تا بتواند یک مرکز پرنور با شعاع 30 متر در فاصله 500 متری ایجاد کنند

دیدگاه

پاسخ : درخواست ساخت چراغ قوه با برد 500متر با ال ای دی پاور 100وات

دوست عزیز من میخوام حالا یه چراغ قوه با برد 100الی 200متر بسازم چیکار کنم ایا امکان داره شعاع مهم نیست

دیدگاه

پاسخ : درخواست ساخت چراغ قوه با برد 500متر با ال ای دی پاور 100وات

این راهی هست که به نظر من میرسه

استفاده از یک شبکه الیدی پاور 30 ال 50 وات در مجموع تا حدود 200 وات جنس و مارک الیدی معتبر باشه تا هم بتونه شار نور خوبی ارائه بده و عمر مناسبی داشته باشه

استفاده از لنز که زاویه بسته زیر 15 درجه (که فک نکنم به این راحتی گیر بیاد)تا نور مجموعه الیدی ها رو متمرکز کنه

خرید الیدی درایور برای الیدی ها و یا ساختشون

استفاده از باتری ای که بتونه در مدت زمان مد نظر توان لازم رو ارائه بده که با توجه به توان و انتظاری که از واژه چراغ قوه هست حجم باتری زیاد میشه میشه و یا استفاده از برق شهر که اصولی هست و دیگه نیاز نیست الیدی درایور رو بسازین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X