یک مدار تقویتی بود از irfz44 استفاده کرده بود برا کنترل led RGB دوازده ولت بود تو این مدار بین G و S یک مقاومت 4/7K زده بود .
حالا من یک LED RGB 220V دارم از یک ماسفت IRFP460 استفاده کردم میخوام ببینم بین G و S تو ولتاژ ۲۲۰ ولت چه مقاومتی بزنم نمیدونم چطور محاسبه میشه
یک مدار تقویتی بود از irfz44 استفاده کرده بود برا کنترل led RGB دوازده ولت بود تو این مدار بین G و S یک مقاومت 4/7K زده بود .
حالا من یک LED RGB 220V دارم از یک ماسفت IRFP460 استفاده کردم میخوام ببینم بین G و S تو ولتاژ ۲۲۰ ولت چه مقاومتی بزنم نمیدونم چطور محاسبه میشه
اون مقاومت گزاشته تا ماسفت به خاطر جریان نشتی درین بیخودی روشن نشه. همون مقدار 4.7 کیلو خوبه.
سلام
تفاوت MOSFET و MESFET چیست؟
چطور میشه هنگام خرید ماسفت، ماسفت تشکیل شونده و معمولی رو تشخیص داد.
علامت هر دو در دیتاشیت تاحالا یکی بوده. مثلا یک ماسفت که در دیتاشیتش نماد تشکیل شونده(N-chanal، با جریان+ به گیت فعال میشود) بود، اما از اول فعال بود و باید مقاومت از گیت به - وصل میشد تا غیرفعال شود.
میشه چند مدل معرفی کنید.
سلام
تفاوت MOSFET و MESFET چیست؟
چطور میشه هنگام خرید ماسفت، ماسفت تشکیل شونده و معمولی رو تشخیص داد.
علامت هر دو در دیتاشیت تاحالا یکی بوده. مثلا یک ماسفت که در دیتاشیتش نماد تشکیل شونده(N-chanal، با جریان+ به گیت فعال میشود) بود، اما از اول فعال بود و باید مقاومت از گیت به - وصل میشد تا غیرفعال شود.
میشه چند مدل معرفی کنید.
This page compares JFET vs MOSFET vs MESFET and describes difference between JFET,MOSFET and MESFET.The other useful links to difference between various terms are provided here.
سوال دوم:
ساده ترین راه پرسیدن از فروشنده و یا از روی دیتاشیت ماسفت هست
سوال سوم:
اون پایه که از سورس به سمت گیت رفته جهت فلشش فرق میکنه
و اون سوال که میگید زمانی که به چیزی وصل نیست فعاله به خاطر وجود جریان نشتی هست و باید با یه مقاومت پول دون شه
N CHANEL:IRFZ44 , IRF540
P CHANEL:IRF5210 , IRF4905
اینم یه لیست از ماسفتهای N و P :
دیدگاه