اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پرژکتور های با شیشه چسبی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پرژکتور های با شیشه چسبی

سلام و عرض ادب خدمت اساتید
    این نوع پرژکتورها بدون فریم با شیشه چسبی( احتمالا با چسب آکواریوم ) هستند .طریقه بازکردن شیشه این نوع پرژکتورها برای تعمیر و تعویض درایور یا چیپ LED بدون اینکه به شیشه آسیب ببینه وبشکنه رو از دوستانی که تجربه در این زمینه دارن رو میخواستم.

کاش یه عکسی میزاشتید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشاد اکرمی نمایش پست ها
      کاش یه عکسی میزاشتید
      میخواستم ولی اینکه کجا میتونم عکس رو یا لینک رو آپلود کنم پیدا نکردم

دیدگاه

یافتم خلاصه ارسال عکس رو

جدیدترین ویرایش توسط adib197; ۱۷:۳۰ ۱۴۰۲/۰۷/۰۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adib197 نمایش پست ها
          یافتم خلاصه ارسال عکس رو

درود،
          برای باز کردن چنین چسب هایی از تیغ جراحی و کاتر استفاده میشه.
          چسب آکواریوم تقریبا مشابه چسب سیلیکون هست و اشتباه نکنم در بازار حلال مخصوص هم وجود داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

درود،
            برای باز کردن چنین چسب هایی از تیغ جراحی و کاتر استفاده میشه.
            چسب آکواریوم تقریبا مشابه چسب سیلیکون هست و اشتباه نکنم در بازار حلال مخصوص هم وجود داره.
            سپاس
            چون شیشه با قاب دور هم سطح هستند و چسب تا نیم سانتی متر از لبه شیشه وجود داره امکان اینکه کاتر در اون نفوذ کنه وجود نداره.برای حلال هم از چند تا فروشگاه هایی که کارشون فقط چسب هست پرسیدم ، درسته وجود داره ولی اونهایی که در بازار هست کارایی چندانی ندارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adib197 نمایش پست ها

سپاس
              چون شیشه با قاب دور هم سطح هستند و چسب تا نیم سانتی متر از لبه شیشه وجود داره امکان اینکه کاتر در اون نفوذ کنه وجود نداره.برای حلال هم از چند تا فروشگاه هایی که کارشون فقط چسب هست پرسیدم ، درسته وجود داره ولی اونهایی که در بازار هست کارایی چندانی ندارن
              احساس میکنم چند سال قبل چند تا از این شیشه چسبی ها خیلی ساده باز میکردم ولی اصلا چیز دقیقی یادم نیست، از پشت پروژکتور تصویر ارسال کنید شاید راه گشا باشه.
              البته در این مورد حتی اگر راه حلی باشه هم احتمال شکستن شیشه بالا هست و بهتره خودتون شیشه معمولی ببرید و جایگزین کنید.

​​​​​

دیدگاه

برای جدا کردن شیشه پروژکتور پرسی بایستی از حرارت استفاده کنید.
                البته توجه داشته باشید که حرارت رو به پشت پروژکتور بدید و نه به شیشه چون شیشه می شکنه.
                بهتره از هیتر برقی یا بخاری برقی استفاده کنید و پروژکتور رو روی اون قرار بدید و بعد از مدت کمی، همزمان که پروژکتور روی هیتر هست با یک کاتر یا پیچ گوشتی سعی کنید شیشه رو جدا کنید. قسمت فلزی پروژکتور حرارت رو به چسب شیشه می ده و باعث جدا شدن شیشه می شه.
                من خودم از این روش استفاده می کنم. ولی دفعه اول حرارت زیاد شد و باعث شد رفلکتور پروژکتور آب بشه. دقت کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X