اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با LED سقفی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با LED سقفی

سلام.ارادت.
    آقا من LED سقفی دارم،بعد از تقریبا ۷ سال به مشکل خوردن، سه حالته هستن.یا روشن نمیشن،یا چشمک می‌زنن، یا مثلاً یکی یا دو تا از حالتها شون روشن میشه، درایور اون LED هایی که سالم بودن رو جدا کردم وصل کردم به اون LED هایی که خراب بودن و اونا روشن شدن پس مشکل از LED ها نیست مشکل از درایور هاست، حدس می‌زنم با تعویض اون خازنی که اول مدار هست مشکل برطرف بشه،

image
    همونطور که تو عکس‌ها می‌بینید درایورها خازنهاشون یکیش 2.2 میکرو و 400 ولت هست با توان 7-4 وات و اون یکی 4.7 میکرو هست و 400 ولت،

ـ از اون 4.7 میکرو میشه به جای 2.2 میکرو استفاده کرد؟
    - اصلا در مورد مشکل حدسم درست بوده؟

نوشته اصلی توسط Jaber62 نمایش پست ها
    سلام.ارادت.
    آقا من LED سقفی دارم،بعد از تقریبا ۷ سال به مشکل خوردن، سه حالته هستن.یا روشن نمیشن،یا چشمک می‌زنن، یا مثلاً یکی یا دو تا از حالتها شون روشن میشه، درایور اون LED هایی که سالم بودن رو جدا کردم وصل کردم به اون LED هایی که خراب بودن و اونا روشن شدن پس مشکل از LED ها نیست مشکل از درایور هاست، حدس می‌زنم با تعویض اون خازنی که اول مدار هست مشکل برطرف بشه،

image
    همونطور که تو عکس‌ها می‌بینید درایورها خازنهاشون یکیش 2.2 میکرو و 400 ولت هست با توان 7-4 وات و اون یکی 4.7 میکرو هست و 400 ولت،

ـ از اون 4.7 میکرو میشه به جای 2.2 میکرو استفاده کرد؟
    - اصلا در مورد مشکل حدسم درست بوده؟
    با سلام به شما..و عرض،وقت بخیر
    ،،،ان LED هایی که چشمک می زنند ..به احتمال زیاد ..از خازن ورودی هست ...و باید
    تعویض،شود ...
    و خازن ۲.۲ با ۴.۷ را میتوانید جایگزین کنید
    ...موفق باشید ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X