اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درایور های ریموت کنترل دار LED های RGB ( تفاوت اصل و غیر اصل + تصاویر )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درایور های ریموت کنترل دار LED های RGB ( تفاوت اصل و غیر اصل + تصاویر )

سلام
    دوست عزیزی راجب این مدل درایور ها سوال کرده بود که البته سوال مهمی هم بود .
    به همین دلیل در این تایپک میخواهم اول شما رو با این درایور معرفی نماییم .
    سپس شما را با مدل آند مشترک اصل و غیر اصل آن آشنا نماییم .

این درایور ها برای کنترل نور LED های نواری RGB معمولا مورد استفاده قرار میگیرد

[glow=red,2,300]امکانات ریموت کنترل:[/glow]
    1-خاموش و روشن کردن از راه دور ( تقریبا تا فاصله 8متر )

2-کنترل میزان روشنایی ( فقط در حالت تک رنگ )

3-دارای 4 برنامه رقص نور مجزا شامل PWM دار و ساده

4-دارای 16رنگ ثابت

================================================== =========
    [glow=red,2,300]جهت آشنایی شما با درایور اصل و غیر اصل عرض کنم که:[/glow]

در مدل اصل سیم گیرنده شبیه کابل فلت 3رشته هست .
    مارک روی درایور اصل شامل چند خط توضیح و تنها یک شماتیک از جک آداپتوری آن است .

[glow=red,2,300]اما در نمونه تقلبی:[/glow]
    مارک روی درایور اول 4خط توضیح داده و در زیرش تصویر کامل ریموت کشیده است.
    در کنار ریموت هم سوکت ورودی و در سمت دیگه فیش خروجی و چشمی رو مشخص کردن

[glow=red,2,300]فرق اصل و غیر اصل آن در چیست؟[/glow]
    هنگامی که بازشون کنید میبینید که در مدل غیر اصل از ترانزیستور SMD اگه اشتباه نکنم C0091 استفاده کرده که جریان خیلی پایینی رو تحمل میکنه
    در حد همون 5متر نوار LED

در مدل اصل کلا طراحی مدار اصولی تر و قدرتی تر انجام شده
    میتونه متراژ خیلی بیشتری رو ثاپورت کنه

[glow=red,2,300]البته یک تفاوت دیگر:[/glow]

در مدل اصل با زدن کلید STORB رنگ سفید شروع به خاموش و روشن شدن ملایم میکنه

ولی در مدل تقلبی این کلید رقص نورش با کلید FADE یکی هست با این تفاوت که رنگ سفید در اون وجود نداره

================================================== =========
    [glow=red,2,300]و حالا بریم سر تصاویر که اگه شبهه ای درتون هست هم کاملا برطرف بشه[/glow]

این از قاب مدل تقلبی :

این هم ریموت کنترل اون:

این هم از قاب مدل اصلی :

و حالا حتما براتون باید جالب باشه که داخلش رو هم ببینید:

مدل اصلی همون درایور بالایی میباشد.
    ببینید چقدر قدرتی و اصولی ساخته شده !!
    البته به مارک روی درایور زیاد اعتماد نکنید چون احتمال داره که اون رو هم تقلبی زده باشد.
    پس در مدل اصل:
    سیم بخش گیرنده IR به صورت 3سیم فلت هست
    رنگ کلیدهای ریموت هم کمی با رنگ تقلبی فرق داره
    در یکی از رقص نورهای آن رنگ سفید به صورت آرام چشمک خواهد زد.

بله درایور پایینی هم نوع تقلبیش هست
    به زور قطعه ای در آن به چشم میخوره !

امیدوارم این اطلاعات براتون مفید بوده باشه :nerd:
    موفق و پیروز باشید
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

پاسخ : درایور های ریموت کنترل دار LED های RGB ( تفاوت اصل با غیر اصل + تصاویر )

سلام
    متشکرم از مطالب خوبتان :redface:
    نقشه و یا اصول کار کرد مدار را هم دارید ؟
    میشه خودمان بسازیم ؟
    قیمت در بازار چقدر است ؟ ( اصلی و تقلبی)
    کمتر سخن گویم
    بیشتر عمل کنیم

دیدگاه

خواهش میکنم دوست عزیز
      نقشه و این چیزا رو باید بیخیال شید
      چون درست کردنش خیلی خرجش بیشتر از خرید مدل آمادش هست

بله شدن که میشه.ولی به پای قیمت های چین نمیرسیم !

من حدود 5ماه پیش که چندین تا خرید داشتم ...
      مدل تقلبیش 8500تومن بود
      اصلی 12تومن

الان که تقریبا 3برابر شدن !
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

ممنون آقای چمنی
        من نگرفتم آیا با داشتن این مدار بازم نیاز به تغذیه دیگه مثل 12 ولت 4 آمپر و از این جور تغذیه ها داریم؟
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

از بابت نکات خوبت ممنون
          خواستم یه ایرادی بگیرم ، وقتی ارسال های قبلی شما رو دیدم کلا بیخیال شدم و دیدم بی تاثیره و ممکنه جو بدی ایجاد بشه
          در کل بهتره بیشتر بازار رو بگردید و ...

باز هم ممنون بابت کالبد شکافی موضوع :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
            ممنون آقای چمنی
            من نگرفتم آیا با داشتن این مدار بازم نیاز به تغذیه دیگه مثل 12 ولت 4 آمپر و از این جور تغذیه ها داریم؟
            بله نیاز به تغذیه هست
            تغذیه 12ولت به یک سمت این درایور نصب میشه و در سمت دیگه فیش فروجیش به نوار های led متصل میشه

نوشته اصلی توسط damola
            از بابت نکات خوبت ممنون
            خواستم یه ایرادی بگیرم ، وقتی ارسال های قبلی شما رو دیدم کلا بیخیال شدم و دیدم بی تاثیره و ممکنه جو بدی ایجاد بشه
            در کل بهتره بیشتر بازار رو بگردید و ...
            باز هم ممنون بابت کالبد شکافی موضوع :biggrin:
            خواهش میکنم
            ایرادتون چی هست؟
            اگه میخواین بگین که مدل تفلبیش جریان کمتری رو ثاپورت میکنه....
            که بله همینطوره
            اون 6آمپری هست و اصلی 10 آمپری

این جریان رو اگه تقصیم بر 3 تا خروجیش کنیم
            اولی 2آمپر و اصلی 3.3آمپر حداکثر در هر رنگ تحمل میکنه

ولی از نظر کیفیت که بازم میگم..هنوز هردو مدل دارند کار میکنند و راضی ام

راستی مساله مهم دوم:
            حتما از تغذیه قویتر از میزان مصرفتون برای این دستگاه استفاده کنید.
            یهعی اگه نوار LED شما 12ولت 4آمپر هست؛ شما از یک سوئیچینگ 12ولت 5آمپری استفاده کنید

در غیر اینصورت در هنگام رقص نور PWM
            LED ها به حالت پله پله روشن میشن و تغییر رنگ ملایمی نخواهند داشت
            موفق باشید

\|/_\/_

دیدگاه

بله نیاز به تغذیه هست
              تغذیه 12ولت به یک سمت این درایور نصب میشه و در سمت دیگه فیش فروجیش به نوار های led متصل میشه
              اینو نمیدونستم که فهمیدم ممنون
              در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
              گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : درایور های ریموت کنترل دار LED های RGB ( تفاوت اصل ب

دوستان من تا یک جاهایی برای ساختن این درایو پیش رفتم به تاپیک زیر بیایید و شما که اشنایی دارید با نوع اماده ی اون یه مقدار من رو راهنمایی کنید تا یکیش رو بسازیم ممنون
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74082.0
                قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

هنگامی که بازشون کنید میبینید که در مدل غیر اصل از ترانزیستور SMD اگه اشتباه نکنم C0091 استفاده کرده که جریان خیلی پایینی رو تحمل میکنه
                  در حد همون 5متر نوار LED

در مدل اصل کلا طراحی مدار اصولی تر و قدرتی تر انجام شده
                  میتونه متراژ خیلی بیشتری رو ثاپورت کنه

سلام یه سوال
                  اگه ما بخوایم واسه مثلا" 60 متر نوار rgb از ریموت استفاده کنیم که کلش همزمان رنگش عوض شه باید چیکار کنیم؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinfatehi
                    سلام یه سوال
                    اگه ما بخوایم واسه مثلا" 60 متر نوار rgb از ریموت استفاده کنیم که کلش همزمان رنگش عوض شه باید چیکار کنیم؟؟؟؟
                    سوال خوبی بود
                    جواب هم سخت نیست !
                    فقط ترانزیستور قبلی که روی PCB هست رو بزار کنید و از ترانزیستور قویتری استفاده کنید
                    همین
                    6متر نوار 4آمپر مصرف کنه...
                    60متر میشه 40 آمپر...
                    40 تقسیم بر 3 میکنیم و میشه :
                    به طور تقریبی 13.3 آمپر هر رنگ در 60متر مصرف میکنه

مثلا دوعدد ترانزیستور 8آمپری رو باهم موازی کنید برای هر رنگ ...یا اینکه بهتر 3تا ترانزیستور 5آمپری باشه (موازی و برای هر رنگ )

تهویه و فن مناسب هم فراموش نشه

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                      سوال خوبی بود
                      جواب هم سخت نیست !
                      فقط ترانزیستور قبلی که روی PCB هست رو بزار کنید و از ترانزیستور قویتری استفاده کنید
                      همین
                      6متر نوار 4آمپر مصرف کنه...
                      60متر میشه 40 آمپر...
                      40 تقسیم بر 3 میکنیم و میشه :
                      به طور تقریبی 13.3 آمپر هر رنگ در 60متر مصرف میکنه

مثلا دوعدد ترانزیستور 8آمپری رو باهم موازی کنید برای هر رنگ ...یا اینکه بهتر 3تا ترانزیستور 5آمپری باشه (موازی و برای هر رنگ )

تهویه و فن مناسب هم فراموش نشه

این حرف شما صحیح ولی ما اینطوری اون آخرای نوار اینقدر افت داریم که نور نوار با نور ابتدای نوار قابل مقایسه نیست

دیدگاه

پاسخ : درایور های ریموت کنترل دار LED های RGB ( تفاوت اصل و غیر اصل + تصاویر )

سلام به همه دوستان عزیز ...
                        ببینید برای 60 متر نواری RGB میتونید از 3 تا ماسفت IRFP260 استفاده کنید ... من برای حدود 120 متر نواری از این ترانزیستور استفاده کردم ... بدون هیچ مشکلی کار میکرد ..... تو Nتا پروژه با این ترانزیستور کار کردم .
                        کلا این مدارات خیلی راحته .... یه میکرو با 3تا PWM کارتو راه میندازه .
                        واسه گسترش مدار هم می تونی یه MAX485 یا SN75186 بزاری تو مدار و از پروتکل DMX512 استفاده کنی .... یا اینکه بیخیال DMX512 بشی و یه دونه RGB امپلی فایر درست کنی و از خروجی ماسفت مدار Master یه انشعاب بگیری و به ورودی RGB امپلی فایر بدی..... اینطوری میتونی مدارتو گسترش بدی ... و میتونی از مدارات با قدرت جریان کمتر استفاده کنی و لی تعداد بالاتر .... اگه مشکلی بود بگید ... خوشحال میشم کمک کنم ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002
                          ببینید برای 60 متر نواری RGB میتونید از 3 تا ماسفت IRFP260 استفاده کنید ... من برای حدود 120 متر نواری از این ترانزیستور استفاده کردم ... بدون هیچ مشکلی کار میکرد ..... تو Nتا پروژه با این ترانزیستور کار کردم .
                          واسه گسترش مدار هم می تونی یه MAX485 یا SN75186 بزاری تو مدار و از پروتکل DMX512 استفاده کنی .... یا اینکه بیخیال DMX512 بشی و یه دونه RGB امپلی فایر درست کنی و از خروجی ماسفت مدار Master یه انشعاب بگیری و به ورودی RGB امپلی فایر بدی..... اینطوری میتونی مدارتو گسترش بدی ... و میتونی از مدارات با قدرت جریان کمتر استفاده کنی و لی تعداد بالاتر .... اگه مشکلی بود بگید ... خوشحال میشم کمک کنم ....
                          ممنون میشم کامل تر توضیح بدید و به عمل برسونیمش

گام به گام :read:
                          زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط microprocesor_2002
                            اگه بتونید واسه 60 متر نواری rgb بگید از چه چیزهایی استفاده کنم که توی بازار باشه یا اینکه خودتون واسم تولید کنید ممنو میشم.
                            در ضمن من میخوام واسه تغییر رنگ هم کنترل داشته باشم.

یکی بهم گفت که ابتدای مدار ترانس رو بذارم بعد درایور مربوط به کنترل رو و بعد از هر 10 متر از یه آمپلی فایر استفاده کنم.

این کارو میشه کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X