اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت درایو LED RGB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت درایو LED RGB

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
    برنامه ات خوبه فقط چرا توی پروتئوس همون 3 تا پرت اول pwm داریم بقیه پورت ها تغییر ندارن
    این برنامه یه دمو هست و 3 تا ال ای دی رو درایو میکنه و گفتم هرکس هرچنتا ال ای دی خواست خودش تو برنامه اضافه کنه.
    تایمر 1 رو جوری برنامه ریزی کردم که در هر ثانیه 30000 بار وارد وقفه [TIM1_COMPA] بشه. و دقت PWM رو هم 0.5 درصد دیدم.برای همین عرض پالس PWM از 0 تا 200 میشه داد که همون دقت 0.5 درصد هست. فرکانس LED ها هم میشه 150 هرتز.
    الان هم دارم یه درایور 24 کانله LED که میشه با اون 8 تا RGB رو درایو کرد میسازم. فقط بیشترین مشکل من انتخاب ترانزیستور مناسب هست که که ارزان ترین ترانزیستور رو درمقابل بالاترین جریان بخریم.

دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
      این برنامه یه دمو هست و 3 تا ال ای دی رو درایو میکنه و گفتم هرکس هرچنتا ال ای دی خواست خودش تو برنامه اضافه کنه.
      تایمر 1 رو جوری برنامه ریزی کردم که در هر ثانیه 30000 بار وارد وقفه [TIM1_COMPA] بشه. و دقت PWM رو هم 0.5 درصد دیدم.برای همین عرض پالس PWM از 0 تا 200 میشه داد که همون دقت 0.5 درصد هست. فرکانس LED ها هم میشه 100 هرتز.
      الان هم دارم یه درایور 24 کانله LED که میشه با اون 8 تا RGB رو درایو کرد میسازم. فقط بیشترین مشکل من انتخاب ترانزیستور مناسب هست که که ارزان ترین ترانزیستور رو درمقابل بالاترین جریان بخریم.

سلام
      میشه از دستور ایجاد تایمر به بعد یه توضیحی بدی تا خودم برنامه را به بیسکام تبدیل کنم . فکر کنم امیدین و تایمر 1 را پیکربندی کردین و هر 3 هزارم ثانیه پرش میکنه به برچسب و خط بعدی رو نمی دونم چه گفتین ؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MKB
        تایمر 1 رو جوری برنامه ریزی کردم که در هر ثانیه 30000 بار وارد وقفه [TIM1_COMPA] بشه. و دقت PWM رو هم 0.5 درصد دیدم.برای همین عرض پالس PWM از 0 تا 200 میشه داد که همون دقت 0.5 درصد هست. فرکانس LED ها هم میشه 100 هرتز.
        سلام البته من برنامت رو با همون سی نوشتم برای کل پورتها ودرست هم شد
        ولی من میخوام با بیسکام بنویسم .حالا ببین درست گفتم هرجا مشکلی بود بهم بگو
        البته از ایجاد تایمر میگم چون قبلش همش متعریف متغیرها و چیزی نداره . حالا ابتدا امدین یه تایمر با زمان 3 میلی ثانیه ایجاد کردین و بعد از هر 3 میلی ثانیه پرش به برجسب و اضافه کردن یکی به متغییر pwm
        تا 200 تا بعد امدین و شرط گذاشتین تا اگه pwm کوچیکتر یا مساوی pwm_r1 باشه پین مربوطه روشن درغیر این صورت خاموش باشه هینطور برای بقیه پین ها .
        بعد امدین توحلقه for دادین تا اخر درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه جایی رو کم گفتم یا اشتباه بفرمایید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aawww
          سلام البته من برنامت رو با همون سی نوشتم برای کل پورتها ودرست هم شد
          ولی من میخوام با بیسکام بنویسم .حالا ببین درست گفتم هرجا مشکلی بود بهم بگو
          البته از ایجاد تایمر میگم چون قبلش همش متعریف متغیرها و چیزی نداره . حالا ابتدا امدین یه تایمر با زمان 3 میلی ثانیه ایجاد کردین و بعد از هر 3 میلی ثانیه پرش به برجسب و اضافه کردن یکی به متغییر pwm
          تا 200 تا بعد امدین و شرط گذاشتین تا اگه pwm کوچیکتر یا مساوی pwm_r1 باشه پین مربوطه روشن درغیر این صورت خاموش باشه هینطور برای بقیه پین ها .
          بعد امدین توحلقه for دادین تا اخر درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه جایی رو کم گفتم یا اشتباه بفرمایید
          فرکانس ledها 100 هرتز است.و دقت pwm نیم درصد.چه جوری کار میکنه؟
          فرکانسی که داریم با timer1 تولید میکنیم 30000 هرتز است که این تعداد ما وارد روتین تایمر میشم
          کد:
          interrupt [TIM1_COMPA] void timer1_compa_isr(void)
          {
           if  (++pwm == 200) pwm = 0; 

if  (pwm <= pwm_r1)  led_r1 = 1; 
           else           led_r1 = 0; 
           if  (pwm <= pwm_g1)  led_g1 = 1; 
           else           led_g1 = 0;
           if  (pwm <= pwm_b1)  led_b1 = 1; 
           else           led_b1 = 0;
          }
          متغییری داریم به نام pwm که هر 200 بار صفر میشود.
          حالا هر بار که وارد روتین تایمر میشویم یک واحد به pwm اضافه میکنیم.
          متغییر دیگری هم داریم به نام pwm_Xx که مقدار pwm هر led داخل ان است.
          حالا زمانی که به متغییر pwm_Xx مقدار میدهیم در شرطی چک میکنیم که این مقدار کوچک تر از متغییر pwm هست یا بزرگ تر اگر بزرگتر بود led مورد نظر خاموش و اگر کوچکتر led مورد نظر روشن.
          حالا چه اتفاقی میوفته ما یه موج PWM با فرکانس 150Hz با دقت 0.5 درصد تولید میکنیم.

امید وارم بد توضیح نداده باشم. :biggrin:
          دودمانم بر باد رفت

دیدگاه

دوستان یه سوال
            یه فلشر RGB داشتم که هر خروجیش میتونه 2 آمپر نامی عبور بده ولی بیشتر از 2 آمپر ازش کشیدم سوخت!
            ترانزیستورهارو درآورم مدار سالمه فقط ترانزیستورها سوخته بودند و هیچ شماره ای روشون نیست :cry2:
            با خاموش شدن دستگاه پایه های تحریک 12 ولت دارن و با روشن شدن 7.2 ولت :nerd:
            الان طبق عکس زیر بنظرتون از چه قطعه ای برای سویچ کردن میشه استفاده کرد؟ اگه بخوایم از مدار بیشتر از 2 آمپر بکشیم چه قطعه ای بذاریم؟

در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
              من خودم از tip استفاده می کنم هم ارزونه هم راحت همه جا گیر میاد tip42 نوعش pnp و Tip122 نوع npn هست و تا 5 آمپر رو عالی جواب میده برای جریان های بالاتر می تونی از TIP33A استفاده کنی 10 امپر جریان میده TIP146 هم pnp هست و 10 امپر جریان میده

باید دیتاشیت رو بخونی ولی فکر کنم باید 10 ولت بدی من دیتاشیت دسرسی ندارم وگرنه بهت میگفتم
              2SK3569 این ماسفت هم که من ازش استفاده کردم تا 10 آمپر جریان میده و به گیتش باید 10 ولت بدی که این هم نیاز به همون ترانزیستوری که توی شکل گذاشتم داره تا بشه با میکرو ازش کار کشید
              tip 122 آمپر 2 که می کشیدم دیگه نمیشد بهش دست زد خیلی داغ می کرد البته هیت سینگ نداشت
              اسمم بابا برقیه می دونین کارم چیه دلم می خواد همه جا که با کمک شما
              مصرف برق کم بشه تا برقمون قطع نشه
              مصرف بی رویه کار خیلی بدیه موقع پخش کارتون برق تلویزیون
              اگه یه دفعه بره حوصله مون سر می ره
              هرگز نشه فراموش لامپ اضافی خاموش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicnarm2010 نمایش پست ها
                الان با این اوضاع دلار حسابی میشه حال چینی ها و قطعات خارجی رو گرفت نمونه ی اماده ی این دستگاه قیمتش توی بازار حدود 30 تومن تا 40 تومن هست که اگه ما بخواهیم با استفاده از atmega8 بسازیم قیمتش زیر 10 تومن در میاد راجع به ریموتش خیلی اطلاعات ندارم ولی اگه دوستان اطلاعات کافی دارن کمک کنند تا یک نمونه کامل رو ازش بسازیم
                در مورد ریموتش من خودم قبلا یک نمونه اش رو ساخته بودم اما ساختارش کلا با این ریموت ها فرق داره اون با استفاده از ارتباط سریال بود و ارسالش چیز خاصی نداشت ولی طرز کار این ریموت ها رو نمی دونم بچه ها در این مورد هم راهنمایی بکنید انشاا... بسته شده این مدار رو تا شب فیلمش رو براتون میزارم که بدونید توی عمل مدارم جواب میده :nice:

سلام
                این دقیقا مدار همونه!!!
                اگه روی کنترلش نگاه کنید قابلیت چند مدل تعویض رنگ و رقص نور رو داره! 16 دکمه رنگ مختلف و کم زیاد کردن شدت نور و یا سرعت رقص نور رو داره!!!
                اینا همه به این میکرو کنترلر به این کوچیکی و مدار به این ساده ایی!!!
                لطفا راهنمایی کنید انا چجوری کار میکنن؟
                کد های داخل میکرو کنتلر چی هست؟
                و چجوری باید تولیدش کنیم؟ (درهد100 تا بُرد)

آخه این چیزی که من اینجامیبینم فکر نکنم سر تا پاش 5 هزارتومن برا هر برد خرج داشته باشه! بعد من اینو 25 تومن توبازار خریدم!!!

ممنون از آموزشا و کمکای عالیتون :various_024:
                جدیدترین ویرایش توسط mohamadjavadmashhadi; ۰۷:۰۶ ۱۳۹۷/۰۴/۲۵.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X