اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نورپردازی روی دیوار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نورپردازی روی دیوار

خدا قوت دوستان.

این درایور های پاور ال ای دی چند در میاد ؟
    الان شما از پاور ال ای دی 1 وات استفاده کردین ؟
    خروجی این درایور ها چند ولت و چند آمپر هست ؟
    نور پاور ال ای دی ,کم یا تغییر رنگ نمیده تو مدل سفید رنگ؟

دیدگاه

اوه اوه ببین چه میکنن این مشتاقان راه ال ای دی!!! :biggrin:
      شرمنده یه چند وقتی سفر بودم نتونستم ادمه بدم
      منتها دیگه دیر رسیدم و ماشاا... همه مشغول خوردن ته دیگ هستن :biggrin:
      فقط چند تا نکته دیگه بگم و مرخص شم
      تو اکثر ارسالها دیدم که دوستان نوشتن فاصله لبه رو باید با شیشه 10 میل پر کنن و یا چون فاصله اش زیاده ... oo:
      اصلا به این کار نیاز نیست
      بعد از اینکه شما کارتون تموم شد همون شیشه پلاستیکی و یا شیشه معمولی 3 یا 4 میل رو تو اون ریل رد کنید. لبه بالایی ریل رو آغشته به چسب سیلیکون کنید و بعد قاب رو سر و ته بگذارید تا شیشه بچسبه به لبه بیرونی

راجع به بقیه موارد هم که دیگه دوستان سنگ تموم گذاشتن و مطالب کامله

موفق باشید

اضافه شده در تاریخ :
      نکته ای رو که یادم رفت بگم اینه که تنوع در سایز و شکل ظاهری ریل ها بسیار زیاده و بالاتر از 20 مدل داریم
      این مدلی که در صفحه اول تصویرش رو مجتبی گذاشته بد نیست، منتها از این بهترش هم موجوده. تنها باید کمی بگردید.

در جواب جناب تیبا که فرمودن چطور برای استخر استفاده کنیم یه سری نکات دیگه لازمه
      1) استاندارد جهانی ولتاژ مجاز جهت روشنایی داخلی استخر 12 و 24 ولت هست و نباید از این مقدار بیشتر باشه
      متاسفانه توی ایران یا علی مددگویان میان کابل برق رو مستقیما جهت سیمکشی از تو آب رد میکنن و وقتی هم ازشون ایراد میگیری میگن عایقش پلاستیکه و آب توش نفوظ نمیکنه(حالا بیا به طرف بفهمون که دنیا دست کیه!!!) oo:
      مورد بالا عینا برای خودم اتفاق افتاده و کلا دنبال دیوار محکم میگشتم تا با سر برم توش! :smile:
      2) جهت آب بندی مهمترین نکته خود قاب هستش و باید دنبال قابی باشید که بسته به عمق مورد استفاده توانایی فشار آب رو داشته باشه
      بعد از این نکته به فکر درزگیری و آب بندیش باشید
      جهت آب بندی بهترین موردی رو که من دیدم(زیاد تجربه ندارم) رزین فایبر گلاسه
      منتها باید دقت کنید چون در هنگام خشک شدن ایجاد حرارت میکنه ممکنه باعث بشه قاب (در صورت پلاستیکی بودن) دفرمه بشه و ...
      در صورت لزوم چسب آکواریوم(سیلیکون ارتجاعی) گزینه بهتری هست
      تا دلتون بخواد انواع چسب و رزین موجود هست. تنها کافیه به محل مورد نظرتون مراجعه کنید و مطابق جیب و نیازتون خرید کنید :biggrin:

یه توصیه و احسنت هم به آقای صاحبی:
      اینطور بخوای کار کنی ورشکست میشی ها
      کارت تمیزه، مخصوصا استفاده از خمیر سیلیکون و هیت سینک مجزا، منتها هزینه ساخت رو بالاتر میبره و ممکنه در آینده که بخوای تیراژ رو بالاتر ببری زیاد به صرفه نباشه

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

خیلی ممنون من خواستم استاندارد باشه و زیاد led داغ نکنه چون همانطوری که می دونید یکی از علت هایی که سبب افزایش عمر led میشه کنترل دماست من خواستم رعایت بشه بعد هدسینک خواستی هم استفاده نکردم ورق آلومینیومی رو برداشتم و led ها رو روش چشبوندم برای عایق کردن شیشه هم از چسب آکواریوم استفاده کردم دوستان دورتا دور شیشه رو چسب بزنید بعد ببرید داخل قاب و با چسب حرارتی یا همون روشی که اقا وحید گفت ثابتش کنید حدود 12 ساعت بهش وقت بدید تا خشک بشه الان می خوام یه دونه rgb رو درست کنم ولی هنوز چیزهایی سفارش دادم نرسیده برسن درستش می کنم میزارم بچه ها ببینند

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط sanup2006
        خدا قوت دوستان.

این درایور های پاور ال ای دی چند در میاد ؟
        الان شما از پاور ال ای دی 1 وات استفاده کردین ؟
        خروجی این درایور ها چند ولت و چند آمپر هست ؟
        نور پاور ال ای دی ,کم یا تغییر رنگ نمیده تو مدل سفید رنگ؟
        اگه بخواهی تمیز در بیاری حدود 10 الی 15 هزار تومن
        پاور led 1 وات ولتاژش حدود 11 ولته و معروفه به 1به 3
        قم الکترونیک

دیدگاه

سلام دوستان منم می خوام از این وال واشر ها بسازم :icon_razz:ولی موندم لنز چند درجه بزارم که خوب بشه
          میشه یکم راهنمایی کنید
          ممنون
          دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام اینم برا من

البته بازم کار داره

اضافه شده در تاریخ :
            نوشته اصلی توسط وحید نصیری
            نکته ای رو که یادم رفت بگم اینه که تنوع در سایز و شکل ظاهری ریل ها بسیار زیاده و بالاتر از 20 مدل داریم
            این مدلی که در صفحه اول تصویرش رو مجتبی گذاشته بد نیست، منتها از این بهترش هم موجوده. تنها باید کمی بگردید.

در جواب جناب تیبا که فرمودن چطور برای استخر استفاده کنیم یه سری نکات دیگه لازمه
            1) استاندارد جهانی ولتاژ مجاز جهت روشنایی داخلی استخر 12 و 24 ولت هست و نباید از این مقدار بیشتر باشه
            متاسفانه توی ایران یا علی مددگویان میان کابل برق رو مستقیما جهت سیمکشی از تو آب رد میکنن و وقتی هم ازشون ایراد میگیری میگن عایقش پلاستیکه و آب توش نفوظ نمیکنه(حالا بیا به طرف بفهمون که دنیا دست کیه!!!) oo:
            مورد بالا عینا برای خودم اتفاق افتاده و کلا دنبال دیوار محکم میگشتم تا با سر برم توش! :smile:
            2) جهت آب بندی مهمترین نکته خود قاب هستش و باید دنبال قابی باشید که بسته به عمق مورد استفاده توانایی فشار آب رو داشته باشه
            بعد از این نکته به فکر درزگیری و آب بندیش باشید
            جهت آب بندی بهترین موردی رو که من دیدم(زیاد تجربه ندارم) رزین فایبر گلاسه
            منتها باید دقت کنید چون در هنگام خشک شدن ایجاد حرارت میکنه ممکنه باعث بشه قاب (در صورت پلاستیکی بودن) دفرمه بشه و ...
            در صورت لزوم چسب آکواریوم(سیلیکون ارتجاعی) گزینه بهتری هست
            تا دلتون بخواد انواع چسب و رزین موجود هست. تنها کافیه به محل مورد نظرتون مراجعه کنید و مطابق جیب و نیازتون خرید کنید :biggrin:

یه توصیه و احسنت هم به آقای صاحبی:
            اینطور بخوای کار کنی ورشکست میشی ها
            کارت تمیزه، مخصوصا استفاده از خمیر سیلیکون و هیت سینک مجزا، منتها هزینه ساخت رو بالاتر میبره و ممکنه در آینده که بخوای تیراژ رو بالاتر ببری زیاد به صرفه نباشه

سلام بله منم بارها دیدم که چراغ 220 میزارن کف استخر
            ولی یسری چراغ های استخری خارجی داشتم که یه مبدل 12 ولت داشت ازاون به چراغ و چراغ هم داخل آب بود

در مورد آببندی رزین اپوکسی شنیدم ولی راحت گیر نمیاد و گرون هستش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
              سلام دوستان منم می خوام از این وال واشر ها بسازم :icon_razz:ولی موندم لنز چند درجه بزارم که خوب بشه
              میشه یکم راهنمایی کنید
              ممنون
              لنز های کناری رو 60 بزار وسط رو 30 یا 15 بزار یا اینکه لنز کنار رو 120 و وسط رو 60 بزار دوستان راجع به لنز ها باید بگم که شاید برای شما اتفاق افتاده لنزهای پاور led ها تون با هم قاطی شده باشه و مثلا لنز 30 درجه بخواهید دو راه دارید تا پیداش کنید یا اینکه با یک led تست کنید هر کدوم که مثلا نورش متمرکز تر بود درجه اش کمتره یا اینکه به لنز خوب نگاه کنید دوتا لنز مثلا 120 درجه و 60 درجه رو با هم بهش یه نگاه بندازید متوجه میشید که یک تفاوت کوچیکی دارن و اون هم زاویه مرکز لنز هست که اگه بهش نگاه کنید کاملا متوجه میشید

در مورد آببندی رزین اپوکسی شنیدم ولی راحت گیر نمیاد و گرون هستش
              مگه چسب آکواریوم مشکلی داره که می خواهید از رزین استفاده کنید
              قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                لنز های کناری رو 60 بزار وسط رو 30 یا 15 بزار یا اینکه لنز کنار رو 120 و وسط رو 60 بزار دوستان راجع به لنز ها باید بگم که شاید برای شما اتفاق افتاده لنزهای پاور led ها تون با هم قاطی شده باشه و مثلا لنز 30 درجه بخواهید دو راه دارید تا پیداش کنید یا اینکه با یک led تست کنید هر کدوم که مثلا نورش متمرکز تر بود درجه اش کمتره یا اینکه به لنز خوب نگاه کنید دوتا لنز مثلا 120 درجه و 60 درجه رو با هم بهش یه نگاه بندازید متوجه میشید که یک تفاوت کوچیکی دارن و اون هم زاویه مرکز لنز هست که اگه بهش نگاه کنید کاملا متوجه میشید
                مگه چسب آکواریوم مشکلی داره که می خواهید از رزین استفاده کنید
                راستی rgb رو ساختی ؟؟

در مورد لنز :من میخام با همین وال واشر 6 وات یک ساختمان سه طبقه رو نورپردازی کنم برای اینکه نورش از زیر سقف تا پایین بیاد لنز 7 درجه خوبه؟؟
                اگر یک فلاشر بخوام بسازم که تعدادی وال واشر رو باهم با سرعت زیاد خاموش روشن کنم آیا با وجود منبع سوئیچینگ هاش اشکالی برای چراغ پیش نمیاد؟/
                و اگر تو چراغ های سیلندری بخوایم led کار کنیم برای داخل منزل با ارتفاع 2.5 متر چند وات و چه لنزهایی مناسبه؟؟

رزین به مرانب بهتر از چسب رزین کاملا محکم میشه وداخل آب با فشار زیاد عمق زیاد رزین بهتر جواب میده تا چسب آکواریوم

دیدگاه

سلام دوستان .
                  من اطلاعات زیادی در مورد وال واشر و نورپردازی ندارم اما تو این تاپیک اطلاعات خوبی نوشته شده .
                  ولی در مورد نحوه انتخاب نوع پاور ال ای دی و اینکه چه لنزایی واسه جاهای مختلف انتخاب کرد توضیحی داده نشده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط classmate
                    سلام دوستان .
                    من اطلاعات زیادی در مورد وال واشر و نورپردازی ندارم اما تو این تاپیک اطلاعات خوبی نوشته شده .
                    ولی در مورد نحوه انتخاب نوع پاور ال ای دی و اینکه چه لنزایی واسه جاهای مختلف انتخاب کرد توضیحی داده نشده .
                    خب این بیشتر به نوع کار شما بستگی داره مثلا شما میخای قیمت ارزون و کیفیت معمولی داشته باشی خب ال ای دی های ارزون تر رو میخری وبلعکسش هم کیفیت بالا بخای ال ای دی گرون تر و بهتر
                    رنگ ال ای دی هم بسته به خودت داره
                    اما لنز کمی جای بحث داره لنزها زوایای مختلفی دارن فکر میکنم از 3 درجه تا 120 درجه که من میدونم هست
                    خب لنزهای زاویه پایین تر نور رو فوکوس میکنن و در واقع هرچه که زاویه بیشتر بشه پخش نور به اندازه همان زاویه بیشتر خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
                      خب این بیشتر به نوع کار شما بستگی داره مثلا شما میخای قیمت ارزون و کیفیت معمولی داشته باشی خب ال ای دی های ارزون تر رو میخری وبلعکسش هم کیفیت بالا بخای ال ای دی گرون تر و بهتر
                      رنگ ال ای دی هم بسته به خودت داره
                      اما لنز کمی جای بحث داره لنزها زوایای مختلفی دارن فکر میکنم از 3 درجه تا 120 درجه که من میدونم هست
                      خب لنزهای زاویه پایین تر نور رو فوکوس میکنن و در واقع هرچه که زاویه بیشتر بشه پخش نور به اندازه همان زاویه بیشتر خواهد شد
                      سوالمو کاملتر میپرسم : جز مبحث قیمت توان ال ای دی مد نظرمه که مثلا 1 وات واسه چه فضایی استفاده میشه ؟ و 3 وات و . . .
                      سول بعدی هم اینکه برای دیوار تو محیط اوتدر و ایندر واسه ارتفاع 3 تا 4 متر چند وات با لنز چند درجه استفاده کنم ؟
                      رفلکتور استفادش ضروریه دیگه ؟

دیدگاه

سوالمو کاملتر میپرسم : جز مبحث قیمت توان ال ای دی مد نظرمه که مثلا 1 وات واسه چه فضایی استفاده میشه ؟ و 3 وات و . . .
                        سول بعدی هم اینکه برای دیوار تو محیط اوتدر و ایندر واسه ارتفاع 3 تا 4 متر چند وات با لنز چند درجه استفاده کنم ؟
                        رفلکتور استفادش ضروریه دیگه ؟
                        هر ال ای دی یک مشخصاتی داره با دونستن اونا خیلی چیزا دستگیرتون میشه
                        فکر میکنم با وجوذ لنز در ال ای دی های پاور وجود رفلکتورلزومی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kinj
                          تازه این تاپیک رو دیدم.جالب و زیباست.
                          درایور پاور چندتا ال ای دی رو درایو میکنه؟قیمتهاش چطوره؟یه لینک بدید از یه فروشگاهی
                          3 تا led رو می تونی به حالت سری ببندی و قیمتش هم 3500 هست البته نوع های مختلف داره این نوعی که من خریدم 3 وات بود 7 وات و 18 وات و... هم هست که می تونی تهیه کنی سایت ایران میکرو داره البته هر کالای برقی که led داشته باشه پاور هم داره می تونی از اونها تیه کنی نوع صنعتیش که داخل بازار و لامپ های led هست هم دونوع هست یه نوع داخل بسته بندی پلاستیکی و یک نوع هم داخل بسته بندی المینیومی هست که خوب قیمتش گرونتره
                          قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی صاحبی
                            کیفیت led ها رو نمیشه تشخیص داد تا وقتی که روشن بشن یا اینکه اگه فروشنده مورد اعتماد باشه و با توجه به قیمتش بفهمید چه کیفیتی داره
                            عزیزم سوالم این بود که مثلا واسه یه دیوار 3 متری واسه محیط داخلی چی خوبه ؟ منظورم چه توانی و لنز چند درجه هست.
                            واسه محیط بیرون و ارتفاع 3 تا 4 متر چطور؟

دیدگاه

عزیزم سوالم این بود که مثلا واسه یه دیوار 3 متری واسه محیط داخلی چی خوبه ؟ منظورم چه توانی و لنز چند درجه هست.
                              واسه محیط بیرون و ارتفاع 3 تا 4 متر چطور؟
                              ما هم خودمون تازه اومدیم سر این کار
                              ولی هر چی لنز زاویه بیشتری داشته باشه نور رو پخش تر میکنه و نور رو کم تر میفرسته
                              و هر چه زاویه لنز کمتر باشه نور رو بیشتر ارسال میکنه خودت باید بشینی تست کنی
                              دوستانی که تست کردن نظراتشونو اینجا قرار بدن
                              بی صبرانه منتظریم
                              نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                              barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

اقا مجتبی جواب کاملی دادن هرچه ارتفاع بیشتر میشه بهتره لنز با زاویه کوچکتر انتخاب کنی
                                قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X