اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم نور با میکرو و درایو کردن با ماسفت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم نور با میکرو و درایو کردن با ماسفت

با سلام

میخواستم یک پروژکتور ال ای دی درست کنم با 200 پاور ال ای دی که 100 تا رنگ زرد و 100 تا رنگ سفید باشند و هر کدام یک وات باشند
    هر کدام از این صدتا با یم درایو دارای ماسفت روشن بشوند ...

و هر کدام از این ماسفت ها گیتشون توسط یک موج pwm میکرو کنترل گردد به طوریکه باعث کم نور و پر نور شدن هر کدام از این صدتا شود و باعث بوجود امدن رنگ افتابی و تا مهتابی گردد ...

سوال بنده این است ماسفت و مدار ترجیهی که دوستان میدهند و برنامه و میکرو پیشنهادیشان چیست ...

با سپاس فراوان از اساتید پاسخگو....

پاسخ : روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم

اگه از سمبوسه فروش جلوی پاساژ مهتاب هم میبرسیدی بهت میگفت :
    اون 100تا پاور رو قراره با چه ولتاژ و جریانی راه بندازی؟
    سری میکنی؟
    موازی میکنی؟
    بعد بتونه بهت کمک کنه
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
      اگه از سمبوسه فروش جلوی پاساژ مهتاب هم میبرسیدی بهت میگفت :
      اون 100تا پاور رو قراره با چه ولتاژ و جریانی راه بندازی؟
      سری میکنی؟
      موازی میکنی؟
      بعد بتونه بهت کمک کنه
      :mrgreen: :mrgreen:

اتفاقا بهش گفتم گفت از مهران جون بپرس ...

خب این صدتا رو سری یا موازیش خیلی فرقی نداره مهم این هست که روشن بشه و با pwm هم کنترل بشه ...
      حالا هر ماسفتی که به نظرت میرسه و خوبه با توجه به اون سری و موازی ها رو میکنیم ... الان مثلا فرض کنیم 100 تا رو سری میکنیم با جریان 300 تا 350 و ولتاز هر کدام 3.33 چه جوری میشه یا مثلا دو دسته 50 تایی موازی یا چهار دسته 25 تایی موازی و ....

هر کدام صلاح میدونی بگو ... برنامه میکروش هم مهمه البته .... :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم

خوب اگه 100تا 330میلی آمپر رو موازی کنی جریانت میشه 33 آمپر که اصلا بیخیال این مدل شو !
        به نظرم باید 100تا رو چهار قسمت کنی
        یعنی4دسته 25تایی بسازی....
        و بعد 4تا دسته 25تایی رو باهم سری کنی
        در این حالت :
        هر دسته 8.3آمپر مصرف میکنه
        اگه اون 4تا دسته رو باهم سری کنی....
        جریان همون 8.3 آمپر میمونه
        اما ولتاژ شما 4برابر میشه....یعنی همون 12ولت

پس برای روشن کردن 100تا پاور 1وات به این صورتی که توضیح دادم..
        شما به یک تغذیه 12ولت 9یا 10آمپری نیاز دارید.

حالا برای درایو کردن اونها جهت کنترل نور
        از یک ماسفت با قدرت تحمل جریان بالای 10 آمپر نیاز دارید...
        میتونید مشخصات مدل اون رو از فروشنده بخواین که در مشهد به نظرم پدرام الکترونیک تو بحث فروش ترانزیستور و ماسفت قدرت کم نمیاره....
        پدرام الکترونیک هم آدرس رو باید بلد باشی....اگه بلد نیستی باز از همون سمبوسه فروش در پاساژ مهتاب بپرس بهت میگه که اونطرف خیابون هست

دیگه تمام سعیم رو کردم مفهومی و با دقت توضیح بدم. امیدوارم کم و کثری چیزی نمونده باشه
        موفق باشید ...
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم نور با میکرو و درایو کردن با ماسفت

دمت گرم مهران جان اگه یک روز دم در پاساژ دیدمت حتما جبران میکنم ... :nice:

فقط یک سوال کوچیک که ایا گیت ماسفت های مورد نظر با پایه مثلا میکرو avr درایو میشه و مشکلی نداره؟
          و اینکه اون ولتاژی که میخواد دو سر دسته های ال ای دی ها بی افته رو باید بین درین و سورس داد دیگه ؟ مثلا اگه 12 باشه باید درین 12 و سورس رو 0 داد؟ یا نه ؟ اگه یک این شکل مدارشم بگی که دیگه واقعا ترکوندی داداش ... :mrgreen:

بازم خیلی ممنون ...

سمبوسه رو بیخیال بیا ببرمت شیشلیک ارم شاندیز... :mrgreen: :mrgreen:

دیدگاه

پاسخ : روشن کردن و درایو 200 پاور ال ای دی و تنظیم نور با میکرو و درایو کردن با ماسفت

معمولا گیت ترانزیستور های قدرت رو با کلکتور یک ترانزیستور ساده راه میندازن
            مثل راه اندازی C945

به نظرم یک درایور کنترل دار LED بگیر
            ترانزیستورش رو بردار و یک ترانزیستور توان بالا بزار
            به همین راحتی
            از شر برنامه نویسی هم راحت میشی

راستی...
            مگه منو میشناسی که میگی اگه دیدمت ....؟
            اونجا مغازه دارین یا مثل من همیشه اونجا پلاسین ؟

پدرم میگه سنگ سنگین نشانه ی نزدن هست....
            شما هم شیشلیک ارم نمیخواد بما بدی...همون سمبوسه رو بخری کلامو میندازم هوا

\|/_\/_

دیدگاه

معمولا گیت ترانزیستور های قدرت رو با کلکتور یک ترانزیستور ساده راه میندازن
              مثل راه اندازی C945

به نظرم یک درایور کنترل دار LED بگیر
              ترانزیستورش رو بردار و یک ترانزیستور توان بالا بزار
              به همین راحتی
              از شر برنامه نویسی هم راحت میشی

راستی...
              مگه منو میشناسی که میگی اگه دیدمت ....؟
              اونجا مغازه دارین یا مثل من همیشه اونجا پلاسین ؟

پدرم میگه سنگ سنگین نشانه ی نزدن هست....
              شما هم شیشلیک ارم نمیخواد بما بدی...همون سمبوسه رو بخری کلامو میندازم هوا
              اره درسته ممنون حالا ببینم چه میشه بهت اطلاع میدم ..

نه نمیشناسم ولی حتما اونجا دیدمت چون منم پلاسم مخصوصا تو نوژن و بعثت!!.. :mrgreen:
              همین فردا صبح باز دارم میرم اونجا ....

اره منم با حرف پدرت موافقم ... همون سمبوسه در حد جیبه ما هم هست ... :mrgreen:
              اگه دوست داشتی یک روز رفتی بگو ما هم بیاییم در خدمتتیم خلاصه مهران جان ...

دیدگاه

در پاسخ قبلم گفتم c945 ! ولی اون خودش یک ترانزیستور فوق العاده سادس !
                در نظرم 2n3055 بود که با ترانزیستور معمولی راه می افته ولی اسمش رو اشتباه تایپ کردم......
                پس الکی حرفم و تایید نکن و بگو درسته

این بلا سر منم یه بار تو کلاس اومد که استاد یک مداری رو تخته تحلیل میکرد و منم تایید میکردم درسته درسته :agree:
                خلاصه یهو برگشت بهم گفت اصلا هم درست نیست....کجاش درسته....هرچی قانون اهم و جریان بوده نقض کردیم اینجا oo:
                هیچی کل بچه های کلاس پوکیدن از خنده....مارو میگی.... :redface:

بگذریم....شما فردا میری...ما امروز رفتیم...عکساشم گذاشتم تو پاسخ 11 این لینک....میتونی ببینی
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75412.0

:icon_razz:

\|/_\/_

دیدگاه

در پاسخ قبلم گفتم c945 ! ولی اون خودش یک ترانزیستور فوق العاده سادس !
                  در نظرم 2n3055 بود که با ترانزیستور معمولی راه می افته ولی اسمش رو اشتباه تایپ کردم......
                  پس الکی حرفم و تایید نکن و بگو درسته

این بلا سر منم یه بار تو کلاس اومد که استاد یک مداری رو تخته تحلیل میکرد و منم تایید میکردم درسته درسته :agree:
                  خلاصه یهو برگشت بهم گفت اصلا هم درست نیست....کجاش درسته....هرچی قانون اهم و جریان بوده نقض کردیم اینجا oo:
                  هیچی کل بچه های کلاس پوکیدن از خنده....مارو میگی.... :redface:

بگذریم....شما فردا میری...ما امروز رفتیم...عکساشم گذاشتم تو پاسخ 11 این لینک....میتونی ببینی
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75412.0

:icon_razz:
                  اره البته منم شک کرده بودم هااااا!! :mrgreen: :mrgreen:

خب منم از این صحنه ها زیاد داشتم تو کلاس!!.... :biggrin:

خب مهران جان من یک مدار کشیدم و ران کردم ببین چطوره با همون 2n3035 و البته bc107 چون اون یکی نبود تو پرتیوس...
                  الان نوع درایو کردنم خوبه البته اینجا شش وات رو درایو کردم ... با این ترانزیستور قدرت تا چقدر رو میشه جریان کشید و ولتاز انداخت روش!...؟

مهران جان این ال ای دی کنترلر های ر جی بی به صورت بی سیم و ریموت کنترلی هستند میخواستم ببینم چطوری میشه ریموتش رو حذف کنم و دکمه دارش کنم روش!؟؟ :mrgreen: و اینکه اون ولتاژ و جریانی که میخواد ترانزیستور قدرت رو تغذیه کنه و ال ای دی ها رو از کجا و چه جوری تامین کنم ؟ با منبع سوئچینگ یا چیز دیگه ؟؟

شما یک روز بگو میری اونجا من خودم رو میرسونم ... :rolleyes: :mrgreen:

فایل های شماتیکی که طراحی کردم ...

ویدیو در حال ران

http://s2.picofile.com/file/7721750214/led_pwm.avi.html

عکس شماتیک

فایل طراحی پرتیوس

http://s1.picofile.com/file/7721751070/led_pwm.dsn.html

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X