اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تشخیص لامپ LED با کیفیت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تشخیص لامپ LED با کیفیت

مگر برای روشن کردن چند led یک وات صرفا یک منبع ولتاژ 12 ولت با یک مقاومت برای کنترل جریان، چیز بیشتری نیاز هست؟؟؟

دیدگاه

والا من از بس در باب مضرات لامپ کم مصرف شنیدم تصمیم گرفتم کل لامپ های خونرو ال ای دی کنم. 4 تا قیمت که گرفتم دیدم به قول دوستان تفاوت از زمین تا آسمان است. من که 4 تا مقاله این ور اون ور خوندم آخرشم رفتم لامپ ال ای دی شرکت صبا رو گرفتم انصافا یکم گرون بود ولی من نور طبیعی رو گرفتم که شبیه خورشیده . شدت روشنایی شون خیلی خوبه این قبض آخری هم کمتر شدن مصرف توش محسوس بود :nice:. ببنیم پس فردا تو اینم یه بامبولی در میاد یا نه؟
      اینجا یه مختصر توضیحی در مورد لامپ ال ای دی هست شاید مفید باشه
      http://sabalight.com/%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%84%D8%A7%D9%85%D9%BE-%D8%A7%D9%84-%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C-%D9%88-%D8%AF%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%A2%D9%86/

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تشخیص لامپ LED با کیفیت

نوشته اصلی توسط cy80r9

نتیجه : روی جعبه لامپ توان مصرفی ذکر میشود نه توان تولیدی . پس طبق محاسبات بالا لامپ 12 وات با بدنه پلاستیکی که عموما از منبع خازنی استفاده میکنند در بهترین حالت حدود 7 وات توان تولید میکنند اما لامپ 9 وات با بدنه آلومینیوم که از منبع سوئیچینگ استفاده میکند حدود 7.5 وات توان تولید میکند !

.....
        درود
        در مورد توان مصرفی لامپ یک پرسشی هست
        روی جعبه لامپ جریان مصزقی را مینویسند که با ضرب در 220 عدد بسیار بالاتری از توان نوشته شده روی جعبه بدست می اید برای نمونه در لامپ نمانور 9 وات جریان مصرفی 86 میلی امپر بیان شده !؟

دیدگاه

درود دوستان مهندس
          لطف کنید راهنمایی کنید.
          الان بهترین برند توی بازار چیه؟
          واسه لوستر شش شاخه میخوام. فقط اینکه باید گرما خوب خارج بشه باید فضای اطرافش باز باشه این لاله های لوستر جلوی تخلیه گرما رو که میگیرن نه؟ بهترینشون برای کاربرد خانگی و لوست رو پیشنهاد بدید.
          نمیخوام طیف آبی رنگ داشته باشه، چون واسه سلامتی مضر است بسیار.

البته من تحقیق کردم از نظر پزشکی این نوع لامپها هم مشکل دارن (البته نه باندازه کم مصرفهای معمول، ما که اصلا کم مصرف استفاده نمیکنیم)مثلا نور مستقیمتری که میتابونن برای شبکیه چشم ضرر داره. و در طول شب سروتونین بدن رو ترشح میکنه و مانع خواب میشه، چون این ماده برای فعالیت بدن مفیده و بهتر روز که موقع فعالیته ترشح بشه. ضمنا این لامپها هم حاوی سرب و آرسنیک هستند.
          ولی خوب اینطور که فهمیدم بسیار بهتر از کم مصرفها هستند. یعنی یا لامپ ال ای دی(برای کم مصرف بودن و تا حد قابل قبولی مناسب سلامتی) مصرف کنید یا لامپ رشته ای.(برای سلامتی صرف)

لطفا سوالهایی رو که پرسیدم پاسخ بدید.
          با تشکر از مطالب مفیدتون

دیدگاه

سلام به همه دوستان واساتید گرامی بنده دانشجوی الکترونیک هستم یمدت smdتیغه ای با ترانس 12 ولت کار میکردم ی مقدار گرون در می امد برای مشتری الان اومدم شاخه های یک متری رو چند تیکه میکنم و باهم سری میکنم تا ولتاژش برسه به 220 ولت حالا یک مشکلی که دارم نمیدونم چرا بعضی ها قبل از نصب خوب کار میکنن ولی نصب که کردم تا اومدم روشن کنم ترکیدچنان خجالتی کشیدم که نگو هر چی هم گشتم نفهمیدم مشکل از کجاس. دومین مشکلی که هست بعضی ها در اثرگرما میسوزه بعضی مشتری ها میخوان 16ساعت روشن باشه 2روز روشن میکنن روز 3زنگ میزنن سوخته اگه کسی فکری داره لطفا کمکم کنه ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ali573381 نمایش پست ها
              سلام به همه دوستان واساتید گرامی بنده دانشجوی الکترونیک هستم یمدت smdتیغه ای با ترانس 12 ولت کار میکردم ی مقدار گرون در می امد برای مشتری الان اومدم شاخه های یک متری رو چند تیکه میکنم و باهم سری میکنم تا ولتاژش برسه به 220 ولت حالا یک مشکلی که دارم نمیدونم چرا بعضی ها قبل از نصب خوب کار میکنن ولی نصب که کردم تا اومدم روشن کنم ترکیدچنان خجالتی کشیدم که نگو هر چی هم گشتم نفهمیدم مشکل از کجاس. دومین مشکلی که هست بعضی ها در اثرگرما میسوزه بعضی مشتری ها میخوان 16ساعت روشن باشه 2روز روشن میکنن روز 3زنگ میزنن سوخته اگه کسی فکری داره لطفا کمکم کنه ممنون
              سلام ، منم از این شاخه ای یک متری ها گرفتم برای بالای اکواریوم ، الان دیگه بعد از سه ماه تقریبا هیچی ازش نمونده . الان اومدم فن گذاشتم براش همرو تعویض کردم ببینم چطور میشه ، اخه شدیدا داغ میکنه . فقط من متوجه نشدم شما که اینارو سری کردین . درایورشو چیکار کردین ؟ از چی استفاده کردین ؟ چند تا شاخرو سری کردی تا برسه به ۲۲۰ ولت بعد اون ۲۲۰ رو یکسو کردین دیگه ...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام ، منم از این شاخه ای یک متری ها گرفتم برای بالای اکواریوم ، الان دیگه بعد از سه ماه تقریبا هیچی ازش نمونده . الان اومدم فن گذاشتم براش همرو تعویض کردم ببینم چطور میشه ، اخه شدیدا داغ میکنه . فقط من متوجه نشدم شما که اینارو سری کردین . درایورشو چیکار کردین ؟ از چی استفاده کردین ؟ چند تا شاخرو سری کردی تا برسه به ۲۲۰ ولت بعد اون ۲۲۰ رو یکسو کردین دیگه ...

دیدگاه

دووووووووووووووووووووستان
                این نوع راه اندازی الیدی غلطه....غلط!!!!!!!
                جدا از اینکه الیدی هاتون خیلی زود به فنا میرن خیلی هم خطرناکه!!!
                لطفا از روش های صحیح موجود در انجمن استفاده کنید تا هم الیدی نسوزونید و هم برای خودتون و مشتری خطر ایجاد نکنید
                ................Fx7SAM................

دیدگاه

این شاخه هایی که می فرمایید دارای مقاومت برای کنترل جریان هم هستند یا فقط smdهای سری شده هستند؟
                  اگر می خواهید دعای خیر پشت سرتان باشد نه نفرین و ناله، از درایور مناسب استفاده کنید. شما خواستید کاری کنید که برای مشتری ارزان تمام شود ولی کاری کردید که چند برابر باید پول بدهد و شما هم خسارت بخورید. این که صرفه جویی و پایین آوردن هزینه نیست قربانت گردم. فرقی هم نمی کند led مرغوب باشد یا نامرغوب.
                  جدیدترین ویرایش توسط Skylake; ۱۳:۰۹ ۱۳۹۵/۰۸/۲۸.

دیدگاه

این ال ای دیا با گرم شدن نقطه کارشون عوض میشه ولتاژ کارشون پایین میاد جریان بیشتریم میکشن بنابر این باید یا از درایور مخصوصشون استفاده کنی یا از حد اکثر توان استفاده نکنی مثلا 40 درصد کمتر برا گرم شدنش هم هیتسینگ بزرگتر یا اگه امکانش باشه فن
                    عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

22شاخه سری کردم ویک پل دیود گذاشتم تا نوسان از بین بره ولی بعضی ها وااااقعا خییییلی زود میسوزه

خوب کجا روش صحیح نوشته؟ معرفی کنید لطفا،خودمم میدونم غلطه ولی حقیقت مشتری زیادی داره و من هم چون شهرستان زندگی میکنم هرجا کار کردم سوخته در سریع ترین زمان رفتم و مشکل رو رفع کردم(نمیزارم نفرین پشت سرم باشه)

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                      این شاخه هایی که می فرمایید دارای مقاومت برای کنترل جریان هم هستند یا فقط smdهای سری شده هستند؟
                      اگر می خواهید دعای خیر پشت سرتان باشد نه نفرین و ناله، از درایور مناسب استفاده کنید. شما خواستید کاری کنید که برای مشتری ارزان تمام شود ولی کاری کردید که چند برابر باید پول بدهد و شما هم خسارت بخورید. این که صرفه جویی و پایین آوردن هزینه نیست قربانت گردم. فرقی هم نمی کند led مرغوب باشد یا نامرغوب.
                      اسمدی هام مقاومت داره 12ولت هست. منظور از درایور ترانس 12ولت هست؟یا چیز دیگه ای؟چون فقط ی دانشجوی تنبلم درس نخوندم

نوشته اصلی توسط stooy نمایش پست ها
                      این ال ای دیا با گرم شدن نقطه کارشون عوض میشه ولتاژ کارشون پایین میاد جریان بیشتریم میکشن بنابر این باید یا از درایور مخصوصشون استفاده کنی یا از حد اکثر توان استفاده نکنی مثلا 40 درصد کمتر برا گرم شدنش هم هیتسینگ بزرگتر یا اگه امکانش باشه فن
                      ااااااااا راس میگی یعنی تعداد شاخه هارو بیشتر کنم که ولتاژ دوسر هر کدوم کم تر بشه این جوری دیگه کم تر داغ میکنه و دیر تر میسوزه.

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                      دووووووووووووووووووووستان
                      این نوع راه اندازی الیدی غلطه....غلط!!!!!!!
                      جدا از اینکه الیدی هاتون خیلی زود به فنا میرن خیلی هم خطرناکه!!!
                      لطفا از روش های صحیح موجود در انجمن استفاده کنید تا هم الیدی نسوزونید و هم برای خودتون و مشتری خطر ایجاد نکنید
                      لطفا خطراتی که داره رو برام بگید که بیشتر متوجه اشتباهم بشم.ضمن این که من برای خطر برق گرفتگی یک قاب ساختم و خطر برق گرفتگی رو از بین بردم

نوشته اصلی توسط Skylake نمایش پست ها
                      شما تجربه بیشتری دارید لطفا بهترین جنسا رو بهم معرفی کنید.اصلا دوست ندارم نفرین پشت سرم باشه

دیدگاه

دوستان کسی مدار درایور led رو داره بزاره ؟
                        عجب روزگاریست...! هیچکس به سکوت آدم نمیرسد،همه منتظرند به داد آدم برسند...!

دیدگاه

لطفا خطراتی که داره رو برام بگید که بیشتر متوجه اشتباهم بشم.ضمن این که من برای خطر برق گرفتگی یک قاب ساختم و خطر برق گرفتگی رو از بین بردم
                          .
                          خیلی توضیح چندانی نداره
                          علاوه بر اینکه الیدی هاتون زود میسوزن اگر دست کسی بخوره یا سیم برق مستهلک بشه.......هیچی دیگه،طرف به فنا میره
                          بالاخره نمیتونید با گذاشتن قاب مطمین شید که دست کسی نمیخوره یا مشتری قاب رو باز نمیکنه یا سیم برق مستهلک نمیشه
                          ................Fx7SAM................

دیدگاه

عکس نشون داده نمیشه.
                            لطفا دوباره بزارین.

دیدگاه

با سلام. دوستانی که اطلاع دارن لطفا در رابطه با لامپ های ال ای دی درایورلس (همینا که به جای درایور جدا از ای سی در کنار چیپ ها استفاده میکنن) توضیح بدن. خرید این نوع لامپها مشکلی نداره؟ عمرشون کوتاه نیس؟

دیدگاه

سلام برای راهنمایی شما یکی از بهترین برند ها لامپ ال ای دی، برند ایرانی افراتاب هستش قیمتش نسبت به لامپ های دیگه شاید بالاتر باشه ولی کیفیت قابل قبولی داره میتونید نمونه محصولاتش رو تو لینکی که گذاشتم ببینید.
                                کد HTML:
                                <a href="https://ariaimen.com/240-LED-LIGHT"><span class="link">خرید لامپ ال ای دی</span></a>

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X