اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

.....:::::: کمک برای ساده ترین و ارزون ترین مدار یا درایور LED 1w :::::......

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : .....:::::: کمک برای ساده ترین و ارزون ترین مدار یا درایور LED 1w :::::......

نوشته اصلی توسط deremel400
    منظورت از معمول سویچینگ ترانزیستوریه؟؟؟

اول دقت کن ببین بین دوتا فریت هسته فاصله هست یا نه که اگر فاصله باشه این گپ بین فریته . باید مفدارشو دقیق به دست بیاری که مثلا یک میلی متر یا بیشتر بعد اگر می خواهی ترانس سالم در بیاد قسمت فریت را بگذار روی یک تکه ورق آهنی داغ چند دقیقه بمونه تا رزین شکل بشه و بتونی فریت هسته را جدا کنی
    اگر سلف متر هم داری قبل همه این کارها اندوکتانس پایه های اولیه و ثانویه را به دست بیار

حالا قرقره را شروع کن به باز کردن جهت پیچیدن سیم مهمه که از کدوم طرف پیچیده شده و در نهایت قطر سیم ها من همین قدر بلد بودم اگه سوالی داری صبر کن تا خود استادش آقا مسعود بیاد

ممنون حاجی-
    جواب سوالت در اینجا و سوالت در اونجا رو یه جا پخ کردم

حالا من سلف سنج یا هانری متر ندارم چیکار کنم
    دورش رو یعنی میکی هی باز کنم با صلوات شمار یا ذهنی بشمرم؟ اینجوری که پدربچم درمیاد که

دیدگاه

پاسخ : .....:::::: کمک برای ساده ترین و ارزون ترین مدار یا درایور LED 1w :::::......

فکر کنم بدون سلف متر هم اگر دقیق کار کنی بشه باید دقیق ببینی چند دور پیچیده شده ...کلا من که تاحالا سویچینگ نساختم اما خیالتو راحت کنم چند روزیه دارم یدون ترانس سویچینگ که سوخته را باز پیچی می کنم الان فهمیدم بستن ترانس سویچینگ اونم با سایزهای کوچیک دقت و حوصله بسیار زیاد نیاز داره از لحاظ زمانی هم بری وایسی سر کوچکه عملگی 5 برابر بیشتر در میاری کلا از فکر ساختن این منبع 1000تومنی برو بیرون چین هم کارگر مفد داره هم دستگاه های cncچند محور ترانس پیچ که مثل برق ترانس می پیچه برای همین می تونه با این قیمتها جنس بده تو بازار
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

فکر کنم بدون سلف متر هم اگر دقیق کار کنی بشه باید دقیق ببینی چند دور پیچیده شده ...کلا من که تاحالا سویچینگ نساختم اما خیالتو راحت کنم چند روزیه دارم یدون ترانس سویچینگ که سوخته را باز پیچی می کنم الان فهمیدم بستن ترانس سویچینگ اونم با سایزهای کوچیک دقت و حوصله بسیار زیاد نیاز داره از لحاظ زمانی هم بری وایسی سر کوچکه عملگی 5 برابر بیشتر در میاری کلا از فکر ساختن این منبع 1000تومنی برو بیرون چین هم کارگر مفد داره هم دستگاه های cncچند محور ترانس پیچ که مثل برق ترانس می پیچه برای همین می تونه با این قیمتها جنس بده تو بازار

منم :sad: من خودم رشتم قدرته تو هنرستان و کاردانی یه عالم ترانس واسه اونا و مصرف شخصیم محاسبه کردم و پیچیدم ولی به این سوئیچینگ میرسم اصن دست و پام میلرزه - از بس همه میگن سخته سخته :sad:
        نکته اولشم همون باز کردن فریته چندبار تا حالا زور زدم ولی آخرش شکسته و....
        حداقل باید مشخصات این ترانسو دربیارم که بعدا اگه دیدم میصرفه بدم ترانس پیچی ها برام بپیچن
        الان پس بزارمش تو توستر گرم بشه به نظرت لاکش آب میشه؟
        با کولیس گپش رو اندازه بزنم کفایت میکنه دیگه؟ یا باید میکرومتر بزنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2

حالا من سلف سنج یا هانری متر ندارم چیکار کنم
          پیشنهاد میکنم این مدار L/C متر رو خودت بسازی واقعا چیز مفید و توپیه.

http://felezyab.persianblog.ir/post/38/

دیدگاه

شما که می خواهی تولید کنی شکستن یدونه هسته که مهم نیست اصلا لزومی نداره فریت را سالم در بیاری اگر گپ هم از کاغذ یا مقوا بین دوتا EEاستفاده کرده که اندازه گیریش راحته من بهت گفتم منم از سویچینگ هیچ سر رشته ای ندارم .به نظرم همون کولیسم کفایت می کنه دقت کولیسم خیلی خوبی حداقل یک دهم میل است از طرفی فکر نکنم گپ اینقدر دقت نیاز داشته باشه همون دقت میلی متری شاید کفایت کنه

ترانس هم خواستی سالم در بیاری هرچند برای کار تو لزومی هم نداره تسترتون اگر از بالا هم المنت داره قرقره هم آب میشه فقط حرارت باید از زیر و فقط باید هسته با ورق فلز در تماس مستقیم باشه

سختی اصلی سویجینگ برای من و تو که می خواهیم فقط کپی بزنیم هسته های کوچیکه من فقط دوبار هسته تو دستم شکست بعد سیم 018 اصلا باچشم دنبال کردنش فاجعه است ترانس پیچی های معمولی هم هسته به این کوچیکی براشون ببری اصلا قبول نمی کنند سویچینگ پیچ ها هم من تا حالا زنگشون نزدم اما شنیده ها حاکی از قیمتهای :eek:است .کلا این هسته ها راه به صرفه اش استفاده از ماشینهای CNCردیف پیچه که من فکر نکنم تو ایران کسی با قیمت ارزون به شما هسته پیچیده شده تحویل بده تازه به شرطی که اصلا ماشینهاش برای سفارش خارج از شرکتشون هم وجود داشته باشه .
            ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina8
              پیشنهاد میکنم این مدار L/C متر رو خودت بسازی واقعا چیز مفید و توپیه.

http://felezyab.persianblog.ir/post/38/

ممنون
              حالا چه قدر قابل اطمینانه-دقت و..

شما که می خواهی تولید کنی شکستن یدونه هسته که مهم نیست اصلا لزومی نداره فریت را سالم در بیاری اگر گپ هم از کاغذ یا مقوا بین دوتا EEاستفاده کرده که اندازه گیریش راحته من بهت گفتم منم از سویچینگ هیچ سر رشته ای ندارم .به نظرم همون کولیسم کفایت می کنه دقت کولیسم خیلی خوبی حداقل یک دهم میل است از طرفی فکر نکنم گپ اینقدر دقت نیاز داشته باشه همون دقت میلی متری شاید کفایت کنه

ترانس هم خواستی سالم در بیاری هرچند برای کار تو لزومی هم نداره تسترتون اگر از بالا هم المنت داره قرقره هم آب میشه فقط حرارت باید از زیر و فقط باید هسته با ورق فلز در تماس مستقیم باشه

سختی اصلی سویجینگ برای من و تو که می خواهیم فقط کپی بزنیم هسته های کوچیکه من فقط دوبار هسته تو دستم شکست بعد سیم 018 اصلا باچشم دنبال کردنش فاجعه است ترانس پیچی های معمولی هم هسته به این کوچیکی براشون ببری اصلا قبول نمی کنند سویچینگ پیچ ها هم من تا حالا زنگشون نزدم اما شنیده ها حاکی از قیمتهای :eek:است .کلا این هسته ها راه به صرفه اش استفاده از ماشینهای CNCردیف پیچه که من فکر نکنم تو ایران کسی با قیمت ارزون به شما هسته پیچیده شده تحویل بده تازه به شرطی که اصلا ماشینهاش برای سفارش خارج از شرکتشون هم وجود داشته باشه .

فکر کنم مسود از این دستگاها داشته باشه- حالا بیاد ببینم چی میکه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                [b]
                ممنون
                حالا چه قدر قابل اطمینانه-دقت و..[b]
                دقتش قابل تنظیم چون میشه کالیبره اش کرد فقط باید یه سلف و یه خازن رو مقدار دقیقشو بدونی وبراساس اونها دستگاه رو کالیبره کنی

دیدگاه

نه آقا مسعود هم دستگاه ردیف پیچ نداره از همین ترانس پیچهای معمولی داره فقط یدونه موتور چرخ خیاطی هم توش هست که برقی شده

یک موقع رفتی سلف الکترونیک و امجد خلاصه بورس الکترونیک تهران یک آمار بگیر ببین ترانس سویچینگ کسی می پیچه اگر کسی پیدا کردی یک آمار قیمتی هم بگیر چون تا حالا زیاد بحث شده اما کسی اطلاعات دقیق نداشت
                  ولتر

دیدگاه

نه آقا مسعود هم دستگاه ردیف پیچ نداره از همین ترانس پیچهای معمولی داره فقط یدونه موتور چرخ خیاطی هم توش هست که برقی شده

یک موقع رفتی سلف الکترونیک و امجد خلاصه بورس الکترونیک تهران یک آمار بگیر ببین ترانس سویچینگ کسی می پیچه اگر کسی پیدا کردی یک آمار قیمتی هم بگیر چون تا حالا زیاد بحث شده اما کسی اطلاعات دقیق نداشت
                    چشم حاجی
                    نوشته اصلی توسط sina8
                    دقتش قابل تنظیم چون میشه کالیبره اش کرد فقط باید یه سلف و یه خازن رو مقدار دقیقشو بدونی وبراساس اونها دستگاه رو کالیبره کنی

میشه از سلفای آماده که روشون ظرفیت زده به عنوان مععیار استفاده کرد؟
                    فکر نکنم ولی اونا مقداری که روشون زده دقیقا مقدار واقعی باشه
                    خودت درست کردی اینو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                      میشه از سلفای آماده که روشون ظرفیت زده به عنوان مععیار استفاده کرد؟
                      فکر نکنم ولی اونا مقداری که روشون زده دقیقا مقدار واقعی باشه
                      خودت درست کردی اینو؟
                      با اون سلف های اماده هم میشه منتها باید بایه دستگاه دقیق مقدارشو اندازه بگیرید وبا اون مدارتون رو تنظیم کنید میتونید به فروشنده بگید براتون اندازه بگیره یا این که بگردید و قطعات نظامی با درصد خطای کم پیدا کنید که سلف فک نکنم گیر بیاد ولی خازن چرا.

بله خودمم همین دیشب ساختمش عکساشم تو این تاپیک گذاشتم:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=75062.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                        سلام.من چند ساله دارم میسازم و بهترین و ساده ترین روش در تاریخ الان استفاده از آی سی BP3122 یاBP3123 است که ساختش برای شما حدوده دو هزار تومان در میاد ولی از یک وات تا شش وات رو جواب میده.موفق باشی.
                        به قول دوستمون عاقا )
                        حرف این ام اس 2000 رو گوش ندین :mrgreen: از راه به درتون میکنه معتادتون میکنه به این آی سی ها ... اصن یه وضی

حالا جدی
                        با کسب اجازه از اساتید سوییچینگ کار
                        شما با یه خازن پولی استر و یکی دو تا مقاومت و دیود میتونین این کارو کنین , فقط یه محاسبه امپدانس و جریان و ولتاژ باید انجام بدید , دیدم مدارش رو اما الان شماتیک تو دستم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                          حالا جدی
                          با کسب اجازه از اساتید سوییچینگ کار
                          شما با یه خازن پولی استر و یکی دو تا مقاومت و دیود میتونین این کارو کنین , فقط یه محاسبه امپدانس و جریان و ولتاژ باید انجام بدید , دیدم مدارش رو اما الان شماتیک تو دستم نیست
                          مدارتون رو بزارید ببینم چیه!
                          آخه من این تیپی که شما میگی رو استفاده کردم نهایت 90-100میلی آمپر میده
                          ---------------------------------------------------------
                          دادا درمل!
                          من رفتم اون قضیه ترانس رو پرسیدم ! طرف گفت هر ترانسی که هست بهم بده من خودم تمام مشخصاتش رو درمیارم عین همون برات میپیشچم تو تیراژ بالا
                          حالا گفتم به شما هم بگم که خواستی برات آمار بگیرم اینم از این :دی
                          مسود چرا پیداش نیست!!! معلومه سرش شلوغه تحویل نمیگیره - ولی خدایی مسود کارش درسته هم تو قیمت هم تو کیفیت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Takesh-2
                            [
                            دادا درمل!
                            من رفتم اون قضیه ترانس رو پرسیدم ! طرف گفت هر ترانسی که هست بهم بده من خودم تمام مشخصاتش رو درمیارم عین همون برات میپیشچم تو تیراژ بالا
                            حالا گفتم به شما هم بگم که خواستی برات آمار بگیرم اینم از این :دی
                            [/b]
                            سلام مهندس جان.بله خب ولی کی تضمین میکنه درست پیچیده باشه؟؟ اگه رویه کار جواب نگرفتی چی؟مگه مثلا بری بدی یکی بپیچه اگه اوکی بود و جواب گرفتی مثلا بگی بهم ده تا ده تا تحویل بده و منم این ده تا رو چک میکنم اگه اوکی بود باز ده تایه بعدی و همینطور .... چون اگه مثلا صد تا بپیچه بعد جواب نگیری چی ؟البته ممکنه که اون درست بپیچه و شما مثلا رویه برد درست جا نذاری و ....
                            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                              سلام مهندس.نه اون برای جریانهای بالا مناسب نیست و اگه جریان بالا ازش بخوای بکشی بسیار خازنهاش بزرگ و گران میشه و در ضمن چه در جریان پایین و چه جریانه بالا کیفتیه خروجی بسیار پایینه و اگه برای ال ای دی میخواهین زود ال ای دی ها میسوزه(به نظره من)
                              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام مهندس جان.بله خب ولی کی تضمین میکنه درست پیچیده باشه؟؟ اگه رویه کار جواب نگرفتی چی؟مگه مثلا بری بدی یکی بپیچه اگه اوکی بود و جواب گرفتی مثلا بگی بهم ده تا ده تا تحویل بده و منم این ده تا رو چک میکنم اگه اوکی بود باز ده تایه بعدی و همینطور .... چون اگه مثلا صد تا بپیچه بعد جواب نگیری چی ؟البته ممکنه که اون درست بپیچه و شما مثلا رویه برد درست جا نذاری و ....
                                10تا10 تا که فکر نکنم بزنه چون حداقل باید یه تعدادی رو سفارش داد!!
                                ولی نمونه کار مثلا بگی 10 تا بده تست کنم کارت رو تو مدار احتمالا باید بزنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X