اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی در خصوص ساخت مدار ال ای دی (برای کسی که رشته اش حسابداری ه ) بی پولی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : راهنمایی در خصوص ساخت مدار ال ای دی (بر

نوشته اصلی توسط marmey
    درود
    برا کسی که علمی از برق نداره
    قابل انجامه ؟
    میشه برفمایید ؟ راهنمابب کنبد
    سپاس
    سلام.بله خیلی ساده است. و دونه ای 3500 تومان هم نیست.شما برو شش عدد ال ای دیه پاور بخر دونه ای حدوده 700 تا هزار تومانه و به همین تعداد هم هیت سینک ستاره ای بخر دونه ای حدوده 150 تومان و ال ای دی ها رو روی اونها لحیم کن بهتره که زیر ال ای دی خمیر یا چسبه سیلیکون بزنی بعد رویه هیت سینکه قرار بدی.
    بعد همه ال ای دی ها رو (همون نه عدد) رو به هم سری کن یعنی مثبته یکی به منفیه دیگری و بعد منفی و مثبت اولی و آخری رو به یک دایور ال ای دی 9 در یک وات (حدود 8 یا نه هزار تومان و اگه ضده آب بخوای کمی گرونتر) وصل کن و بهتره همه اون هیت سینکهای ستاره ای رو هم به رویه یک تسمه آلومینوم پیچ کنی که حرارتشون بیشتر دفع بشه نکردی هم جواب میده ولی اگه این کار رو بکنی عمرش بیشتر میشه.
    یادت باشه که سیمه برقه 220 ولت رو تویه آب نکنی ها...
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در خصوص ساخت مدار ال ای دی (برای کسی که رشته اش حسابداری ه ) بی پولی

نوشته اصلی توسط ms2000
      سلام دوسته عزیز به هیچ وجه از راه اندازه این نوع لامپ استفاده نکنید چون سوئیچینگ نیست بلکه خازنیه و خروجیش اش ایزوله نیست و دست رو برق میگیره و بی کیفیته ....موفق باشین
      چون خازنیه برق میگیره ????!!!!
      اگه قرار بود برق بگیره که نمیساختن دوست خوب !
      قرار هم نیست توی آب ازش استفاده کرد...!
      توسیه من نوع هولدر دار پاور ال ای دی هستش که با پایه مخصوص رو دیوار یا ... نصب میشه و نور رو میتابونه توی تانک ...
      از همینها هم هولدر دارش هست که میتونن استفاده کنن ...

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در خصوص ساخت مدار ال ای دی (برای کسی که رشته اش حسابداری ه ) بی پولی

نوشته اصلی توسط SASA31
        چون خازنیه برق میگیره ????!!!!
        اگه قرار بود برق بگیره که نمیساختن دوست خوب !
        قرار هم نیست توی آب ازش استفاده کرد...!
        توسیه من نوع هولدر دار پاور ال ای دی هستش که با پایه مخصوص رو دیوار یا ... نصب میشه و نور رو میتابونه توی تانک ...
        از همینها هم هولدر دارش هست که میتونن استفاده کنن ...
        سلام.اونهایی که عکسش رو گذاشتن. اون لامپهایی که تعدادی ال ای دیه معمولی روش داره تماما توشون از منابع بدونه ترانس و غیره ایزوله که خازنی هم هست (بعضا مقاوتی) استفاده شده و خروجی ایزوله نیست و هم کیفیته خوبی نداره و هم اینکه برق خروجی دست رو میگیره به شدت هم میگیره چون ایزوله نیست و فاز میوفته روی ال ای دی ها و... اونها چون درش بسته است و به پایه های ال ای دی دسترسی نیست و میخواستن ارزان و کم حجم دربیاد از این روش استفاده کردن ولی برای کارهایی تو خونه که پشته ال ای دی ها بازه نباید استفاده بشه.مگه اینکه پشته ال ای دی ها(قسمت پایه ها) رو روکشی روش بکشیم یا مثلا داخل جعبه ای کار کنیم که تماسی باهش نباشه که بازم کیفیته پایین این منابع مشکلاتی رو ایجاد میکنه.موفق باشین.
        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
          سلام.بله خیلی ساده است. و دونه ای 3500 تومان هم نیست
          نه اشتباهی نشه
          گفته بودم که :

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          من واسه آکواریم خودم از 6تا power RGB استفاده کردم که میشه 18وات
          همه رنگ هم داره
          و بعدش گفتم که :
          اون 60تا LED شما بین 2تا 2.5 وات بیشتر نور نمیده
          ولی گفتم که من 6تا پاور LED گذاشتم که میشه 18وات
          یعنی نور 6تا LED من 8تا 9برابر 60تا LED شماست

فقط یکم راه اندازیشون سخت هست و البته قیمت کمی هم ندارند
          حداقل دونه ای 3500تومن هستند و راه اندازیشونم یکم دقت و حوصله میخواد
          پاور led RGB که 3وات هست حداقل 3500تومن قیمت دارد
          مدل های تک رنگش هم از 1200تومن به بالاست اما خودم بنا به تمایلم از RGB استفاده کردم

چند نکته:
          اگه بخواهند از تک وات استفاده کنند که فقط زحمت خودشون رو زیاد کردند و کارشون حجیم تر میشد
          به عنوان مثال کار خودم...بجای 18تا LED یک وات اومدم 6تا 3وات گذاشتم !

البته بجای استفاده از چندین هدسینگ جدا و در آخر متصل کردن اونها به هم یه پیشنهادی دارم
          میتونند اینهارو روی آلومینیوم کرکره با چسب سلیکن یا پیچ محکم کنند
          هر 3وات میتونه 20سانت از آکواریم رو ساپورت کنه
          یعنی واسه یک آکواریم یک متری 5تا LED 3وات کفایت میکنه و بیشتر از اون به دلیل درخشندگی زیادشون ماهی ها رو ناآرام و زودرنج میکنه

موفق باشید
          هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اگه بخواهند از تک وات استفاده کنند که فقط زحمت خودشون رو زیاد کردند و کارشون حجیم تر میشد
            به عنوان مثال کار خودم...بجای 18تا LED یک وات اومدم 6تا 3وات گذاشتم !

البته بجای استفاده از چندین هدسینگ جدا و در آخر متصل کردن اونها به هم یه پیشنهادی دارم
            میتونند اینهارو روی آلومینیوم کرکره با چسب سلیکن یا پیچ محکم کنند
            هر 3وات میتونه 20سانت از آکواریم رو ساپورت کنه
            یعنی واسه یک آکواریم یک متری 5تا LED 3وات کفایت میکنه و بیشتر از اون به دلیل درخشندگی زیادشون ماهی ها رو ناآرام و زودرنج میکنه
            موفق باشید
            nv,n درود
            آقا ممنون از راهنماییتون
            دیروز رفتم بازار
            قیمت
            ال ای دی 3 وات
            3500
            با مخلفات (هدسینگ و لنز )
            +
            آداپتور 12 ولت
            13000
            +
            یه مقاومت

دیشب
            دوست عزیز ام سعید جان (sasa31)
            یه پیشنهاد ارزون تر دادن
            یه لامپهای ال ای دی هست که مستقیم به سرپیچ برق شهری وصل میشه و سه تا لامپ ال ای دی داره
            گفتن یه دونه از اونا بگیرم
            (3 ال ای دی دارش 5-6 هزار تومنه)
            بازش کنم سیم هاشون طویل کنم فقط
            چون اونا تو خودشون همه چی دارن
            ؟!

حالا از دوستان آکواریوم دار
            برا عمق آب 40 سانت
            یه لامپ 3 وات خوب روشن میکنه یعنی شفاف نشون میده همه چی رو
            نمیخوام کم بیاد
            یا انقدر زیاد بشه که ماهی ها استرسی بشن
            سپاس

دیدگاه

اول از همه بگم که اون 3وات ها تک رنگ هستند و روی کیفیتون نمیشه زیاد تضمینی کرد...
              خود جناب ms2000 هم که اینکاره هستند میدونند که برخی از این لامپ ها رو جهت سود بیشترشون جوری میسازند که در جد فقط یک وات نور میدهند !

دمین موضوع اینکه led RGB بنده به یک درایور متصل هست که رنگ های مختلفی که دوس دارم رو واسه آکواریم انتخاب کنم...بنفش-زرد-سفید-آبی-سبز- فیروزه ای و....
              ولی تک رنگ ها خیر...فقط یک انتخاب رنگ دارید و اون هم در زمان خرید هست

واسه عمق 40 که مهم نیس....آکواریم خودم 60سانت عمق داره و کاملا نورش جوابگو هست...
              همونطوری که گفتم برای هر 20سانت یک 3وات بگذارید
              البته هم میتونید از تک رنگ 3وات هم استفاده کنید

پیشنهاد من اینه که
              دارید حالا که خرج میکنید و زمان میزارید
              یکم بیشتر خرج کنید و یک کار اصولی و حرفه ای انجام بدین ...نه یک کار ساده که چند وقت بعد یا خراب بشه یا ازش خسته بشید

موفق باشید
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                pover led با ال ای ذیsmd و com ازلحاظ نوری چه تفاوتی با هم دارند؟
                ایا پاور ال ای دی را میتوان در اب گذاشت(اگر پایه ها را عایق کرد)
                برای ساخت یک لیزر نوری از کدام استفاده میکنند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X